• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verir misiniz?

PrensesMononoke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
529
1.214
63
35
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar
Bu konunun yeri burası değil biliyorum hepinizden özür dilerim ama taşınana kadar en azından daha çok fikir alabilirim diye düşünerek buraya açtım. Yeni bir eve taşınacağız ve 5 metre eninde bir pencerem var ve ben o pencereye nasıl bir perde yaptırmam gerektiğine karar veremiyorum. Pencere ekteki görsel şeklinde oval ve yere kadar ama görseldeki tarz bi şey kesinlikle istemiyorum daha spor istiyorum. Rustik takmak istiyorum ama pencere oval olduğu için olmaz diye düşünüyorum. Böyle geniş bir pencere de ne tarz bir perde daha güzel ve kullanışlı olur sizce?

Eklentiler

• Salon-perde-01-700x400.webp
    Salon-perde-01-700x400.webp
    25 KB · Görüntüleme: 262
Spor istiyorum diyorsan stor yaptir,

Ben olsam dümdüz ince tül perde yaparim, tiril tiril ohh miss :))

Stor perde de güzel durabilir bence.

n2pm5g.jpg

Spor istiyorum diyorsan stor yaptir,

Ben olsam dümdüz ince tül perde yaparim, tiril tiril ohh miss :))
Stor etvet temiz ve spor gözüküyor ama dediğim gibi hem geniş hem de oval. O ovalliği stor ile sağlayabilmek için bi çok dilim kullanmak gerekecek en az 5-6 parça o da aç kapa hepsini ayrı ayrı kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.

Stor etvet temiz ve spor gözüküyor ama dediğim gibi hem geniş hem de oval. O ovalliği stor ile sağlayabilmek için bi çok dilim kullanmak gerekecek en az 5-6 parça o da aç kapa hepsini ayrı ayrı kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.

O zaman halkalı perde kullanın, pencerenize göre sopasını ayarlarsınız hem kullanımı pratik.

işte asıl hayal ettiğim böyle bi şey, bunun turkuaz renklisi filan ama bilmiyorum eklediğim görsele dikkat ettiniz mi? Pencere oval geliyor rustik borusu düz olduğu için monte edilmez diye düşünüyorum oraya. Bi de kesintisiz 5 metre pencere tuhaf mı olur diye düşünüyorum 2.5 metrelik fon perde kanatları

Bende stor sevmiyorum zaten :)
O zaman sade tül, kenarlara spor kesim ve dikim yan perdeler dusuneceksin.
Baska alternatif varsada ben bilmiyorum :D

işte asıl hayal ettiğim böyle bi şey, bunun turkuaz renklisi filan ama bilmiyorum eklediğim görsele dikkat ettiniz mi? Pencere oval geliyor rustik borusu düz olduğu için monte edilmez diye düşünüyorum oraya. Bi de kesintisiz 5 metre pencere tuhaf mı olur diye düşünüyorum 2.5 metrelik fon perde kanatları

Canim komple 5 metre tul dikilmez zaten. Onu 2,5 metre olarak 2 adet dikecekler.
Hem daha modern hem daha kullanisli oluyor o sekilde.
Oval kisim sorun degil. Ölçü alinip ona gore dikilcek. Rustik kismini da perdeci illaki ayarlar :KK56:

Back
X