Fikir verilebilir misiniz önemi !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Shin min ah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
102
47
28
28
Uzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımda sordu benden önce ne yaşadın diye zaten bakire olduğumu biliyor diye bende ilk tanıştığımız zamanlar iki sevgilim olduğunu söylememiştim ama bişey olmadı kısa süreliydi demiştim yani çok ayrıntı değildi ama şimdi dedim ki öpüşüp yüzeysel bir şeylerde yaşadık diye... Beni sevdiğini söylüyor ama bakışının eskisi gibi olmadığını falan ima ediyor hani sadece bakireymişsin sevişmemişsin ama her şeyi yaşamışsın diyor söylemeyip sakladığım için de kızgınmış, kendini özel hissediyormuş bundan evvel ben onun yıkmışım öyle diyor sizce ne yapmalıyım?? Lütfen fikir verin....

Onun bunu sorması ve senin bu kadar detayı anlatman saçmalıkta kapışır. Senin öncen onu ilgilendirmez bugününde var ve yarınında olmak istiyosa böyle şeyleri irdelemek çok manasız hangi kişinin geçmişi deşilince diğeri mutlu ederki. Hem böyle tiplere bu soruları sorduğunda ilk elimi sen tuttun deyin wallaha bak onlara böylesi daha yakışır

Neden sevgilin de olsa insanlara geçmişin hakkında açıklama yapmak zorunda hissettin? Bu adam bunu başına kakar, hayatı da sana zindan eder. Ben de her şeyi yaşayıp bakireyim - bakirim demeyi iki yüzlü buluyorum, bu yüzden terk edebilirdim ama kendisi bakir miymiş, hiçbir şey yaşamamış mı? Bakire kadın arıyorsa kendisi de öyle olmak zorunda. Kabul edemeyene amiyane tabirle yallah diyoruz.

Egolu adamın teki. Ne kadar ayıp yaptığı. Görüşmeye devam etmeyi düşünüyorsan (bence görüşmemelisin) kendini kaptırma, yarı yolda bırakıverir. Sebep olarak “ üzgünüm bana anlattıklarını unutmaya çalıştım ama unutamadım, devam edemeyeceğim ilişkiye”
Bitti gitti......

Onun bunu sorması ve senin bu kadar detayı anlatman saçmalıkta kapışır. Senin öncen onu ilgilendirmez bugününde var ve yarınında olmak istiyosa böyle şeyleri irdelemek çok manasız hangi kişinin geçmişi deşilince diğeri mutlu ederki. Hem böyle tiplere bu soruları sorduğunda ilk elimi sen tuttun deyin wallaha bak onlara böylesi daha yakışır
Çok irdeledi bende dayanamadım yalan söylemiş olmanın verdiği buruklukta vardı söyledim ama şimdi bakışı değişmiş öyle diyor keşke demeseydim bu seferde ağırlık hissettim dedim üstümde kalmasın ama ...

Egolu adamın teki. Ne kadar ayıp yaptığı. Görüşmeye devam etmeyi düşünüyorsan (bence görüşmemelisin) kendini kaptırma, yarı yolda bırakıverir. Sebep olarak “ üzgünüm bana anlattıklarını unutmaya çalıştım ama unutamadım, devam edemeyeceğim ilişkiye”
Bitti gitti......
Ayrılmamıza sebep deği dedi ama yinede hep önüme getirir mi sen bana yalan söyledin diye bir ömür öyle derse ne yapacam tabi bir ömür sürerse..

Çok irdeledi bende dayanamadım yalan söylemiş olmanın verdiği buruklukta vardı söyledim ama şimdi bakışı değişmiş öyle diyor keşke demeseydim bu seferde ağırlık hissettim dedim üstümde kalmasın ama ...
Çok seviyosan uzak dur ve zamana bırak kuzu kuzu gelir sana geri. Ama bu tip adamlarla da ömür geçmez her kavga da önüne bunu sürer sen zaten böyleydin diye bu lafları göze al can yakar çünkü

Yapmayacaktın en baştan. Hayatını karartma. Bu konu ısıtılıp ısıtılıp önüne getirilecek. O senin psikolojini bozmadan ve bu dünyada sana cehennemi yaşatmaya başlamadan önce sen ondan ayrıl. Hayatına sonraki girecek insanlara da kendileri bakir değillerse bu konu hakkında yorum yapma izni verme, kimseye açıklama yapma. Daha doğrusu hayatına seni bundan ibaret gören insanları alma. Kendisi kimseyle öpüşmemiş mi de sana ikinci el muamelesi yapıyor. Bunu mu hak ediyorsun sen?

Bu kaçıncı konu, kızlar hep aynı hatayı yapıyor...

Hiçbir kadın/erkek bir diğerine geçmişi ile ilgili hesap vermek zorunda değil. Bedenimizi evleneceğimiz kişinin isteklerine uygun şekilde o yaşa getirmeye çalışmıyoruz. Ha birşey yaşadıysan da bunu konusu ilk açıldığında söylemezsen "evlilik meraklısı olduğundan beni kaçırmamak için yalan söyledi" damgası yersin, sonra da "seni eskisi gibi görmüyorum artık"derler. Sanki kendileri oturup kaç kızı yatağa attım, kiminle nasıl birlikte oldum diye en azından kendi kendilerine skor tutmuyormuş gibi!

İlk başta yalan söylemeniz hata. Benim için bunun affı olmazdı.
Ama madem ayrılmıyor, daha fazla ezilip büzülmenize de gerek yok.
Kendini ne sanıyordu ki artık özel hissetmiyormuş?
Ben olsam "seninleyim işte, özel hissetmen için daha fazla ne olabilir ki" derdim.

Adam yalanı umursamıyor, derdi özel hissetmek.
Şöyle adamlara kendinizi ezdirmeyin.

Bence arkanı dönmeden kaç. Kendimi özel hissediyordum diyen adam kafayı yemiş ve komplekslidir.

Hayır, bir de siz onla da sevişiyorsunuz, öpüşüp sevişin normal ama başka kimseyle olmasın. Sizin bedeniniz, zevkleriniz erkeklerin üstünden özel hissedeceği bir eşya değil. Böyle insanlarla bence sohbet bile etmeyin de asla evlenmezdim.

Ne ben ne de eşim bakirdi tanıştığımızda. Kırk yıl geçse oturup da o kızla ne yaptın bu kızla ne yaptın demem. Ne iğrençlik ya. O da bana sormadı hiç ve bana çok garip geliyor. Emin olun her erkek böyle değil.

Sana bakisim degisti ne kadar anlamsiz,igrenc bir söz.madem bu kadaar önemliydi neden en basindan sormamis? Hic taviz vermeyin ,kendisi bilir.net ve acik konusun bu konuyu ilerde uzatip uzatmamasindan tedirgin oldugunuzu söyleyin lütfen..

Yalan söylemedin ki, kisa sürdü sadece dedin. Ki sormak ile ilk hatayi o yapti. Hepimizin bir geçmişi var, olacakta tabi. Bu hayatin bir gerçeği. Bunu kaldiramayan erkek, halen ergendir ve ergenler bir zahmet evlenmesin zaten.

Uzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımda sordu benden önce ne yaşadın diye zaten bakire olduğumu biliyor diye bende ilk tanıştığımız zamanlar iki sevgilim olduğunu söylememiştim ama bişey olmadı kısa süreliydi demiştim yani çok ayrıntı değildi ama şimdi dedim ki öpüşüp yüzeysel bir şeylerde yaşadık diye... Beni sevdiğini söylüyor ama bakışının eskisi gibi olmadığını falan ima ediyor hani sadece bakireymişsin sevişmemişsin ama her şeyi yaşamışsın diyor söylemeyip sakladığım için de kızgınmış, kendini özel hissediyormuş bundan evvel ben onun yıkmışım öyle diyor sizce ne yapmalıyım?? Lütfen fikir verin....
Tabiki ayrıl sanki kendi hiç öpüşüp sevişmemiş mi saçma sapan şeyler erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum evlenene kadar yatmadiklari kız kalmaz ama karşı taraf dokunulmamış olcak hadi ya oldu

Kimseyle öpüşmedim, elini de tutmadım. Çok başka hayallerin peşindeydim, hem de prensip olarak çok katıydim bu durumlara.

Buna rağmen esim bana " geçmişte ne yaşadın, kimler oldu hayatında " diye sorsaydi oracıkta terk ederdim.

Geçmişimde kim olduğundan ne olduğundan sanane. Sen bugüne bak, bugün ki aşık olduğun kişiye bak geçmişimde neyim , kiminleyim sana ne kazandırır ki.

...

Hele sizin durumda uzun bir ilişki sonunda sorduğu sorular çok adice.

Sevgiliyiz, her şekilde yaklasiyorsun bana ama başka konular gündeme getiriyorsun.

Ilk başta yapsan , kurtlarını söylesen bende ona göre yoluma devam eder ya da etmem.

Lütfen alttan almayın. Uzatirsa meseleyi verin tezkereyi eline.

Bakışım değişti " çok ağır bir kelime bana göre.

Madem yüzeysel neden bu kadar detay verip huzur bozdunuz zaten ilişki olmamış kısa süreli yaşanmış bisey erkek arkadaşınızın tavrı gayet normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X