• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin bana

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
ben kendi memleketime gitmek istiyorum buyuk kaynımla bir ay sonra. ailemi cok özledim . eşim izin vermiyor ve 3 gundur konuşmuyorum bana diyorki sen gidecegini söyluyorsun bile sanki beni mezera koyuyorsun gibi bogazım dügümleniyor falan filan benden bi an olsun ayrılmak istemiyormuş .benim gidip dönmeyecegimi sandığı icin mi acaba..... ne yapmalıyım

Haftasonu gidin eşinizde sizinle gelsin.
Veya gidin 4-5 gün kalın gelin.
Bebek mi bu ayol sensiz yapamam falan.

Yemekten sonra kicini devirip uyuyan adammi bunu soyluyor?
valla he o bunu söyluyor 3 gun surat yapinca baya üzerime titredi. bna diyor senin sevgin mi bitti ne oldu degistin gitmek istiyorsun

Haftasonu gidin eşinizde sizinle gelsin.
Veya gidin 4-5 gün kalın gelin.
Bebek mi bu ayol sensiz yapamam falan.
12 saatlik yol isini bırakıpta gelemiyor nisanda izni var onbes günlük bnden ayrılamazmış

Alla alla koca adam
bikaç gün yalnız kalsa nolacak?
mezara koyuyosun lafalarida tam duygu sömürüsü:KK14:
çok mu uzun kalicaksin da böyle yapıyo anlamadım?

Kaynınla neden gidiyorsun, bide neden geri dönmeyeceğini sansın eşin :KK64:
ben bir kac konu paylastm canm konularımı okuyabilirsin aramizda bi sürü sorun var birinci hastaligim ikinci evlendigimizden beri kayınlarm yanımda biri gidip digeri geliyor uyumasıda bi cabası .sayim mi daha

Alla alla koca adam
bikaç gün yalnız kalsa nolacak?
mezara koyuyosun lafalarida tam duygu sömürüsü:KK14:
çok mu uzun kalicaksin da böyle yapıyo anlamadım?
evet bi iki ay kalacam dügün falan biraz burnu sürtünsün diyede tabi

valla he o bunu söyluyor 3 gun surat yapinca baya üzerime titredi. bna diyor senin sevgin mi bitti ne oldu degistin gitmek istiyorsun

Tavim ben sana hep aci aci yaziyorum ama neticede anlasiyoruz seninle. :) Senden 1sn bile ayrilmak istemiyorum beni mezara koyuyorsun filan hep laf isin ozu su : sen gidersen camasirimi kim yikayacak yemegimi kim yapacak cayimi kim hazir edecek?

2 ay çok bence. Daha makul bir süre için gidilebilir. Duygu sömürüsü yapmasın eşiniz bir zahmet.

evli insanlarin zorunlu bi sebebi olmadıkça, hastalık yada iş gibi ,bu kadar ayrı kalması taraftarı değilim. daha makul bi süre kalabilirsiniz. 2 ay değilde 2- 3 hafta falan.bilemedim.
ama.yok gitme sensiz kalamam hikayeside gerçek diil yani ona da kanma

Tavim ben sana hep aci aci yaziyorum ama neticede anlasiyoruz seninle. :) Senden 1sn bile ayrilmak istemiyorum beni mezara koyuyorsun filan hep laf isin ozu su : sen gidersen camasirimi kim yikayacak yemegimi kim yapacak cayimi kim hazir edecek?
hadi ya dimi kesin onu diyorum tek onun yemegini yapsam iyi evde uc erkege bakıyorum ve cok zor gitmeyi kafaya koydum zaten canm

2 ay çok bence. Daha makul bir süre için gidilebilir. Duygu sömürüsü yapmasın eşiniz bir zahmet.
ama 4 aydr evliyiz . ve onun ailesi bi gun bile bizi yanlz bırakmadı . ve bende gercekten cok sıkldm o yüzden cok kalacam

evli insanlarin zorunlu bi sebebi olmadıkça, hastalık yada iş gibi ,bu kadar ayrı kalması taraftarı değilim. daha makul bi süre kalabilirsiniz. 2 ay değilde 2- 3 hafta falan.bilemedim.
ama.yok gitme sensiz kalamam hikayeside gerçek diil yani ona da kanma
valla bnde o kadar kalma taraftarı degildim canm ama gercekten cok bunaldm gidip onun degerimi anlamasını bekleyecem

Bu ne mama diye ağlayan cocuk gibi..?
Git kafanı dinle.. Evlendin evleneli rahat edemedin zaten.

Back
X