- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tam olarak boyle anladim ama biz mi cok poncigiz emin degilim ciddenBen niye yanlış anladım ya.
Kendine küfür ediyor gibi orda.
Seninle daha önce evlenmeyenin aklını s...
Yani ulan ne akilsizmisim niye daha önce evlenmemisim senle
Kahretsin yine çok ponciğim![]()
Kufuru anlamadım?Evlendıgıne pişman mı ?Yanı ne demek ıstıyor?Arkadaslar merhaba
Icinden cikilamaz hal alan konuyu sizlere danismak istedim.esimle yaklasik bir yildir evliyim.Bana "seninle daha once evlenmeyenin ben aklini s...m" dedi.daha once de sebep yokken "seninle evlenmeyenin ben a....a s...m" demisti.ona neden boyle diyorsun benle evlenmek istemeyen kimse olmadi ki gecmidte hem onlara varsa boyle birsey tesekkur etmen lazim dedim.cevap vermedi.Ben beni severek evlendigini dusundum ama seven insan bunu nasil soyler?ve sinirlendiginde bana kufurler yagdiriyor ve daha once hickimseye bukadar kufur etmedim diyor marifet gibi.artik bunlara dayanamiyorum.Gucum bitti.siz bir akil verin ltf.
Güya o kadar mutluymuş ki "daha önce neden evlenmemiş"i değişik tarzda belirtiyor.Kufuru anlamadım?Evlendıgıne pişman mı ?Yanı ne demek ıstıyor?
Bana böyle iltifat eden o güzel ağızının yayına s..çim deyin sizdeArkadaslar merhaba
Icinden cikilamaz hal alan konuyu sizlere danismak istedim.esimle yaklasik bir yildir evliyim.Bana "seninle daha once evlenmeyenin ben aklini s...m" dedi.daha once de sebep yokken "seninle evlenmeyenin ben a....a s...m" demisti.ona neden boyle diyorsun benle evlenmek istemeyen kimse olmadi ki gecmidte hem onlara varsa boyle birsey tesekkur etmen lazim dedim.cevap vermedi.Ben beni severek evlendigini dusundum ama seven insan bunu nasil soyler?ve sinirlendiginde bana kufurler yagdiriyor ve daha once hickimseye bukadar kufur etmedim diyor marifet gibi.artik bunlara dayanamiyorum.Gucum bitti.siz bir akil verin ltf.
Çok onur kırıcı bu davranış. Ben bırak küfürü sesi hafif yukselse hemen uzaklaşıyorum . Size böyle davranmasına müsaade etmeyin üstelik daha bir yılArkadaslar merhaba
Konustum simdi ..senin gibi bi kiAslına bakarsanız küfrün anlamını da anlamadım. Yani keşke önce seninle başkası evlenseydi de ben evlenmese miydim demek istiyor bu küfür ile?
Konustum..demek istemis ki;"okadar duzgun bir insan ki;seni nasil kacirirlar ".Kuzum bize sorana kadar kocan olacak adama sorsana ne demek istediğini.
Aldığın cevabı bize de yaz meraktan çatlamayalım.
Ben kavga sirasinda bunlari soyluyor sandim. Demek iyi anlarinizda soyluyormus bu anlam o sekilde cikiyor. Ama esinizin agzi cok bozuk. Eski konunuzda da bana kufur ediyor demissiniz. Ben o anlamda soyledigini dusunmuyorum, simdi gecistirmek icin oyle diyor sanki ama siz daha iyi bilirsiniz tabiKonustum simdi ..senin gibi bi ki
Konustum..demek istemis ki;"okadar duzgun bir insan ki;seni nasil kacirirlar ".