- 24 Temmuz 2014
- 83
- 11
- 13
- Konu Sahibi fatmagiller
Banadaarada mesafe varsada böyle olur uzaksınız sanırım
İnşallah en yakın zamanda düzelir, sabırlı olun biraz sizde bu süreçte. Ama yinede yaptıkları normalmiş giibi gelmiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banadaarada mesafe varsada böyle olur uzaksınız sanırım
İnşallah en yakın zamanda düzelir, sabırlı olun biraz sizde bu süreçte. Ama yinede yaptıkları normalmiş giibi gelmiyo![]()
Benim sözlümün işi yüzünden bir konu açmıştım zaten. Sözlüm son dönemlerde çok kötü davranıyor ağlıyorum umursamıyor ki asla yapmadığı bişey sen mutlu ol benim için önemli olan bu derdi eskiden. Son dönemlerde asla asla mutlu değilim ağlıyorum sürekli ama 5 yıllık ilişki ha diyince bitmiyor. Dün sinir krizi geçirdim çok ağladım sadece nasılsın dedi. Sanki bunları yapan o değil onun içine biri girmiş gibi. Sanki beni sevmiyor. beni umursamıyor ya hala şoktayım kabul edemiyorum bunları yapacak biri değil diyiorum ama sürekli yapıyor. Sevdiğim için ben adım atıyorum sonra tamam diyor dikkat edicem iki gün sonra aynı. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kafayı yicem cidden mantıklı düşünemiyorum.
Benim sözlümün işi yüzünden bir konu açmıştım zaten. Sözlüm son dönemlerde çok kötü davranıyor ağlıyorum umursamıyor ki asla yapmadığı bişey sen mutlu ol benim için önemli olan bu derdi eskiden. Son dönemlerde asla asla mutlu değilim ağlıyorum sürekli ama 5 yıllık ilişki ha diyince bitmiyor. Dün sinir krizi geçirdim çok ağladım sadece nasılsın dedi. Sanki bunları yapan o değil onun içine biri girmiş gibi. Sanki beni sevmiyor. beni umursamıyor ya hala şoktayım kabul edemiyorum bunları yapacak biri değil diyiorum ama sürekli yapıyor. Sevdiğim için ben adım atıyorum sonra tamam diyor dikkat edicem iki gün sonra aynı. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kafayı yicem cidden mantıklı düşünemiyorum.
İşi ile sıkıntısı var zaten sürekli çalışıyor gece gündüz sinema sektöründe ama ben yoruldum bu işde ömür boyu çalışacak bana bu şekilde m hep davranacak. Maddi olarak da ailesi hiç bir şekilde destek vermiyor ama benim ailemin maddi cdurumu iyi onlar destek verecek bize. Ayy ben çok myoruldum ya. Bir süre kendimi çekicem napalım napacak gözlemlicem onuBelki işi ile ilgili sıkıntısı vardır ya da maddi erkekler genelde maddi olarak zorlanırsa söyleyemez uzaklasirlar. Düğün yakınsa evleneceğim diye stres de yapmış olabilir bir aile olacak sorumluluk onun üzerinde erkekler öyle düşünüyor bu tür şeyleri bence al karşına konuş isinle mi ilgili yapabileceğim bişey var mi ne yapalım istersin diye aglamak onu daha da sıkar boğar adamı bogarsan da gider kendinden pay bic darlandigini ve sozlunun sürekli seni arayıp neden neden diye sorduğunu düşün. De belki sık sık sormuyorsun ama biz sabirliyiz erkeklere 2 defa sor aynı şeyi beni boğma derler. Sevgiye gelince bazen sevgin geri plana düşer bu seni sevmiyor demek degildir. Konuş gidip bence. Biz düğünden bi gece önce ayrıldık bitti dedim ama baristik ve çok da mutluyuz şimdi komik geliyor
Ama bak ben 5 yıldır harika bir ilişki diyorum dört dörtlük birden böyle oldu5 yıllık ilişki daha kolay biter bence adam bunca yıldan sonra seni sallamıyor sen de ha deyince bitmiyor diyorsun
demek ki senden gönlü geçti başka mantıklı bi açıklaman varsa söyleAma bak ben 5 yıldır harika bir ilişki diyorum dört dörtlük birden böyle oldu
evet varmış konuştuk sorunumuzu hallettik canımdemek ki senden gönlü geçti başka mantıklı bi açıklaman varsa söyle
Dün sadece "nasılsın?" diyene kadar nasıl geldi bu noktaya bu ilişki?Benim sözlümün işi yüzünden bir konu açmıştım zaten. Sözlüm son dönemlerde çok kötü davranıyor ağlıyorum umursamıyor ki asla yapmadığı bişey sen mutlu ol benim için önemli olan bu derdi eskiden. Son dönemlerde asla asla mutlu değilim ağlıyorum sürekli ama 5 yıllık ilişki ha diyince bitmiyor. Dün sinir krizi geçirdim çok ağladım sadece nasılsın dedi. Sanki bunları yapan o değil onun içine biri girmiş gibi. Sanki beni sevmiyor. beni umursamıyor ya hala şoktayım kabul edemiyorum bunları yapacak biri değil diyiorum ama sürekli yapıyor. Sevdiğim için ben adım atıyorum sonra tamam diyor dikkat edicem iki gün sonra aynı. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kafayı yicem cidden mantıklı düşünemiyorum.
suan evliliğiniz nasıl canım. Bizde konuştuk eksikleri bulduk hallettik. Bakalım bundan sonra nasıl olacak inşallah eskisi gibi hersey olur. Bizde böyleyiz sen anlıyorsun beni.Bende benzer şeyler yaşadım eşimle 5 sene sevgili olduk sonra da evlendik o 5 yılda bir defa kavga etmisizdir ama söz nisan olduktan sonra her günümüz kavga ile geçti benim aglamama dayanamayan yelkenleri suya indiren adam gitti yerine banane sıkıldım artık diyen adam geldi bitsin o zaman evlenmek zorunda değiliz dedim ne alakası var sen beni anlamıyorsun destek olmuyorsun dedi b n konuştukça o kendini geri cekti en son aynı şeyi yaptım ona ama sen çektin diye çektim falan değil aramadı mi aramadın neredesin dedi işim vardı hayatim dedim normal bi şekilde ama ayarlı değil sanki yolunda gibi herşey en son farketti yaptığını da düzeldi çok şükür o yüzden için kan aglasa da bozma kendini yooo bişey yok ki de kendime uğraş buldum de ama sesinden de olsa belli etme sakin seviyorsa farkeder yok bitti ise zaten biter
Dün sadece "nasılsın?" diyene kadar nasıl geldi bu noktaya bu ilişki?
Bilmiyorum işi çok yoğun uzaktayız özlemiş beni vs. ondan bu kadar tepkiyömiş. Yani ben 5 yıldır tanıyorum insanlar kolay biter diyor ben 5 yıldır hersey çok iyiyken birden böyle olması normal değil bişey vardır tabi. Ve ailesi destek vermiyor bütün yük üstüne bunlardan dolayı boğulmuş sen en yakınımsın sana tepki gösterdim haksızım dedi.Dün sadece "nasılsın?" diyene kadar nasıl geldi bu noktaya bu ilişki?
tek güne özel bir şeyse doğru söylüyordur ama değilse bahanedir.Bilmiyorum işi çok yoğun uzaktayız özlemiş beni vs. ondan bu kadar tepkiyömiş. Yani ben 5 yıldır tanıyorum insanlar kolay biter diyor ben 5 yıldır hersey çok iyiyken birden böyle olması normal değil bişey vardır tabi. Ve ailesi destek vermiyor bütün yük üstüne bunlardan dolayı boğulmuş sen en yakınımsın sana tepki gösterdim haksızım dedi.