• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin bana

Ayyy laflara bakkk :KK75::KK75: Seni küçük minnak romantik seni deseydin :KK75::KK75:
Haha kız adamın ilk kez romantikligini görüyorum hic alışk degilim yahu :KK70:iki laffıyla hemen yumuşuyorum sonra siteme bakıyorum yorumları okuyorum tekrar sinirleniyorum anam bende bi acaibim:KK71:

Tavim ben omrum boyunca burun surtme olayini cozemedim. O konuda hakikaten bisey diyemem sana.

Onu bende çözemedim yaw :KK45:
Azcık bi ucundan çözsem yeter bana ama ne yaparsam yapayım adam aynı :KK14:
Gidecek ailem de yok uff puff daraldım valla...
Tavim çık git kız değer anlasın azcık takılma bence de ailesi baksın madem eve de...:KK76:

Hayır anlamadigim ne biliyomusun mismocum. . Bu kız hastalıkla ugrasiyorken eşi neden her akşam uyuyomus erkenden. .
Tek bahanesi cok calısıyorum dört gundur yatmıyor adam aynı iş bide illaki surat asmam gerekiyormuş cnm

Haha kız adamın ilk kez romantikligini görüyorum hic alışk degilim yahu :KK70:iki laffıyla hemen yumuşuyorum sonra siteme bakıyorum yorumları okuyorum tekrar sinirleniyorum anam bende bi acaibim:KK71:
amaaaan susss bulmuşsun romantik adamı işte yan cebime koy hesabı :P Ay tabiki şaka yapıorm gitme diye numara çekiyo bence ama yine de çok şeker :) Ben olsam bırakıp gidemezdim :)

Onu bende çözemedim yaw :KK45:
Azcık bi ucundan çözsem yeter bana ama ne yaparsam yapayım adam aynı :KK14:
Gidecek ailem de yok uff puff daraldım valla...
Tavim çık git kız değer anlasın azcık takılma bence de ailesi baksın madem eve de...:KK76:
:KK48: gidecem canım inş akşam cok romantik yi yaw .aklım ona takıldı :KK37:

amaaaan susss bulmuşsun romantik adamı işte yan cebime koy hesabı :p Ay tabiki şaka yapıorm gitme diye numara çekiyo bence ama yine de çok şeker :) Ben olsam bırakıp gidemezdim :)

amaaaan susss bulmuşsun romantik adamı işte yan cebime koy hesabı :p Ay tabiki şaka yapıorm gitme diye numara çekiyo bence ama yine de çok şeker :) Ben olsam bırakıp gidemezdim :)
Bende aklım karştı . dun abisinin ysninda kalkti caanm elin mi kesilmis :) kardeşi hemen abinin yaninda ayip utan dedi rrngi giti adamın

Bende aklım karştı . dun abisinin ysninda kalkti caanm elin mi kesilmis :) kardeşi hemen abinin yaninda ayip utan dedi rrngi giti adamın
Aşkı depreşmiş demekki bu aralar kendine de hakim olamıyo baksana :) bırak boşver düşünme tadını çıkar ;)

Suziim ben tavim'in de hastaligini yeterince onemsedigini dusunmuyorum..

Oyle uydurdum. Bir anlami tavim :)
he valla kız onun iki sözüyle herseyi unutuyorum hastalıgımı ,yaptklarını ,hareketlerini :KK48: ilgi lazım mış

Back
X