- Konu Sahibi benlenaben
-
Yaşadigim sehirde acikcasi dogru duzgun bu isi yapacak doktor yok bir kaç tanıdık oldu ameliyat daha beter oldu resmen hiç hoş durmuyo,onun icin karar verirsem Ankarada doktor bakicamBence ameliyat olmamalısın. Olursan da sadece burun ucuna işlem yapılabilir. Bir doktorla görüşsen, nasıl bir değişim istediğini anlatsan, daha iyi olur.
Zaten canim bende biraz ucunu kaldırmak istiyorum ama esim ailem degmez deyip aklima giriyolarAmeliyat değil de sadece burun ucuna işlem yapılabilir. Törpüleme gibi belki (asıl ismi bu olmayabilir, anlatabilmek için yazdım) Yandan görünüşü çok güze, önden evet sıkıntı yaptığınız gibi biraz düşük. Ama çirkin değil, hiçbir şey yaptrımasanız da olur.
Evet o makyaj yontemini biliyorum ama hic denemedim bi deneyim bari :)Aynen, sizin düşündüğünüz gibi abartacak bir durum yok.
Hiç içinize sinmiyorsa belki makyaj hilesiyle bile hallolur. Burun için ağrılı sancılı diyorlar, güzel bir burnunuz var. Ben olsam önce makyaj hilesi araştırırım.
Bende takinti oldu varya bu burun yemin ediyorum burnunda et var deseler hayatta ameliyat masasina yatmam bak korkarim ama birisi git yaptir dese sabah 5te hastanenin kapisinda olacam o derece :)Bence de gayet güzel hiç değmez)
çok haklısınhiç tavsiye etmem. zamanla düşebiliyor burun ucu veya eğri olabilir çok takıyorsanız burun kanatlarını keserek daraltıyorlar iz kalmaması için iyi bir hekim bulun. buruna dokundurmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?