Fikir verilebilir misiniz önemi !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmişin adı üstunde geçmiş neden anlattinki.Onun bunu sorması zaten saçmalik.Sorsaydin o ne yaşamış.Bence kendinizi geri çekin dusunesinden pişman olana kadar.

İşte doğrucu davut olmak her zaman iyi değildir. Adam kendine güvenemez hıncını senden alır. Bunu dibine kadar yaşayan biri olarak sana tavsiyem, sakın alttan alma. Sakın kendini değersiz hissettirmesine izin verme. Ben buyum senin için sorunsa bye de sıkıyı görsün. Ben yandım eller yanmasın

Uzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımda sordu benden önce ne yaşadın diye zaten bakire olduğumu biliyor diye bende ilk tanıştığımız zamanlar iki sevgilim olduğunu söylememiştim ama bişey olmadı kısa süreliydi demiştim yani çok ayrıntı değildi ama şimdi dedim ki öpüşüp yüzeysel bir şeylerde yaşadık diye... Beni sevdiğini söylüyor ama bakışının eskisi gibi olmadığını falan ima ediyor hani sadece bakireymişsin sevişmemişsin ama her şeyi yaşamışsın diyor söylemeyip sakladığım için de kızgınmış, kendini özel hissediyormuş bundan evvel ben onun yıkmışım öyle diyor sizce ne yapmalıyım?? Lütfen fikir verin....
Şaka yaptım yaa ınandın mı deyin. Sizinle boyle konusam zeka seviyesındekı adam belkı ınanır diyorum.

Kendi yaşadığınız şeyleri neden başkasına anlatmayı mecbur sanıyorsunuz anlamam. Anlatmamanın burukluğu nedir ya sizin özelinizi kimse bilmemeli. Bu tür şeyleri anlatmayın hiç kimseye.

Sen hiç kimseyle Hicbirsey yaşamadın mi diye sorun önce ...Bende bazen patavatsizliga varacak derecede doğrucuyum ama şunu öğrendim ki herzaman digru söylenmez .Yalan da söylemeyin tabiki sadece açıklama yapmayin her konuda .

Ben ne yapardım ?"Sana dürüstçe açıkladım ama söylediğin şeyler beni çok kirdi madem unutamayip bunu sürekli sorun haline getireceksin burada bitsin "der asla sramazdim buradan size verdiği değeri anlarsınız eğer ararsa bir daha bu konuyu acamaz yok aramazsa emin olun zaten bir vahaneyle o ayrılacaktır sizden .

Bu arada eşimle uzun bir iliski sonrası evlendik kolay olmadığını biliyorum ama bu resti cekmezsenix inanın ileride evlenseniz bile burnunuzdan gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X