Fikir verin ltfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif_basak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elif_basak

Ziyaretçi
Merhabalar. Birkac gune kayinvalidemlere gidecegiz iki gun kalip, onlarida alip bize getirecegiz. 6 aylik evliyim ve yurtdisinda yasadigimiz icin ilk defa bize geliyorlar.
Simdi buraya geldigimizde saat gece 10 falan olacak. O saatte evde atistirmalik biseyler hazir olmus olsa, cayin yaninda iyi olur. Fakat 2-3 gun onceden yapabilecegim birsey aklima gelmiyor. Kek falan yapacagim diye dusundum ama fikirlerinize ihtiyacim var. Yardimci olurmusunuz?

Himmm evet anladim sanirsam. Alakasiz biryere konu acmisim. konulari oradan tasiyabilirmiyim acaba?

Keşke diğer konunun üstüne devam etseydin
Yönetim her olay için ayrı konu açmana kızabilir
Ama yeni olduğun için uyarı yapıp konuyu taşıyabilirler
Fikrime gelince börek yapıp dondurucun varsa oraya atıver
Gelince fırına sürersin
Saat zaten geç olacağı için pek bişey yenmez

kek poğaça kurabiye gibi şeyler buzlukta saklanabiliyor, fırında ısıtınca taze gibi oluyor... yemek tarifleri bölümünde güzel tarifler var. :hulya:

keki dilimleyip koyarsan çok kolaylık oluyor. kaydirigubbakcemile5

börek,poğaça gibi şeyler yapıp dondurucuya koyun,gelince çözdürüp ısıtarak yersiniz

bence hiç uğaşma dönerken bir pastaneden hazır börek pasta falan alın kahvaltılık hazırlayın yeter...kendinizi paralamayın ince düşünmeyin bu kadar şahsen ben 4x4 olmanın hiçbir faydasını örmedim bugüne dek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…