iki çorabını aynı yerde buluyorsan,şanslısın
benim eşim de kirli sepetini 2 günde doldurur ben onun kadar kıyafet kirletmiyorum yaa..:)
nolur bi kaç gün boş kalsın şu sepet diyorum yok..
ama düzenlidir benim eşim geçen 2 hafta izinliydi evde yattı,bulaşıkları dizmiş makineye,süpürge açmış sağolsun
çalışan insan için zor oluyor
kendinizi acındırın biraz eşinize karşı
tek derdiniz bu olsun
allah başka dertler vermesin...
siz de yapın
Hımmm çok zekice tebrikler canımmmmmablam evlenince abimle yanlız kaldık evde ablam bekarken her işi hallediyordu farkında değildim meğer abim acayip dağınıkmış bir söyledim iki söyledim yok tıklamıyor sonralarda sadece kirli sepetindekileri yıkadım ütüledim etrafı hiç ellemedim kıyafetlerini soruyor kirli sepetindekileri yıkadım dışındakiler kirli değildir diye dokunmadım dedim dokunmam dedim giycek kıyafeti kalmayıp bir aylığını yeni kıyafete verince daha fazla dayanamadı sonuç yengeme tertipli düzenli abimi verdim :)))
huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazık ki.ben bir süre iyice her şeyin çığrından çıkmasını bekliyorum.sonra bütünn o dağılmış kıyafetleri toplayıp dağ halinde önüne fırlatıp bunları yerine koyacaksın ben senin annen değilim diyorum.evet yerine koyuyor ama sonra aynen devam.
erkek anneleri kesinlikle oğullarına bu eğitimi vermeliler.kimse onların arkalarını toplamak zorunda değil.aman erkek iş yapmaz diye birşey yok.hayat müşterek kadın yapıyorsa erkekler de yapıcak.
eğitim annede başlar yani siz ne yapsanız boş.
sana kesinlikle katılıyorum ve erkek çocuğum olursa onu böyle eğiteceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?