• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verebilir misiniz

tulay889235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
60
2
98
Giresun
bayanlar ben sizlerden fikir almak istediğim bir konu var ben saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum ama saçlarım şu anda kızıl kahve var ve ben alt boya acık kahveye cevirmek istiyorum bunun için saçlarımı ne renge boyamam lazım fikir verirseniz sevinirim çünkü akşam üstü boyamı alıp yapıcam şimdiden teşekkürler boya markası ve rengi de söylerseniz sevinirim:))):32:

yerinde olsam kendim boyamazdım, güvendiğin bi kuaförün varsa ona teslim et saçlarını :7:

röfleyi kuaföre yaptırcam ama normalde kendi saçlarımı kendim boyuyorum kızıllıgın gıtmesi için ne renge boyamalıyım onu merak ettim

röfleyi kuaföre yaptırcam ama normalde kendi saçlarımı kendim boyuyorum kızıllıgın gıtmesi için ne renge boyamalıyım onu merak ettim

anladım canım da boyada birebir rengi tutturmak çok zor, en kolay renk de bile kuaförler istediğin renge göre birden fazla boyayı karıştırıp yaptıkları için daha sağlıklı bir sonuç alırsın diye dedim. ben düğünüm öncesi öyle bir sıkıntı yaşadım da o yüzden. röflelerim vardı onlar kapansın ve ışıltılı dursun diye kestane rengi boya aldım kutudaki renk tam istediğim gibiydi ama saçlarım bildiğin siyaha dönmüştü.. :50: ama tabi bilen, bu işten anlayan arkadaşlar vardır belki.. inşaalh istediğin gibi olur saçların.. :16:

Back
X