Fikir verin ne yapmalıyım kafayı yicem küsen adim atmayan eşimden 4 gündür konusmuyoruz?

Ylz cmn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
63
-9
8
31
Dün düğüne gittik.esim olcak insan kaktüs diye yanında götürmüş beni.evli arkadaşıyla beraber gittik.adam karısını tanitiyo masaya gelenlere eşim diye benimki kendi guluyo kendi konusuyo.ben gelenlere merhaba diyorum ama kim bilmiyorum bile esimin umru degil.bide gitmiş adamla dibine oturdu adam karısıyla oturuyo ben eşimden baya uzak sandalyede.mesaj attım yanıma gel uzaktasın milletin içinde felan diye.taki takilicak arkadaşı eşiyle kalktı takmaya ben daha çok tanıdığın halde düğün sahibini eşim bana demeden kalktı bekliyo sırada.isaret ettim gel diye geldi yanima ha noldu diye ben kaktüs muyum burda hiç biseye çağırmiyosun.fotografi arkadaşlarınla mı cekilcen dedim. Ya ben çağırgan el edince gel felan diyo. Arkadaşı takti geldi bana diyo ki sen de gitsene onun bile tuhafına gitti.ben benimki nerde onu mu takip edim 2 cocugumu.trip attım şimdi adam bende güçlü ve hakli sanki.eve geldik hiç konuşmadık 4.gündeyz. Ailesinin ortamında da değer verdiğini göstermez.konusmaya pek katmaz. O kadar morelim bozuk ki.bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen. Moral verin bana . Ilk adimi kim atsin sizce . Nasil bi tavir sergiliyim?

Son düzenleme:
Dün düğüne gittik.esim olcak insan kaktüs diye yanında götürmüş beni.evli arkadaşıyla beraber gittik.adam karısını tanitiyo masaya gelenlere eşim diye benimki kendi guluyo kendi konusuyo.ben gelenlere merhaba diyorum ama kim bilmiyorum bile esimin umru degil.bide gitmiş adamla dibine oturdu adam karısıyla oturuyo ben eşimden baya uzak sandalyede.mesaj attım yanıma gel uzaktasın milletin içinde felan diye.taki takilicak arkadaşı eşiyle kalktı takmaya ben daha çok tanıdığın halde düğün sahibini eşim bana demeden kalktı bekliyo sırada.isaret ettim gel diye geldi yanima ha noldu diye ben kaktüs muyum burda hiç biseye çağırmiyosun.fotografi arkadaşlarınla mı cekilcen dedim. Ya ben çağırgan el edince gel felan diyo. Arkadaşı takti geldi bana diyo ki sen de gitsene onun bile tuhafına gitti.ben benimki nerde onu mu takip edim 2 cocugumu.trip attım şimdi adam bende güçlü ve hakli sanki. Ailesinin ortamında da değer verdiğini göstermez.konusmaya pek katmaz. O kadar morelim bozuk ki.bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen. Morel verin bana
Morel değil moral.
Değer vermeyen adamla neden evlendiniz?

bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen.
Küsmenin kadını erkeği olmaz

Son düzenleme:
Kendiniz tanıtın mesela. Ben şuyum diyerek. Eşiniz taktim edince ne oluyor ? Ben de eşimde hiç öyle bir şey beklemeyiz. Kadın gibi küsmek derken bu aşağılama neden ?

Neden kaktüs?
Neden saksı degil de kaktüs dediniz?
Bir de oncesinde sorun mu oldu neden bu sekilde davranıyor? Baskasinin esi ile kıyasta yanlıs.
O an öyle söyledim . Önceden çok şey yaşattı affettim. çok konuştum bana değer verdiğini göster felan diye. Belki bu yaşattıklarını hala unutamadigimdan fazla tepki mı veriyorum yoksa gerçekten beni artık hafife mı aliyo anlamıyorum

Bu ilk olamaz heralde,evlı ve ıkı cocukluymussunız.Öyle gittiğim yerlerde beni kaale almıyosa,sap gibi bir basıma kalıp oturuyorsam asla ve asla onla biyere gitmem,gitsin tek basına efendi.madem takılıyor kendı halınde buyursun her yere tek gitsin.

Kendiniz tanıtın mesela. Ben şuyum diyerek. Eşiniz taktim edince ne oluyor ? Ben de eşimde hiç öyle bir şey beklemeyiz. Kadın gibi küsmek derken bu aşağılama neden ?
Aşağılama değil . Mesela naz yaparsın ya kadinlar genelde yapar onlara yakışır eşim de öyle. Aman bisey denmesin ona ya küser ya trip atar

bazı şeyler neden kadın gibi oluyor anlamadım
kadın gibi dedikoducu kadın gibi küsmek...
halbuki bu forumda gördüğüm kadarıyla asıl erkek gibi küsmek diye bir şey var.

Onun dışında morel değil moral

ve bütün bunların dışında kesinlikle haklısınız.
Tanıtmayı geçin gidip arkadaşının yanında oturuyo . Ben taa uctayim. Gel yanımda otur dimi. Bi değer verdiğini göster. Belki de hep mı böyleydi artık kendimin farkına mı vardım bilmiyorum . Sizce adımı ondan mı bekliyim

Aşağılama değil . Mesela naz yaparsın ya kadinlar genelde yapar onlara yakışır eşim de öyle. Aman bisey denmesin ona ya küser ya trip atar
Bunu erkeklerde yapıyor , hatta eşim doğumdan sonra bir ara lohusa depresyonu yaşadı 😂 Bizden daha güçsüz bu erkekler 🤘

Eşin başına buyruk birisi.
Böyle devam etmek istiyorsan onunla davetlere katılma ailesine çok gitme
Sebebini sorduğunda sen ortamda beni yok sayıyorsun bunu düzeltene kadar seninle o ortamlara girmicem de.
Eşin hem kel hem fodul
Hem kabahatli hem küsüyor
Ben olsam "dilediğin kadar küs trip at, böyle ortamlarda beni yok saydığın sürece seninle gelmicem haberin olsun" derdim

Bu konuya da hep Türkçe öğretmenleri gelmiş.
O halde ben de ekleyeyim.

Cümleye büyük harfle başlanır arkadaşlar:D

Konu sahibi cok haklısınız.
Eşiniz sığırlık etmiş.
Tabi sizin de kıyaslamaya gidip daha da üzülmeniz çok doğal..
Bakkala bile gitmeseniz bununla olur yani.

Tanıtmayı geçin gidip arkadaşının yanında oturuyo . Ben taa uctayim. Gel yanımda otur dimi. Bi değer verdiğini göster. Belki de hep mı böyleydi artık kendimin farkına mı vardım bilmiyorum . Sizce adımı ondan mı bekliyim

tabi ki
ama adım atacağını sanmam, yol yordam bilmeyen biri
konuşuyorsunuz onu da anlamıyor
erkek gibi küsüyor işte.
Kendime yapılsa inanın tavırlarını düzeltene kadar soğuk davranır, giyinir kuşanır gezer tozardım.
Kendime özen gösterirdim, onu da kaale almazdım, çıldırsın dursun.

O an öyle söyledim . Önceden çok şey yaşattı affettim. çok konuştum bana değer verdiğini göster felan diye. Belki bu yaşattıklarını hala unutamadigimdan fazla tepki mı veriyorum yoksa gerçekten beni artık hafife mı aliyo anlamıyorum
Fazla tepki verip vermeme olayi degil ki aslinda.Esiyseniz değer vercek sayıp sevecek.Hafife alamaz ya da size bu sekilde hissettiremez.Hissettirmemeli.
Kilit nokta "onceden cok sey yasatti affettim " cumleniz bence.Affefmeseydiniz belki şimdilerde kendinizi kaktüs gibi hisettirmez yaptigi eseklikleri yapmazdi.Yüz vermeyin su adamlara.

Dün düğüne gittik.esim olcak insan kaktüs diye yanında götürmüş beni.evli arkadaşıyla beraber gittik.adam karısını tanitiyo masaya gelenlere eşim diye benimki kendi guluyo kendi konusuyo.ben gelenlere merhaba diyorum ama kim bilmiyorum bile esimin umru degil.bide gitmiş adamla dibine oturdu adam karısıyla oturuyo ben eşimden baya uzak sandalyede.mesaj attım yanıma gel uzaktasın milletin içinde felan diye.taki takilicak arkadaşı eşiyle kalktı takmaya ben daha çok tanıdığın halde düğün sahibini eşim bana demeden kalktı bekliyo sırada.isaret ettim gel diye geldi yanima ha noldu diye ben kaktüs muyum burda hiç biseye çağırmiyosun.fotografi arkadaşlarınla mı cekilcen dedim. Ya ben çağırgan el edince gel felan diyo. Arkadaşı takti geldi bana diyo ki sen de gitsene onun bile tuhafına gitti.ben benimki nerde onu mu takip edim 2 cocugumu.trip attım şimdi adam bende güçlü ve hakli sanki. Ailesinin ortamında da değer verdiğini göstermez.konusmaya pek katmaz. O kadar morelim bozuk ki.bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen. Morel verin bana

Şöyle bi iki mesaj okudum da insanlar fikir vereceklerine
Yazım yanlışı ve kelimelere takilmislar.
Konuna gelirsek size böyle davranmasının sebebi nedir ve ne için kusmustu.
Ve siz hakliysaniz çocuklarla ilgili ve gerekli ortamlar dışında sizde konuşmayın. Net olun geri adım atmayın.

Cümleye büyük harfle başlanır arkadaşlar:KK70:

Eşiniz sığırlık etmiş.

tüm foruma morel olmadığını öğreteceğiz az kaldı.
Bir de nereden çıktı bu morel yahu? egzoz oksijen gibi bir şey değil ki bildiğin moral
kadın tabi ki haklı bu arada :D

Cümleye büyük harfle başlanır arkadaşlar:KK70:

Eşiniz sığırlık etmiş.
Muhasebeciyim :KK70: Yazım hatalarından pek anlamam virgül vs. ama Moral yerine de Morel yazıldığını görünce dayanamadım

Şimdi küslüğü nasıl sonlandırırsınız bilemem ama ben olsam bir daha onunla bir yere gitmem. Gerekçemi de söylerim. Beklentilerimi şikayetlerimi söylerim. Hala anlamıyorsa ciddi sorun çıkarırım.
Düğüne gideceğiz, belli ki çok da yakın birileri değil yani çok yakın akraba olur herkes birbirini tanır, kocaman bir masa herkes tanıdık haydi otur dağınık şekilde. Ama adam sizi bırakıp başka arkadaşının yanında oturuyor. Ailesiyle gittiği halde yalnız gitmiş gibi davranıyor. Tamamen haklısınız.

Şimdi küslüğü nasıl sonlandırırsınız bilemem ama ben olsam bir daha onunla bir yere gitmem. Gerekçemi de söylerim. Beklentilerimi şikayetlerimi söylerim. Hala anlamıyorsa ciddi sorun çıkarırım.
Düğüne gideceğiz, belli ki çok da yakın birileri değil yani çok yakın akraba olur herkes birbirini tanır, kocaman bir masa herkes tanıdık haydi otur dağınık şekilde. Ama adam sizi bırakıp başka arkadaşının yanında oturuyor. Ailesiyle gittiği halde yalnız gitmiş gibi davranıyor. Tamamen haklısınız.
Bende nasıl sonlanan bilmiyorum. Aynı masadaydık ama kocaman yuvarlak masa . Adam arkadaşıyla habire sohbet ediyo ben en ucta tek başıma kalmıştım . Gelen giden selam veriyo onlar konusuyo ben kafa salliyorum ama kim bilmiyorum çok zoruma gitti . Mesaj attım gel yanıma otur diyo . Zaten arkadaşı da az çok anladı yaptığının

Bana mı fazla abartı geldi bilemedim. Düğünde çiftler hep dipdibe oturmak zorunda mı ki.Hiç tanıdığınız biri yok muydu,oturup sohbet etseydiniz. Kaktüsün aksine çanta gibi beni her gittiği yöne sürüklese garip olurdu.

Back
X