Fikir verilebilir misiniz önemi !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kadar ayrıntıya girmeseydiniz keşke , birde zaten ilk zamanlar konuşmuş ve konuyu kapatmışsınız daha sonra niçin tekrar ayrıntıya girdiniz , arkadaşınızın tavrı tartışılır tabi ama yinede önce oldu bitti diyip daha sonra bu şekilde anlatmanız aklında soru işarerleri yaratmış olabilir

Uzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımda sordu benden önce ne yaşadın diye zaten bakire olduğumu biliyor diye bende ilk tanıştığımız zamanlar iki sevgilim olduğunu söylememiştim ama bişey olmadı kısa süreliydi demiştim yani çok ayrıntı değildi ama şimdi dedim ki öpüşüp yüzeysel bir şeylerde yaşadık diye... Beni sevdiğini söylüyor ama bakışının eskisi gibi olmadığını falan ima ediyor hani sadece bakireymişsin sevişmemişsin ama her şeyi yaşamışsın diyor söylemeyip sakladığım için de kızgınmış, kendini özel hissediyormuş bundan evvel ben onun yıkmışım öyle diyor sizce ne yapmalıyım?? Lütfen fikir verin....

ah paşam kendini özel mi hissediyormuş :KK53:
peki sen?

ah paşam kendini özel mi hissediyormuş :KK53:
peki sen?
Gecmis gecmistir kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Bu konuda aciklama yapmak istemiyorum o senden önceki bir konu dediginde sana saygi duymuyorsa ondan hayir gelmez. Bakisi degismismis, bana bahane ariyor gibi geldi.

Gecmis gecmistir kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Bu konuda aciklama yapmak istemiyorum o senden önceki bir konu dediginde sana saygi duymuyorsa ondan hayir gelmez. Bakisi degismismis, bana bahane ariyor gibi geldi.

hediye paketini ondan önce açmışlar kıyamam.
kadına bakışı bu kadar sığ biri nasıl sevilir onu anlamıyorum ben asıl.

sende ona geçmişini sordun mu ?
bakire muhabbetlerininde hiz haz etmem..
sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık.. Bakire istiyorsa bakir olacaksın mesela o öylemiymiş.
ki kaldı ki siz neden kendi geçmişinden bahsedip anlatıyorsun ..

Uzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımda sordu benden önce ne yaşadın diye zaten bakire olduğumu biliyor diye bende ilk tanıştığımız zamanlar iki sevgilim olduğunu söylememiştim ama bişey olmadı kısa süreliydi demiştim yani çok ayrıntı değildi ama şimdi dedim ki öpüşüp yüzeysel bir şeylerde yaşadık diye... Beni sevdiğini söylüyor ama bakışının eskisi gibi olmadığını falan ima ediyor hani sadece bakireymişsin sevişmemişsin ama her şeyi yaşamışsın diyor söylemeyip sakladığım için de kızgınmış, kendini özel hissediyormuş bundan evvel ben onun yıkmışım öyle diyor sizce ne yapmalıyım?? Lütfen fikir verin....

Ayaklarına kapan yalvar nede olsa erkek kolay bulunmuyor

Bu nasıl bir ruh hastalığıdır? Önce sor "anlat birbirimize dürüst olalin" de sonra da " niye anlattın" diye sinirlen.
Ben de arkana bakmadan kaç

İlk başta yalan söylemeniz hata. Benim için bunun affı olmazdı.
Ama madem ayrılmıyor, daha fazla ezilip büzülmenize de gerek yok.
Kendini ne sanıyordu ki artık özel hissetmiyormuş?
Ben olsam "seninleyim işte, özel hissetmen için daha fazla ne olabilir ki" derdim.

Adam yalanı umursamıyor, derdi özel hissetmek.
Şöyle adamlara kendinizi ezdirmeyin.
Demiş ya niye söyledin? Yalan söylese mutlu olacakmış.

sende buna uzulup konu açiyorsun.

onun orda bi guzel benzetmedigin agzina ...madigin icin sana oyle bakiyor.
ezilmenden nasil zevk aliyorsa artik?

allah askina kendinize su muameleyi yaptirmayin.

Ben de yaşadım aynısını bi süre sonra kafasında kurmalar başlıyo sonra araştırmalar merak edip her ayrıntıyı sormalar falan. Sana tavsiyem bir daha asla bu konuyu açtırma eğer açmaya kalkarsa baştan uyar ayrılmayı düşünüyorum çok iğrenç muhabbetlere giriyosun diye ve sakın ezilme çünkü bunu kullanıp seni çok üzer. Başıma geldi ve çok yorucu.

Ben de yaşadım aynısını bi süre sonra kafasında kurmalar başlıyo sonra araştırmalar merak edip her ayrıntıyı sormalar falan. Sana tavsiyem bir daha asla bu konuyu açtırma eğer açmaya kalkarsa baştan uyar ayrılmayı düşünüyorum çok iğrenç muhabbetlere giriyosun diye ve sakın ezilme çünkü bunu kullanıp seni çok üzer. Başıma geldi ve çok yorucu.
Aynen
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..
Hayatımda iyi bir not olsun bir yalan söyledim devamını getiremedim, ona yalan söylemeye devam etmeyim dedim ama durumlar daha iyi olmadı. Her şey daha kötü oldu:((
Canlar çok sıkıldı, güvenler kırıldı, birbirimize olan bakışlarımız değişti.

Annen seni kadir gecesi mi doğurdu? Evlenmeden zihniyetini görüp anlamış oldun, evlendiğinizde sürekli başına kakacak bu olayları. Tecrübeyle sabit.

Sen sorsaydın. Ben senin için ne kadar özelim diye.
Madem öyle onda hiçbir şey yaşamamış olsun.

Sal ipini gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X