Fikir verebilir misiniz

leylaklardalda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
97
36
3
39
Merhaba arkadaşlar ben konumu iki gün önce açtım. Açıklayıcı olmadığı için düzenleyip yeniden açıyorum.
Ben araştırma görevlisiyim ve bekarım. Bundan üç yıl önce bayan arkadaşım, dört tane samimi hocam var, onların odasına gidiyorum diye evli hocaların odasına gidiyor diye dedikodu çıkartmıştı.Hocalar ona kızdı, konu kapandı. Üç yıl içinde profesyonel şekilde iş yürüttük. Biz onla bir ay önce kavga edince bölüm başkan yardımcımız yeter artık hep bunu yapıyor, şikayet edeceğim dedi. Şikayet konusu gündeme gelince hocalar bu konu idarenin mi takdiri yoksa şahsi mesele mi demişler. Kendisi de kendini öne sürmeyip ben değil,şahsi mesele diyerek işin içinden sıyrılıyor. Ben bir kavgada üç yıl önceki iftirayı gündeme getiren kişi konumuna düştüm. Beni uyardılar ve tavır alındı. Bu konuyu sıcak tutan ve herkese yayan kişi durumundayım. Bir daha bu konuyu açarsan ve konuşursan diye iki hoca bana bağırdı. Arkadaşlar zan altında kalmak çok kötü birşey, çok üzülüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben işyerinde iftiraya uğramıştım ve konu kapanmıştı. Araya zaman girdi. İş arkadaşım olduğu için profesyonel davranıyordum. Yakin zamanda İki arkadaş onla iş için kavga ettik. Amir yardımcımız, bağırarak o hep yapıyor. Daha önceden de yaptı, şikayet edeceğim dedi. Ben de etmeyin dedim ona rağmen yetkili dört kişiye olayı anlatıyor ve geçmişteki iftira olayınıda ortaya döküyor. Sonra onlar ona siz idareci olarak mı böyle düşünüyorsunuz yoksa şahsi mesele mi. O pislik de tepki gördüğünü anlayınca benim şikayet edeceğimi söylemiş. Öyle olunca kavgada intikam almaya çalışan eski meseleleri açan bir konuma düştüm. Tabi işyerinde tavra da uğradım. Bu konu sürekli dönüyor. Birde benim amir yardımcımızla konuşarak konuyu yaydığım düşünüldü. Benim en yakınımdaki iki kişi bile benim anlattığımı düşünüyor. Yani kötü durumdayım zamanında iftira atıldı, o zaman aklanmıştım. Şimdi ben daha kötü konuma düştüm, iftirayı yayan.Düşünsenize odamı bile değiştirmiyorlar, yayılmasın diye.
O şerefsizde niye yalan söylesin diye haliyle düşünülüyor. Birde o kadar komik ki üstüne yalanlar bile uyduruyor. Düşünün ben yayarım diye o da odamı değiştirmiyor
Ösym paragraf sorusu mübarek anla anlayabilirsen😁
Anlayamadigim için fikir veremiyorum kusura bakmayın
Ama işyeriniz sıkıntılı gibi, değiştirme sansiniz yok mu

Ösym paragraf sorusu mübarek anla anlayabilirsen😁
Anlayamadigim için fikir veremiyorum kusura bakmayın
Ama işyeriniz sıkıntılı gibi, değiştirme sansiniz yok mu
Bana iftira atılmıştı önceden ama oldu baya herkes benim arkamda durdu. Aradan zaman geçince şimdi o kişiyle kavga yaptık. Ve amir önceki iftira konusunu gündeme getirip sonra benim şikayet ettiğimi dile getirmiş. Öyle olunca eski konuyu gündeme getirdiğim için suçlu konumuna düştüm.

iftira ne? iş ne? amir kim? ne oldu da geçmiş olaylar hortladı? konunuz çok havada kalmış. hiçbir şey anlamadım. haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız kaçın ordan. hepsi bu.

Iftirayi, isinizi, kavga sebebini falan yazsaniz daha anlasilir olur ben hicbir sey anlamadim kim size dusman kim arkadas kim niye tavırlı

Merhaba arkadaşlar ben işyerinde iftiraya uğramıştım ve konu kapanmıştı. Araya zaman girdi. İş arkadaşım olduğu için profesyonel davranıyordum. Yakin zamanda İki arkadaş onla iş için kavga ettik. Amir yardımcımız, bağırarak o hep yapıyor. Daha önceden de yaptı, şikayet edeceğim dedi. Ben de etmeyin dedim ona rağmen yetkili dört kişiye olayı anlatıyor ve geçmişteki iftira olayınıda ortaya döküyor. Sonra onlar ona siz idareci olarak mı böyle düşünüyorsunuz yoksa şahsi mesele mi. O pislik de tepki gördüğünü anlayınca benim şikayet edeceğimi söylemiş. Öyle olunca kavgada intikam almaya çalışan eski meseleleri açan bir konuma düştüm. Tabi işyerinde tavra da uğradım. Bu konu sürekli dönüyor. Birde benim amir yardımcımızla konuşarak konuyu yaydığım düşünüldü. Benim en yakınımdaki iki kişi bile benim anlattığımı düşünüyor. Yani kötü durumdayım zamanında iftira atıldı, o zaman aklanmıştım. Şimdi ben daha kötü konuma düştüm, iftirayı yayan.Düşünsenize odamı bile değiştirmiyorlar, yayılmasın diye.
O şerefsizde niye yalan söylesin diye haliyle düşünülüyor. Birde o kadar komik ki üstüne yalanlar bile uyduruyor. Düşünün ben yayarım diye o da odamı değiştirmiyor
Kimseyle samimi olupta sırrınızı vermeyin.

iftira ne? iş ne? amir kim? ne oldu da geçmiş olaylar hortladı? konunuz çok havada kalmış. hiçbir şey anlamadım. haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız kaçın ordan. hepsi bu.
Ben akademisyenim o yüzden kolay kolay işimi bırakamıyorum. İftira şöyleydi üç yıl önce atıldı. Bir asistan benim hakkımda evli hocaların odasına gidiyor diye konuşmuştu. Oysa ben asistanım işim dolayısıyla gidiyorum, hocalar o kişiye kızıp konuyu kapatmışlardı. Şimdi ise biz o kişiyle kavga ettik. Öyle olunca bölüm başkan yardımcımız bağırdı şikayet edeceğim artık yeter diye. Sonra bu konu tekrar gündeme gelince bana kızdı hocalar. Geçmiş konu bir kavgayla yine niye gündeme geliyor diye. Bölüm başkan yardımcımız idarenin sorumluluğu yok, şahsi meseleleri deyince bu konuyu tekrar benim gündeme getirdiğimi düşündüler. O yüzden danışmanım da dahil bana çok tepkililer.

Ne acaip yer orası. Dedikodu var, iftira var. Keşke yer değişikliği yapabilseniz. Bir de danışman hangi hakla kardeşinizi arayıp sizi şikayet ediyor. Her şey var iş yerinde bir profesyonellik yok

Yani siz şimdi bölüm başkanının azizliğine mi uğradınız?
Bölüm başkan yardımcısının, çünkü bölüm başkanı şikayet konusuna tepkiliydi. Benim idareci olarak hiçbir sorumluluğum yok şahsi meseleleri diyerek kenara çekildi. Topun ucunda ben kaldım, üç yıl önceki meseleyi gündeme getiren konumda oldum.

Su
Bölüm başkan yardımcısının, çünkü bölüm başkanı şikayet konusuna tepkiliydi. Benim idareci olarak hiçbir sorumluluğum yok şahsi meseleleri diyerek kenara çekildi. Topun ucunda ben kaldım, üç yıl önceki meseleyi gündeme getiren konumda oldum.
Şu andan itibaren kesinlikle hiç-bir şekilde olaya karismamanizi tavsiye ediyorum. Kendinizi tamamen sadece işe odaklayın ve en kısa sürede yerinizi değiştirin. Ifitra da cok çirkin. Düştüğünüz durum da çok çirkin. Hatta bence kimseyle muhabbet bile etmeyin. Sadece işinizi yapın

Söyledim, inandıramadım. Danışmanım bile inanmadı. Bir daha bu konuyu gündeme getirmeyeceksin diyerek çok kötü kızdı ve hatta kız kardeşimi arayıp şikayet etti.
Ben konuyu da durumu da anladım, ancak kız kardeşinizle konunun ilgisini anlamadım. Hoca ile kız kardeşinizin bağını ve kardeşinizin konuyla ilgisini biraz açar mısınız?

Back
X