Fikir verebilicek var mı?

Valla bende yaparım hemde öyle Bi dağıtır deliririm ki fazla cozutamadım az ağır gelin oliyim dedim de yada Bi after parti falan giderdi be😄
Ben hiç ağır olayım demedim valla zaten herkes benden kalkıp oynamamı bekliyordu oynamazsam gelin istemiyor olurmuş öyle diyordu eşim fln bende sizi mi kırcam dedim o gün hiç oturmadım ve tabi eşim şook :KK70:Yok yok bizi anca düğün paklar after parti kesmez bizi 😂😂

Ben hiç ağır olayım demedim valla zaten herkes benden kalkıp oynamamı bekliyordu oynamazsam gelin istemiyor olurmuş öyle diyordu eşim fln bende sizi mi kırcam dedim o gün hiç oturmadım ve tabi eşim şook :KK70:Yok yok bizi anca düğün paklar after parti kesmez bizi 😂😂
E yap da gelip seninkine döktürelim ama ikna kısmının kolay olacağını pek sanmam😄

Zaten öyle süsleme taraftarı değilim yemek sofrası hazırlamayı düşündüm mum da koyarım demiştim ama saat 4-5 gibi hava aydınlıkken mum ne arasın sofrada 🤦🏼‍♀️😂
Valla canım hazır yemek al dışarıdan, bir de tatlı filan. Tabaklara koy, sofraya da üç beş gül yaprağı. Seviyorsa müzik açarsın romantik bişeyler. Yeter fazla bile ki ben yapmazdım heralde 😀😀 (yapmazdım demiyim yapmadım daha doğrusu 😋)

Ben 1inci yıldönümünde ailemin evine gelmistim, sonra da dava açıp 3 ay sonra boşanmıştım.. Sürpriz sonlu bi yorum oldu sanirim, evlerden ırak tabii :KK53: Allah mesut etsin..

Gelinliği giy öyle bekle evde ben öyle yaptım bide güzel Bi tespih yaptırdım baş harflerimizi yazdırdım falan😁
Üstünde gelinlik elinde tesbih sallayan bir gelin canlandı gözümde,ayaklarınıda erkekler gibi üst üste atmış🤣🤣

Back
X