Fikir verin bana (Resimli)

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.647
3.362
Iyi geceler arkadaslar,bundan aylar önce aynı konuyu açmıştım ama resim koymayı becerememistim konum güme gitmişti :KK70:
Benim burnumda çok şükür sağlık problemi yok ama şekli beni rahatsız ediyor eşim ve ailem ameliyat olmama karşı "gayet düzgün ne var burnunda " diyorlar ama ben önden değilde profilden acayip rahatsızım ucu düşük sanki bir fikir verin kızlar ameliyat olmalımıyım?
QuickMemo+_2015-08-11-23-51-59-1.png
QuickMemo+_2015-08-11-23-55-28.png

Bence ameliyat olmamalısın. Olursan da sadece burun ucuna işlem yapılabilir. Bir doktorla görüşsen, nasıl bir değişim istediğini anlatsan, daha iyi olur.

Ameliyat değil de sadece burun ucuna işlem yapılabilir. Törpüleme gibi belki (asıl ismi bu olmayabilir, anlatabilmek için yazdım) Yandan görünüşü çok güze, önden evet sıkıntı yaptığınız gibi biraz düşük. Ama çirkin değil, hiçbir şey yaptrımasanız da olur.

Bence ameliyat olmamalısın. Olursan da sadece burun ucuna işlem yapılabilir. Bir doktorla görüşsen, nasıl bir değişim istediğini anlatsan, daha iyi olur.
Yaşadigim sehirde acikcasi dogru duzgun bu isi yapacak doktor yok bir kaç tanıdık oldu ameliyat daha beter oldu resmen hiç hoş durmuyo,onun icin karar verirsem Ankarada doktor bakicam
Bende senin gibi düşünüyorum sadece ucuna islem istiyorum

Ameliyat değil de sadece burun ucuna işlem yapılabilir. Törpüleme gibi belki (asıl ismi bu olmayabilir, anlatabilmek için yazdım) Yandan görünüşü çok güze, önden evet sıkıntı yaptığınız gibi biraz düşük. Ama çirkin değil, hiçbir şey yaptrımasanız da olur.
Zaten canim bende biraz ucunu kaldırmak istiyorum ama esim ailem degmez deyip aklima giriyolar

Aynen, sizin düşündüğünüz gibi abartacak bir durum yok.
Hiç içinize sinmiyorsa belki makyaj hilesiyle bile hallolur. Burun için ağrılı sancılı diyorlar, güzel bir burnunuz var. Ben olsam önce makyaj hilesi araştırırım.

Aynen, sizin düşündüğünüz gibi abartacak bir durum yok.
Hiç içinize sinmiyorsa belki makyaj hilesiyle bile hallolur. Burun için ağrılı sancılı diyorlar, güzel bir burnunuz var. Ben olsam önce makyaj hilesi araştırırım.
Evet o makyaj yontemini biliyorum ama hic denemedim bi deneyim bari :)
Yorumlar icimi rahatlatti aslinda cevremdekiler en yakinlarim oldugu icin objektif olduklarina inanasi gelmiyor insanin beni kirmamak icin duzgun burnun dediklerini düşünüyorum
Ama burada gayet objektif herkes

benim önden çok hoşuma gitti :ı yandan da bir şeyi yok
bence dertsiz başınıza dert almayın
çook takıyorsanız da olun gitsin. zaten burada paylaşılanlara göre baya basit bir işlem c:

Ben de hiç elletmemeniz taraftarıyım.Gayet güzel bir burnuşunuz var.Her şey biz insanlar için.Burnunuzun daha güzel olacağının bir garantisi yok...

hiç tavsiye etmem. zamanla düşebiliyor burun ucu veya eğri olabilir çok takıyorsanız burun kanatlarını keserek daraltıyorlar iz kalmaması için iyi bir hekim bulun. buruna dokundurmayın

X