- 26 Aralık 2012
- 272
- 27
Kızlar selam . Ben size akıl danışmak istiyorum çünkü gerizekali gibi hareket ediyorum. Birine aşık oldum yani rüyamda bile görüyorum hep her saniye düşünün artik yoruldum düşünmekten ama cok istiyorum olmasini. Bu cocuk cok dikkat ceken bir tip yani herkes taniyor desem yalan olmaz(cok ayrintiya girmek istemiyorum okuyor musunuz vs türü çünkü cocugun bilmedigi sey yok burayi da duymus ) neyse bu cocuk fizigine cok önem veriyor ciktigi kizlar genelde rahat tipler hatta hepsi oyle diyebilirim ama ailesi mutasıp.ama bu cocuk cok degisik takiliyor cok rahat icki icmiyor saniyordum ama sosyal iciciymis ailesi cok baskici sanirim ama cocuk benim ve arkadaslarimin yaninda kolaylikla cinsel imalarda bulunabiliyor. beni sevmiyor olsa simdiye dek coktan soylerdi ama yok sallamiyor ama guzellik olarak eksik görmüyor sanirim cunku benim icin biri tas gibi kiz demis oyle dedi.neyse sorunum su benim ailem de mutasip annem kapali degil ama ibadetlerimizi yerine getirmeye calisiyoruz simdi ben nasil davranacagimi sasirdim ama benim asiri rahat mi olmam lazim yani oyle olamam kafayi yedim hayatim aksiyor artik bu cocuk ne yapiyor anlayamıyorum . Gun icinde onun hareketlerine takiyorum aninda yüzüm dusuyor.büyük dert oldu istiareye yatmayi da düşündüm. Ona gore yasiyorum resmen bana bakarsa mutluluktan uçuyorum bakmasa hemen moralim bozuluyor o da diyecek ne garip kiz bu diye.
Son düzenleme: