Dün düğüne gittik.esim olcak insan kaktüs diye yanında götürmüş beni.evli arkadaşıyla beraber gittik.adam karısını tanitiyo masaya gelenlere eşim diye benimki kendi guluyo kendi konusuyo.ben gelenlere merhaba diyorum ama kim bilmiyorum bile esimin umru degil.bide gitmiş adamla dibine oturdu adam karısıyla oturuyo ben eşimden baya uzak sandalyede.mesaj attım yanıma gel uzaktasın milletin içinde felan diye.taki takilicak arkadaşı eşiyle kalktı takmaya ben daha çok tanıdığın halde düğün sahibini eşim bana demeden kalktı bekliyo sırada.isaret ettim gel diye geldi yanima ha noldu diye ben kaktüs muyum burda hiç biseye çağırmiyosun.fotografi arkadaşlarınla mı cekilcen dedim. Ya ben çağırgan el edince gel felan diyo. Arkadaşı takti geldi bana diyo ki sen de gitsene onun bile tuhafına gitti.ben benimki nerde onu mu takip edim 2 cocugumu.trip attım şimdi adam bende güçlü ve hakli sanki.eve geldik hiç konuşmadık 4.gündeyz. Ailesinin ortamında da değer verdiğini göstermez.konusmaya pek katmaz. O kadar morelim bozuk ki.bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen. Moral verin bana . Ilk adimi kim atsin sizce . Nasil bi tavir sergiliyim?
Son düzenleme: