Fikir verin lütfen

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
847
326
103
35
3 kaybım var 2 si doğal sonuncusu aşılama ve kimyasal ilk aşılamamda hamile kaldım ama tutunamadı
2 .kaybıma kadar yapılacak her türlü test yapıldı eşimde DNA hasarı vardı ama düzeldi onun dışında ne ben nede onda bir sorun yoktu
3.kaybım Çarşamba günü oldu ve doktorum yaşın çok genç (28 Ağustos’ta 29) hamile kalma sorunun yok yumurtalık ve rahim problemi yok 3 e kadar aşılama deneyebilirsinizdedi ben artık tüp bebek istiyorum genetik taramalı dedim tüp bebek bence hiç gerek yok hele ki genetikli ama istersen yaparım dedi
Bu konuda tecrübeli olanlardan fikir istiyorum artık anne olamayacağım korkusu beni aldı ve hiç iyi değilim

Genetik taramalı bir tüp bebek sonrası 3lü taramada bebeğin problemli olduğu anlaşılan bir gebe vardı. Facede preeklampsi grubunda paylaşmışdı kadın. Doktoru nasıl olur şaşkınız falan diyip geçiştirmiş. Genetik taramalı tüp bebek olayına güvenmeyin falan diyordu. Okuduğumu yazıyorum. Benim pek fikrim yok ama görünce yaziyim dedim.

3 aşılama yaptirdim biri kimyasal digerleri negatiftir. Asilamada sans oldukca dusuk. Yuzde 10-15 arasi ihtimallerden bahsediliyor hep. Simdi keske hic asilamayla zaman kaybetmeseydim diyorum

3 aşılama yaptirdim biri kimyasal digerleri negatiftir. Asilamada sans oldukca dusuk. Yuzde 10-15 arasi ihtimallerden bahsediliyor hep. Simdi keske hic asilamayla zaman kaybetmeseydim diyorum
Aşılama sonrası tüp bebek yaptırdınız mı peki

İki kere aşılama yaptırdım hiç bir sorun olmamasına rağmen tutunmadı. Keşke direk tüp bebek yaptırsaymışız. Aynı işlemlerin çoğunu aşılama ile aynı sanırım bir yumurta toplama işlemi fazla. Gibi geldi. Şu an ki aklım olsa hiç aşılama ile vakit ve umut kaybetmezdim

Ben 1 kere yaptım işte oda kimyasal oldu doğal gebeliklerim bile daha uzun süreliydi
Bidaha aşılama zaten düşünmüyorum ama ne yapacağım onu da bilmiyorum

Ben 1 kere yaptım işte oda kimyasal oldu doğal gebeliklerim bile daha uzun süreliydi
Bidaha aşılama zaten düşünmüyorum ama ne yapacağım onu da bilmiyorum
Kimyasal benimde oldu zaten hic tutunamadan düşüyor kimsayalda. Adet kanamam cok asiri olmustu bide bi kac degerim cok yüksekti ordan anladik kimyasal oldugunu. Ben adet oldum diye tedaviye başlamak icin girmiştim meğer kimyasalmis 1 ay ara verip oyle tüp yaptik oda düştü malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…