Fikir ve yardımlarınıza ıhtıyacım varrr

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba arkadaslar
Haftaya tasınacagım. Cok fazla cevrem yok arkadaslarımda calışıyor tek basıma ıdare edecegım. Yardımcı bır bayan olacak mutlaka . Temizlik vs ugrasmıcam. Daha önce hep hazr geldı evıme 1 yıllık evliyim zaten . Şimdi nerden nasıl baslayayım ? Kıyafetler mutfak yorgan battanıye havluluar Bılmeyınce kafası karısıyor ınsanın. Bu konuda tecrubelerınızı paylasrmısınız.

Evden eve nakliye iste siz yokken toparlasınlar
Ben kıyafetlerimizi toplamıştım özel kişisel eşyalarımı.
7, 8 kişilik bi ekipte bardaklarıma kadar toplamıştı.
Bi bardak dahi kırılmadı.
6 aylık hamileydim taşındığmda

Kendi özel eşyalarınızı sen koli yap. Geri kalanını nakliye şirketi halleder

Ama illa ben toplucam dersende mutlaka kolilerin üzerine yaz mesela

Mutfak tabaklar bardaklar
Yatak odası kıyafetler
Ayakkabılar
Falan filan
Boylelikle tasinirken her koliyi açıp nerde ne vardı diye ugrasmazsin

Ne kadar ücret odemistiniz sorması ayıp?

Bu durumu konuşacagım ama illa mudahıl oluruz ya :) ne yapabılırım telasındayım

Arı gibi çalışıyolar maaşallah nakliyeci abiler
Ama kıyafetler özel eşyaları topla yorgan yastıklarını hurç yap halılarını şimdiden yıkamaya gönder direk evine temiz gelsin. Gerisin i onlar yaparlr

Kıyafetleri güzelce katlayıp koliye koy. Sakın hurç kullanma kıyafet için çünkü rastgele atıyorlar darmadağın oluyor. Hepsinin üzerine ne olduklarını yaz.

Ben gömlekleri falan askılarıyla büyük valize koymuştum tık tık yerleştirdim.

Kullanmadığın battaniye,yorgan ıvır zıvırı vakumlu hurca koyabilirsin.

Mutfak kolilerini çok ağır yapma altı açılabilir mazallah.

Kisisel onemli esyalarimi ben toparlardim. Nakliyeciler icin oturma odasi, mutfak, banyo diye belirtirdim kutularin uzerine.
Boylelikle nakliyeciler hangi odaya koymalari gerek kutulari bilirler.

Bende pek bi acemiydim
Eşimle ikimiz hazırladık 1 haftada sanırım
Kırılacaklara koli yaptık kibar kibarda gazetelere sarıp koyduk
Baktık ne koli dayanıyo ne vakit kaldı gelsin battal boy kapkara çöp poşetleri
Daya kıyafetleri içine yapıştır üstüne kıyafet diye, kalanlarına da bas havluları çarşaflarşı kirlenmesin diye hurçları hatta
Çöp poşeti candır demiştim, aklıma geldi
Ey gidi
Taşımaya arkadaşlar geldi, bunlar dönümüşlü birbirine yardım etmişler gayet alışıklar kaldır indir sen şu uçtan tutardın her seferinde yine ordan tut diyorlardı birbirine :)

Hiçbi bilgim yok malesef
Eşim halletti
Uyuyo şuan
Yarın cevaplarım
Teşekkür ederim çünkü bizde taşınmaya düşünüyoruz da bende konu sahibi gibi biraz tecrubesizim :) annem babam yardıma geliriz diyo esimde nakliyeciler herşeyi hallediyor diyo arada kaldım accikin :)

Teşekkür ederim çünkü bizde taşınmaya düşünüyoruz da bende konu sahibi gibi biraz tecrubesizim :) annem babam yardıma geliriz diyo esimde nakliyeciler herşeyi hallediyor diyo arada kaldım accikin :)
İnsan cok geriliyo kalabalıkta
Tavsiyem eşinizi dinleyin
Adamlar evi boşaltana kadar gidip bi kahve için eşinizle.
Diğer evide istedğiniz sekilde yerleştirip kuruyorlar
Akşama mis gibi ev

Evden eve nakliyat yaparsanız sizin için daha iyi olur. Evden eve nakliyatta annem sadece buruşuk kırışık olmaması için kıyafetleri toplar. Onun dışında buzdolabındakilerden tutunda bardaklara çanaklara kadar onlar paketleyip onlar yeni eve yerleştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…