- 19 Mart 2016
- 88
- 41
- 38
Bende kendimi anlayamıyorum..Gecmis konularina baktim, bana hakaret etti darp etti gibi seyler yazmissin.
Yapisti ayrilamiyorum, kurtulamiyorum demissin.
Simdi evleneyim diyorsun ne tuhaf.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kendimi anlayamıyorum..Gecmis konularina baktim, bana hakaret etti darp etti gibi seyler yazmissin.
Yapisti ayrilamiyorum, kurtulamiyorum demissin.
Simdi evleneyim diyorsun ne tuhaf.
ailen zaten öğrenmedi mi?Geleceğimi Kurtaramıcakmışım gibi geliyor. Mahkemede bakire olmadığım duyulduğu anda, bitecek herşey benim için biliyorum![]()
Geleceğimi Kurtaramıcakmışım gibi geliyor. Mahkemede bakire olmadığım duyulduğu anda, bitecek herşey benim için biliyorum![]()
Geleceğin, bacaklarının arasında bulunan bir zarda mı?Geleceğimi Kurtaramıcakmışım gibi geliyor. Mahkemede bakire olmadığım duyulduğu anda, bitecek herşey benim için biliyorum![]()
Hayır bana güveniyorlar ifadede iftira diye geçiyor olay ve hiç gelip bana kızım böyle bişey var mı diye sormadılar desem yalan olur sordular ama yok olmadı yalan söylüyor dedim inandılar bana ne yapacağım benailen zaten öğrenmedi mi?
sen istemedikten sonra kimse öğrenemez avukatın var mı ? avukatınla özel olarak görüş durumuHayır bana güveniyorlar ifadede iftira diye geçiyor olay ve hiç gelip bana kızım böyle bişey var mı diye sormadılar desem yalan olur sordular ama yok olmadı yalan söylüyor dedim inandılar bana ne yapacağım ben![]()
Hayır bana güveniyorlar ifadede iftira diye geçiyor olay ve hiç gelip bana kızım böyle bişey var mı diye sormadılar desem yalan olur sordular ama yok olmadı yalan söylüyor dedim inandılar bana ne yapacağım ben![]()
Mahkemede cinsel istismar olmadığı için belki rapor istemez savcı tek umudum o. Eğer ortaya çıkarsa hakim neden inkar ettin diye sorarsa korktuğumu, geleceğimden endişe duyduğumu, utandigimi söyleyeceğim. Aynı bu şekilde.Yasin 18 den kucukse olay mahkemede ortaya ciktiginda hakkinda koruma karari verilerek devlet kurumuna alinabilirsin.
Ailen bu durumda suclu bile cikabilir.
Allah askina ne dusunerek yasiyorsun simdi sen? Seviyorum diyorsun evleneyim diyorsun...
Git ailene anlat onlarinda basini yakma.
Oyuncak degil mahkeme isleri. Devlet oyun oynamaz guzelim, bir anda kendini siginma evinde ya da cocuk esirgemede bulursun. Ailende cocuguna sahip cikmadigi icin suclu olur.
Mahkemede cinsel istismar olmadığı için belki rapor istemez savcı tek umudum o. Eğer ortaya çıkarsa hakim neden inkar ettin diye sorarsa korktuğumu, geleceğimden endişe duyduğumu, utandigimi söyleyeceğim. Aynı bu şekilde.