Fikir verin ne yapmalıyım kafayı yicem küsen adim atmayan eşimden 4 gündür konusmuyoruz?

Bana mı fazla abartı geldi bilemedim. Düğünde çiftler hep dipdibe oturmak zorunda mı ki.Hiç tanıdığınız biri yok muydu,oturup sohbet etseydiniz. Kaktüsün aksine çanta gibi beni her gittiği yöne sürüklese garip olurdu.
Işten arkadaşının düğünüydü. Tanıyorum ama sohbet etcek kadar kimseyle samimi değilim. Arkadaşının eşi vardı ama o da kocasıyla dip dibe. Benimde zoruma gitti. Takıya kalktılar onlar benimki bana demeden sıraya girdi. Ben çatışmasam tek takip resim çekilecekti.orda da herkes görecekti karısını takmiyo diye çünkü önceki yaşadıklarımızı arkadaşları hep biliyo. Bide ben trip atınca çıkışta çantam açıktı kapattı kapatma elleme dedim tirrik demez mı resmen asagiladi iyice delirdim

Küsmesinin nedenj ilgi bekliyor kendince hakli ya beyefendi ondan, naz yapiyor, kadin gibi deriz ya burada amac nazlanmanin kadina yakismasindan, poncikk bir durum yani ama erkekte kotü duruyor, esini tanirsin bazisi konusup guzelce anlatmadan anlar, bazisi tınlamayinca yola gelir ,bazisina da gerizekaliya anlatir gibi anlatman gerekiyor hangisi ki acaba ?

Dün düğüne gittik.esim olcak insan kaktüs diye yanında götürmüş beni.evli arkadaşıyla beraber gittik.adam karısını tanitiyo masaya gelenlere eşim diye benimki kendi guluyo kendi konusuyo.ben gelenlere merhaba diyorum ama kim bilmiyorum bile esimin umru degil.bide gitmiş adamla dibine oturdu adam karısıyla oturuyo ben eşimden baya uzak sandalyede.mesaj attım yanıma gel uzaktasın milletin içinde felan diye.taki takilicak arkadaşı eşiyle kalktı takmaya ben daha çok tanıdığın halde düğün sahibini eşim bana demeden kalktı bekliyo sırada.isaret ettim gel diye geldi yanima ha noldu diye ben kaktüs muyum burda hiç biseye çağırmiyosun.fotografi arkadaşlarınla mı cekilcen dedim. Ya ben çağırgan el edince gel felan diyo. Arkadaşı takti geldi bana diyo ki sen de gitsene onun bile tuhafına gitti.ben benimki nerde onu mu takip edim 2 cocugumu.trip attım şimdi adam bende güçlü ve hakli sanki.eve geldik hiç konuşmadık 4.gündeyz. Ailesinin ortamında da değer verdiğini göstermez.konusmaya pek katmaz. O kadar morelim bozuk ki.bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen. Moral verin bana . Ilk adimi kim atsin sizce . Nasil bi tavir sergiliyim?
Kadınlar gibi günlerce konuşmaz????

Trip konusunda benim kocami anlatmissiniz... Ama onu bu hale getirende benim... Size bir tavsiye vereyim... Kisi kendinden bilir isi mantigiyla... Asla adim atmayin.. ben her seferinde aman huzursuzluk olmasin... Ben gidip konusayim... Tamam o yapmiyor ben yapayim diye diye.... Simarttim tepeme cikarttim... Simdi dunya yansa .. bir bag otlugu yanmaz... Asla adim atmaz ... Tripli oldugumu anlar ama asla neyin var diye sormaz... Hep hakli o... Simdi bende onun gibi davraniyorum...ayni sekilde tripmi .. alasini yapiyorum...o pes edene kadar...

Küsmesinin nedenj ilgi bekliyor kendince hakli ya beyefendi ondan, naz yapiyor, kadin gibi deriz ya burada amac nazlanmanin kadina yakismasindan, poncikk bir durum yani ama erkekte kotü duruyor, esini tanirsin bazisi konusup guzelce anlatmadan anlar, bazisi tınlamayinca yola gelir ,bazisina da gerizekaliya anlatir gibi anlatman gerekiyor hangisi ki acaba ?
Hepsini denedim .. gidip öpsem felan birden yaklaşsam belki iyi oluruz ama benimde gururum var.daha geçen hafta dedim ilgi bekliyorum insan sarılır öper felan diye . Başkaları için kalbimi kirmisligi çok var

Trip konusunda benim kocami anlatmissiniz... Ama onu bu hale getirende benim... Size bir tavsiye vereyim... Kisi kendinden bilir isi mantigiyla... Asla adim atmayin.. ben her seferinde aman huzursuzluk olmasin... Ben gidip konusayim... Tamam o yapmiyor ben yapayim diye diye.... Simarttim tepeme cikarttim... Simdi dunya yansa .. bir bag otlugu yanmaz... Asla adim atmaz ... Tripli oldugumu anlar ama asla neyin var diye sormaz... Hep hakli o... Simdi bende onun gibi davraniyorum...ayni sekilde tripmi .. alasini yapiyorum...o pes edene kadar...
Aynen. Hatta şiddet uygulamıştı ailemi cagirdim diye benle 2 hafta hiç konuşmadı . Ben adım attım yeter artık diye. Suçlu oyken bide. Erkek olarak kadinligimi hissettirmiyo artık. Resmen yer değiştirdik. . Sizin kusmeler ne kadar sürüyo

Bu ilk olamaz heralde,evlı ve ıkı cocukluymussunız.Öyle gittiğim yerlerde beni kaale almıyosa,sap gibi bir basıma kalıp oturuyorsam asla ve asla onla biyere gitmem,gitsin tek basına efendi.madem takılıyor kendı halınde buyursun her yere tek gitsin.
o da onu istiyor zaten bence
eşi kızsın bi şekilde ve artık düğünlere davetlere gelmesin 2 çocukla evde otursun
o da rahat rahat takılsın

konu sahibi eşiniz böyle ortamlarda çocuklarına hiç bakmaz mı? bu da kötü bişey sizin için

o da onu istiyor zaten bence
eşi kızsın bi şekilde ve artık düğünlere davetlere gelmesin 2 çocukla evde otursun
o da rahat rahat takılsın

konu sahibi eşiniz böyle ortamlarda çocuklarına hiç bakmaz mı? bu da kötü bişey sizin için
Yok ilgilenir ama bana değer verdiğini göstermez. Mesela konuşmaya pek dahil etmez. Övmez ne bilim . Yani arkadaşı karısını hem tanıştırdı hem takıya beraber gitti beraber sürekli konuştular . Eşim bunların hiç birini yapmadı

Yok ilgilenir ama bana değer verdiğini göstermez. Mesela konuşmaya pek dahil etmez. Övmez ne bilim . Yani arkadaşı karısını hem tanıştırdı hem takıya beraber gitti beraber sürekli konuştular . Eşim bunların hiç birini yapmadı
şımarmış sizinki
sevdiğim bir taktik vardı yıllar önce uygulardım burdan öğrendim vur kaç taktiiği derim :)
aldırmaz olacaksınız evde neşeli tatlı olacaksınız
eş bişey dediğinde cevap vereceksiniz trip, tavır yok kesinlikle
evin içinde şarkılar türküler gırla çocuklarla oyunlar falan
yani ona seni çok da önemsemiyorum.. bak sensiz de mutluyum ayarı vereceksiniz :D
bi ne oluyoruz diyecek adam
işe yarıyor genelde :)

Dün düğüne gittik.esim olcak insan kaktüs diye yanında götürmüş beni.evli arkadaşıyla beraber gittik.adam karısını tanitiyo masaya gelenlere eşim diye benimki kendi guluyo kendi konusuyo.ben gelenlere merhaba diyorum ama kim bilmiyorum bile esimin umru degil.bide gitmiş adamla dibine oturdu adam karısıyla oturuyo ben eşimden baya uzak sandalyede.mesaj attım yanıma gel uzaktasın milletin içinde felan diye.taki takilicak arkadaşı eşiyle kalktı takmaya ben daha çok tanıdığın halde düğün sahibini eşim bana demeden kalktı bekliyo sırada.isaret ettim gel diye geldi yanima ha noldu diye ben kaktüs muyum burda hiç biseye çağırmiyosun.fotografi arkadaşlarınla mı cekilcen dedim. Ya ben çağırgan el edince gel felan diyo. Arkadaşı takti geldi bana diyo ki sen de gitsene onun bile tuhafına gitti.ben benimki nerde onu mu takip edim 2 cocugumu.trip attım şimdi adam bende güçlü ve hakli sanki.eve geldik hiç konuşmadık 4.gündeyz. Ailesinin ortamında da değer verdiğini göstermez.konusmaya pek katmaz. O kadar morelim bozuk ki.bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen. Moral verin bana . Ilk adimi kim atsin sizce . Nasil bi tavir sergiliyim?
Olayların zamanını yanlış yazdınız sanırım. Düğüne dün gitmişsiniz ama 4 gün oldu diyorsunuz tam anlayamadım orayı. Öncesinde başka şeylerde mi olmuştu?

Çok kopuk bir ilişkiniz var. Birbirinizden bağımsız takılıyorsunuz. Evlenmeden önce de böyle miydi? Yada çocuklar olmadan önce? Öyleyse bile bile kaşınmış bir de 2 çocuk yapıp ziyan etmişsiniz demektir

Siz ona çok yüz vermişsiniz asla geri adım atmayın bence her kişi kendine özeldir ve evli olmak es olmak bir olmaktır özellikle boyle toplu yerlerde ele karşı yani tamam yapışık gibi olmayın bunu kimse sevmez ama esinix çok havalanmis

Siz ona çok yüz vermişsiniz asla geri adım atmayın bence her kişi kendine özeldir ve evli olmak es olmak bir olmaktır özellikle boyle toplu yerlerde ele karşı yani tamam yapışık gibi olmayın bunu kimse sevmez ama esinix çok havalanmis
Evet . Teyzeme hep anlatırdım derdimi egosu kabarmış bunun çok şımartma diyo . bunun sürücü kartı gelcek eve mesaj atıp.duruyo evde dur senin adına gelcek diye hiç cevap yazmasam mı yazmadım hala bisey laf sokasim da var ama yok da sayasim var

Böyle adamlarla başa çıkmanın tek yolu evlenmemek. Evlendiysen de baktın mal bozuk geri iade etmek. Bunun için de cesur, bağımsız ve güçlü olmak gerekiyor tabi. 4 gündür konuşmayan adama ne yapayım diye sormak yerine, 4 gündür konuşmayan adamın yanında benim ne isim var? Ben bu kadar degersiz miyim sürekli affediyorum diye sormak lazım.

Evet . Teyzeme hep anlatırdım derdimi egosu kabarmış bunun çok şımartma diyo . bunun sürücü kartı gelcek eve mesaj atıp.duruyo evde dur senin adına gelcek diye hiç cevap yazmasam mı yazmadım hala bisey laf sokasim da var ama yok da sayasim var
Hic cevap verip kendini düşürme ok falan yaz geç

Eş sizin eşiniz. Huylarını siz biliyorsunuz. Normalde süperdi de aniden düğünde böyle yapası mı gelmiş??
Normalde küsünce kim adım atıyor?
Bazen öyle konular açılıyor ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz de yaşıyoruz küslük anlaşmazlık falan bi şekilde geçiyor. Burdakiler nasıl yorum yapsın tek bir olay üzerine. 🤷‍♀️

Eşiniz birey olamamış, çocukluktan çıkamamış.Psikolog Fatih Civelekoğlunun küsen eşle ilgili videosunda izleyin derim.

Back
X