Saç Uzatma Yöntemleri Fikir verin kızlarrrr

Benkalpuyku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
6
0
1
İstanbul
saçlarım şuan bu kısalıkta belimde olan saçlarımı kazıtmıştım nasıl eskisi gibi uzatabilirim lütfen fikir verin şampuanıma çamterebenti ve sarımsak koydum bide hc kullanıyorum onlae etkili oluyo ama sizinde fikirlerinizi almak istedim lütfen yardım edin saçlarım çok yandığı için uzamasıda yavaşladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

düzlestirici kullanma (eger kullaniyosan) saclarimiz bu arada nerdeyse ayni kisalikta sinameki dene benim en sevdigim su sac haplari rossmann falan var biotin mesela 1 ay oldu kullanali ben memnun kaldim bunlari bi dene istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biotinin bir zarari yok di mi? Nedense icime kurt dusuruyo su hap meselesi. Bir sorun cikarmazsa icmek istiyorum. Gunde kac tane? Ve ucretini ogrenebilir miyim ?

beb biotini cogu zaman saclarimi kestirdigimde kullandim icin rahat olsun hem cilde de ayni oranda faydasi var biotinle 6-7 yillik bi gecmisim var :)

Düzleştirici falan kullanmıyorum canım sende işe yaradı mı bu söylediğin haplar

evet zaten bitkisel dogal seyler.kürlerimi yapiyorum icerden de takviye cok destekliyo.etkisi bir ay gibi bi sürede anlasiliyo zaten ben artik sürekli kullaniyorum uzayinca birakma gibi bi niyetim yok kür yapmak 15-30 dk arasinda degisiyo ama hapi yutmasi 2 saniye kürde yap kesinlikle ama

biotin 5mg günde bitane haa unuttum az önce bira mayasinida kullaniyorum oda tamamen bitkisel hap günde 2 tane

Organix'in uzatici sampuan serisi var. benim saclarimin uzama hizi 3 katina cikti:) 2 ayda bir kesmeye baslamistim sacimi.
Bir bak istersen ona da, mor renkli olan uzerinde biotin&collegen gibi bisey yaziyor:)

Ben her gün küçük meyveli yoğurda bir çay kaşığı kuru maya karıştırıp yiyorum. Faydasını gördüm diyebilirim. Bir de sana kozmik bakım sayfalarına göre bakım kürü yapmanı önerebilirim onun bana baya faydası oldu.Mesela bazı tarihler saç güçlendirici kürler yapıp, bazı günler saç uzatıcı kürler yapıyorum, bazen saç nemlendirici kürler yapıyorum. Saçlarım gözle görünür oranda gelişme kaydetti ben de inanamadım.

Hindistan cevizi yagi ve sutunu oneririm. Bi konu yayinladim bunun uzerine okuyabilirsin. Sinamekini bende denedim ama cok fazla kuruttu saclarimi oda cam terebentinden olsa gerek diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…