fikir verirmisiniz??

benım basımdada öyle bı kız vardı hoşlanmadıgım cok labali cocukluk arkadasıydı..
basının etını yıye yıye artık fazla gorusmuyolar meraba merabaa

Ağer onun aklında aldatmak varsa sen onu komşu kızından uzak tutsan bile o birbaşkasıyla da yapabilir bunu, yoksa komşukızı falan bahane...

sen git o kızın saçını başını yoll hatta bütün k.k toplanıp yapalım bunu bak bi daha laf edebiliyormu zilliii :mymeka:

valla kuzum sen mi Ben mi nefret ediyorum Böyle insanlardan... hayatımız Boyunca böyle insanlar çıkacak karşımıza her yerde hem de.. hakkımızda olumsuz şeyler konuşacaklar, ilişkimizi kötüleyecekler, Bizi kötüleyecekler, sevgilimize asılacaklar, Bizi kıskandırmaya çalışacaklar.. bunlardan çoook var.. Bence en güzeli o varken git sevgilinin evine gir koluna, yayıla yayıla otur.. ama görüşmeyeceksin diye dırdır yaptıkça erkekler aldırmıyor Bize, en güzeli varliğimizi göstermek..

aldatmasından deil benim kaygım,ben o kızdan bana yaptığı olumsuz yorumlardan ve sevgilime karşı hareketlerinden dolayı görüşmemeye çalışmasını söledim.ufak bir istek bu kabul etmesi gerekmez mi

sevgilin tavrını koysa daha iyi olmaz mı

görüşmesini engellemek çözüm değil

annesi hakında olumsuz konuşsa onunla da görüşmesini mi engelleyeceksin
CADIARZU

valla kuzum sen mi Ben mi nefret ediyorum Böyle insanlardan... hayatımız Boyunca böyle insanlar çıkacak karşımıza her yerde hem de.. hakkımızda olumsuz şeyler konuşacaklar, ilişkimizi kötüleyecekler, Bizi kötüleyecekler, sevgilimize asılacaklar, Bizi kıskandırmaya çalışacaklar.. bunlardan çoook var.. Bence en güzeli o varken git sevgilinin evine gir koluna, yayıla yayıla otur.. ama görüşmeyeceksin diye dırdır yaptıkça erkekler aldırmıyor Bize, en güzeli varliğimizi göstermek..

.......

Son düzenleme:
Back
X