Fikir verebilirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boyle topluca alisveris yapmaktan ne anliyorlar ya biri bana anlatsin.

Ist a beraber gidilir sonra alisveris icin 2 gruba ayrilirlar. onlar kari koca ayri, kardesinle nisanlisi ayri yapsinlar alisverisi:KK53:
Sonucta kv sinin ihtiyaclariyla gelinin ihtiyaclari farkli magazalarda:KK50:
Ne sis yanar ne kebap:KK76:

kardesim nisanlisina " istemiyorum diyorum anlamiyorsun madem tamam, ben gitmiyorum buyur sen anne ve babanla git ozaman bende yanimda senide istemiyorum artik bende annem ve ablamla gidecegim, her hevesimi kursagimda birakmak zorundamisiniz " demis tartismislar su an konusmuyorlar

valla bende dogruyu yanlisi ayirtedemiyorum, bu nasil bir durum anlamiyorum
anne ve babanin onlara eslik etmeyi istememesi gerek ve ya en azindan bizde gelsek diye teklif edilir, bizde geliyoruz denmez
biz geliyoruz dediklerinde kardesimin istemiyorum dememesi gerekir tamam madem oyle olsun demesi gerekir
ama kardesim istemiyorum dedigindede nisanlisi tamam madem askim ozaman ayri gidelim diye bir orta yol bulmasi gerekir

kimse ustune duseni yapmiyor, sasirdim kaldim vallahi

Birgün tek gitsinler
Elbiseyi alsınlar
Diğer gün de aileler gitsinler madem, herkesin gönlü olsun

kardesim nisanlisina " istemiyorum diyorum anlamiyorsun madem tamam, ben gitmiyorum buyur sen anne ve babanla git ozaman bende yanimda senide istemiyorum artik bende annem ve ablamla gidecegim, her hevesimi kursagimda birakmak zorundamisiniz " demis tartismislar su an konusmuyorlar

valla bende dogruyu yanlisi ayirtedemiyorum, bu nasil bir durum anlamiyorum
anne ve babanin onlara eslik etmeyi istememesi gerek ve ya en azindan bizde gelsek diye teklif edilir, bizde geliyoruz denmez
biz geliyoruz dediklerinde kardesimin istemiyorum dememesi gerekir tamam madem oyle olsun demesi gerekir
ama kardesim istemiyorum dedigindede nisanlisi tamam madem askim ozaman ayri gidelim diye bir orta yol bulmasi gerekir

kimse ustune duseni yapmiyor, sasirdim kaldim vallahi

Kardeşin yapabileceği en büyük hatayı yapmış
Ailene tavırlıyım demektir bu davranış, ısrarda devam ederse sorunlu bir evlilik daha yoldadır
Ne oluyor aileyle alışverişe çıkınca, bu kadar gönül kırmaya değer mi ?
Başbaşa alışveriş yapmak istiyorsa bir iki parça birşeyler eksik alır, onlara da sonra biz bakacağız nişanlımla der, ne olur yani
Nişanlı orta yolu bulmaya mecbur ama kardeşin değil öyle mi ? Yanlış akıllar bunlar, benden bir abla tavsiyesi erkeğin ailesinin üzerine oynamayın sakın, ekstra ters teper, bu kadar ufak bir şey için huzursuzluk yaratmaya değmez, yaşanacak her huzursuzluk ileride kardeşine geri döner. Bu arada usul böyledir, alış verişe aile ile çıkılır, çok üstüne sürtecek bir durum değildir

Back
X