• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verebilir misiniz

Su

Şu andan itibaren kesinlikle hiç-bir şekilde olaya karismamanizi tavsiye ediyorum. Kendinizi tamamen sadece işe odaklayın ve en kısa sürede yerinizi değiştirin. Ifitra da cok çirkin. Düştüğünüz durum da çok çirkin. Hatta bence kimseyle muhabbet bile etmeyin. Sadece işinizi yapın
Evet malesef düştüğüm durum da çok kötü oldu. Zaten buna çok üzülüyorum.

Ben konuyu da durumu da anladım, ancak kız kardeşinizle konunun ilgisini anlamadım. Hoca ile kız kardeşinizin bağını ve kardeşinizin konuyla ilgisini biraz açar mısınız?
Hocam kızkardeşimi tanıyor, arada telefonlaşırlar. O yüzden ona da telefon açıp kızgınlığını dile getirdi.

İftiraya uğrayan sen, tartışıp konu yeniden gündem olunca azarlanan yine sen. Çok tehlikeli biriymiş bu arkadaş. Bence konuyu kapat belli ki boş yere canını sıkacaklar.Biraz daha sabır...

Merhaba arkadaşlar ben konumu iki gün önce açtım. Açıklayıcı olmadığı için düzenleyip yeniden açıyorum.
Ben araştırma görevlisiyim ve bekarım. Bundan üç yıl önce bayan arkadaşım, dört tane samimi hocam var, onların odasına gidiyorum diye evli hocaların odasına gidiyor diye dedikodu çıkartmıştı.Hocalar ona kızdı, konu kapandı. Üç yıl içinde profesyonel şekilde iş yürüttük. Biz onla bir ay önce kavga edince bölüm başkan yardımcımız yeter artık hep bunu yapıyor, şikayet edeceğim dedi. Şikayet konusu gündeme gelince hocalar bu konu idarenin mi takdiri yoksa şahsi mesele mi demişler. Kendisi de kendini öne sürmeyip ben değil,şahsi mesele diyerek işin içinden sıyrılıyor. Ben bir kavgada üç yıl önceki iftirayı gündeme getiren kişi konumuna düştüm. Beni uyardılar ve tavır alındı. Bu konuyu sıcak tutan ve herkese yayan kişi durumundayım. Bir daha bu konuyu açarsan ve konuşursan diye iki hoca bana bağırdı. Arkadaşlar zan altında kalmak çok kötü birşey, çok üzülüyorum.
Anlamadım

Back
X