fikir verirmisiniz sondayim

meftah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
4
2
1
35
merhaba hanimlar kisaca 5 senelik evleyim severek evlendik sözde.2 yaşinda kizim war birde 6 aylik hamileyim..zor bi eşim warmiş evde temiz olmama ragmen begenmez herseye bir bahane.ilgisizlik diz boyu hep onu hakli görmeliyim yoksa kavga şiddet eksik olmaz. zaten yiprandim hem bedenen hemde manevi. hamileliklerimde aldığim kilolar şuanda 82 kg boyumda kisa degil biraz diş görunuşum bekar kiz gibde olmuyor ama ben cok kafaya takmiyorum vericegimden eminim.eşim bu hamilelgmde iyıce degişti internetten erotik siparislerni yakaladim önce inkar etti sonra altan almis gibi yaptim kabul etti ama hala burnu dik ve hakli beyfendi başka kadina gitmemek için bakmis siparis vermedm dedi onuda yakaladim tel úzerinden vermiş.. gitmek istiyorum gidemyrum aile destegi yok çocuklarim ufak ama bòylede ben bitiyorum öluyorum nasil katlanirim kendimi kandiriyorum ama yok yok yok çocuklarim için ben biticem onlarszda asla yapamam annelik ne zormuş.

neler siparisi vermis ben anlayamadin sizinle birlikte kullanmak icin birseyler mi?Eger öyleyse buna neden takıldınız ?

Allah öyle adamların belasını versin.baba evinden getiriyoruz sanki çocukları.hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorlar.Allah sabır versin ne diyim çok üzüldüm gerçekten

Neden buna ihtiyaç duyuyor , birliktelik olmuyor mu ? Nedir derdi ?

Hiç inanmadım. Ama inanmış gibi yorum yapayım.
Madem evliliğinde şiddet eksik olmuyor, zor bir kocanız vardı neden 2. Çocuğa hamile kaldınız?
Şu bahaneleri de bir zahmet geçin artık, 4 çocuğuyla doğudan kaçıp istanbulda tutunmaya çalışan bir kadın vardı yıllarr önce.
Siz rahatı bırakamıyorsunuz da ondan boşanmıyorsunuz.

Hiç inanmadım. Ama inanmış gibi yorum yapayım.
Madem evliliğinde şiddet eksik olmuyor, zor bir kocanız vardı neden 2. Çocuğa hamile kaldınız?
Şu bahaneleri de bir zahmet geçin artık, 4 çocuğuyla doğudan kaçıp istanbulda tutunmaya çalışan bir kadın vardı yıllarr önce.
Siz rahatı bırakamıyorsunuz da ondan boşanmıyorsunuz.
haklisiniz.ilerisi için planimda yok değil bunu kendisinede dile getirdim sadece çocuklarn dúzeni için kendimi avutuyorum

R
haklisiniz.ilerisi için planimda yok değil bunu kendisinede dile getirdim sadece çocuklarn dúzeni için kendimi avutuyorum
Çocukların düzenini bozmak zorunda değilsiniz.
Şimdi her konuda kendinizi örnek veriyorsunuz diyecekler ama valla öyle.
Sizin eşinize benzer bir babam vardı, aldatma da dahil. Bir gün annemin kafası attı, kvodu bunu evden. Annem dediğimde ortaokul mezunu, lise bile değil. Konfeksiyonlarda çalışarak bir dünya borcu ıvır zıvır bitirdi. Yaptı yani kadın, yakın geçmişte de liseden mezun oldu düşünün. Yani olmayacak şey yok. Siz neden evden gidiyormuşsunuz, o gitsin. Madem bu pislikleri yapıyor defolsun gitsin evden. Siz böyle ezilip büzüldüğünüz için bu adam böyle. Biraz kendinize güvenin, emin olun başaramayacağınız şey yok

Kocanın burcu terazi galiba...Hayatım evlilikten vazgeçmek çok zorda ama yeni bir başlangıç yapmazsan bu hayatı boşuna yaşamış olursun.Onu değiştiremiyorsan kendini değiştireceksin.İnan bana her erkek burnunun sürtülmesinden hoşlanıyor.Bir arkadaşım vardı kocası hergün dövüyordu parmaklarını kırmıştı hatta bi kere sonra kızcagız bosandı adam hergun kapisinda yatiyor beni affet yeniden evlenelim diye.O seni sevmiyorsa o seni begenmiyorsa sen kendini sev kendini begen hersey nasilda degisecek.

Daha tam oturmamış bir evlilik.
5 yılın sonunda adamın sorunlu bir tip olduğunu anlamış olamazsın herhalde? Ve ona rağmen böyle bir evlilikte 2 çocuk.

Cesaretine hayran kaldım.
Yapacak birşey yok. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

istediğiniz kadar linç edebilirsiniz..
ama karşısında böyle bi adam müsveddesi varken hala 2. çocuk yapılabiliyorsa hiç üzülmüyorum böylelerine..

merhaba hanimlar kisaca 5 senelik evleyim severek evlendik sözde.2 yaşinda kizim war birde 6 aylik hamileyim..zor bi eşim warmiş evde temiz olmama ragmen begenmez herseye bir bahane.ilgisizlik diz boyu hep onu hakli görmeliyim yoksa kavga şiddet eksik olmaz. zaten yiprandim hem bedenen hemde manevi. hamileliklerimde aldığim kilolar şuanda 82 kg boyumda kisa degil biraz diş görunuşum bekar kiz gibde olmuyor ama ben cok kafaya takmiyorum vericegimden eminim.eşim bu hamilelgmde iyıce degişti internetten erotik siparislerni yakaladim önce inkar etti sonra altan almis gibi yaptim kabul etti ama hala burnu dik ve hakli beyfendi başka kadina gitmemek için bakmis siparis vermedm dedi onuda yakaladim tel úzerinden vermiş.. gitmek istiyorum gidemyrum aile destegi yok çocuklarim ufak ama bòylede ben bitiyorum öluyorum nasil katlanirim kendimi kandiriyorum ama yok yok yok çocuklarim için ben biticem onlarszda asla yapamam annelik ne zormuş.

öncelikle evlilik zamanla alışkanlıkta yaratıyor çiftlerin birbirlerinin hayatlarında var olmalarında bu yüzden bazı şeyleri arkada bırakmak imkansız ve çok acı gelsede , yapılmadığı zaman daha da acı verebiliyor..
ilk sorguladığım şey böyle evlilikte neden 2. çocuğu yapmış olmanız ki bence eşinizin yaptığı hatadan çok sizin yaptığın 2. çocuk daha büyük bir hata.. ( çocuğun varlığı için demiyorum,böyle bir eşten hamile kalmanızdan bahsediyorum) yoksa rabbim istyeyen herkese nasip etsin.. böyle bir eş nasıl iyi bir aile babası olabilir ve bu çocukların geleceği nasıl olur diye düşünmeden edemedim kendimi..
ikincisi eşinizin kendisini savunması için verdiği ifade = başka kadınlara gitmemek için? pardonda kendi neymiş ? karşısındaki bu tavırları yüzünden başka erkeğe gitmemek için saçma salak şeyler yapıp bu cvbı verse ne hissedermiş?
kavga şiddet sizi yıprattığı kadar, ileride bu ortamda çocuklarınızı yıpratacak... aile desteği yok derken ? aileniz sizi dışardamı bırakacak? elbetteki bırakmaz.. sizde çalışırsınız ve cocuklarınıza bakarsınız kapı gibi...
oda olmaz diyorsanız bunda sizin utanmanız gereken birşey yok aksine eşinizin utanması için 2 ailede eşinizin bu yaptıklarını anlatın.. ne olacaksa o anda olur.. her 2 ailede eşinizle konuşur... baktınız daha devam ediyor.. zaten aranızdaki saygı ve sevgi bitmiş çocuklar için evliliği yürütmenin anlamı yok

Şiddet vs diyosunuz annelik ne zormuş diyosunuz boyle sizlanip şikayet edip çaresizim napiim deyip duranlarinda en az iki çocuğu var , hiç şikayet etmeyin o kadar da kötü değil demek ki.

Şiddet vs diyosunuz annelik ne zormuş diyosunuz boyle sizlanip şikayet edip çaresizim napiim deyip duranlarinda en az iki çocuğu var , hiç şikayet etmeyin o kadar da kötü değil demek ki.
Çocuk yapmadan duramıyolar ki. ya bizim kadınların ciddi ciddi eğitilmesi lazım. Çoğu böyle.

Back
X