- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
teşekkür ederim şimdi inceledim ip perdeyi evet hoş ama daha çok tül perde işlevinde kullanılıyor sanırım. Onun yanında akşamları evi karartma işlevi için ne kullanılıyor stor mu?İp perdeleri hem modern hem şık buluyorum.
Tavsiye ederim.
teşekkür ederim şimdi inceledim ip perdeyi evet hoş ama daha çok tül perde işlevinde kullanılıyor sanırım. Onun yanında akşamları evi karartma işlevi için ne kullanılıyor stor mu?
Stor perde de güzel durabilir bence.
Stor etvet temiz ve spor gözüküyor ama dediğim gibi hem geniş hem de oval. O ovalliği stor ile sağlayabilmek için bi çok dilim kullanmak gerekecek en az 5-6 parça o da aç kapa hepsini ayrı ayrı kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.Spor istiyorum diyorsan stor yaptir,
Ben olsam dümdüz ince tül perde yaparim, tiril tiril ohh miss :))
Stor etvet temiz ve spor gözüküyor ama dediğim gibi hem geniş hem de oval. O ovalliği stor ile sağlayabilmek için bi çok dilim kullanmak gerekecek en az 5-6 parça o da aç kapa hepsini ayrı ayrı kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.
işte asıl hayal ettiğim böyle bi şey, bunun turkuaz renklisi filan ama bilmiyorum eklediğim görsele dikkat ettiniz mi? Pencere oval geliyor rustik borusu düz olduğu için monte edilmez diye düşünüyorum oraya. Bi de kesintisiz 5 metre pencere tuhaf mı olur diye düşünüyorum 2.5 metrelik fon perde kanatları
Stor etvet temiz ve spor gözüküyor ama dediğim gibi hem geniş hem de oval. O ovalliği stor ile sağlayabilmek için bi çok dilim kullanmak gerekecek en az 5-6 parça o da aç kapa hepsini ayrı ayrı kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.
o sopalar öyle oval ayarlanabiliyor mu ?O zaman halkalı perde kullanın, pencerenize göre sopasını ayarlarsınız hem kullanımı pratik.
işte asıl hayal ettiğim böyle bi şey, bunun turkuaz renklisi filan ama bilmiyorum eklediğim görsele dikkat ettiniz mi? Pencere oval geliyor rustik borusu düz olduğu için monte edilmez diye düşünüyorum oraya. Bi de kesintisiz 5 metre pencere tuhaf mı olur diye düşünüyorum 2.5 metrelik fon perde kanatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?