Fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar...

noree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
4.834
11
0
Kocaeli
Benim sıkıntım öyle çok büyük birşey değil ama ben çıkamadım işin içinden..benim eşim çok dağınık,her kıyafeti eşyası bir yerde..çalışmasam sorun değil ama bende çalışıyorum,her akşam en az 45 dk onun dağınıklığını toplamakla geçiyo.kirlilerini bile kirli sepetinin içine değil üstüne atıyo..aniden msafir gelse napcam diyorum tık yok.
Söylemediğim şey kalmadı ama yok yok yok...
Sizinde böyle bi sorununuz var mı?varsa nasıl çözdünüz??
Lütfen fikir

istediğiniz kadar düzeltmeye çalışın ne yazıkki huylu huyundan vazgeçmiyor.benm eşimde cok dağınıktır bir derim yapar iki derim yapar sonra bi bakarım eski haline geri dönmüş

Bende de öyle bir koca var 6 yıldır değiştiremedim bir türlü, kirli çamaşırlarını kirli sepetinin üstüne koyacağına kapağını açıp içine atsan diyorum tık yok inadıma yapıyor bence, anasının evinde çıkardığı herşeyi katlar evini bile temizler 2 çocuk, dağınık bir eş ve iş hayatı çok yorucu seni çok iyi anlıyorum allah bizlere sabır güç kuvvet versin canım.

babam ise banyonun kapısına atıyor kirli sepetine gitmeye üşenip.
erkek kardeşim de öyle..

iki çorabını aynı yerde buluyorsan,şanslısın

az önce konuşuyorduk bu konuyu arkadaşlarla benim kocamda öyleydi az biraz düzeldi sanki çocuk olduktan sonra aynen bende öyle eve gidiyordum 1 saat ev topluyordum şimdi yatağını düzeltir sofrayı toplar bulaşık bile yıkar arada eskiden aman allahım neydi o çekmeceyi açar açık kalırdı kapatmazdı lavaboya sürekli sigara külünü dökerdi traş olurdu herşey lavabonun üzerinde kalırdı şimdi yapmıyor dikkat ediyor bende biraz saldım tabi bi kaç söyledim ona yetişemiyorum dedim çocuk olduktan sonra yemek varsa temizlik yok temizlik varsa yemek yok dedim herhalde kendince düşündü taşındı bende rahatladım birazcık inşallah sizinkide düzelir

benim eşim de kirli sepetini 2 günde doldurur ben onun kadar kıyafet kirletmiyorum yaa..:)
nolur bi kaç gün boş kalsın şu sepet diyorum yok..
ama düzenlidir benim eşim geçen 2 hafta izinliydi evde yattı,bulaşıkları dizmiş makineye,süpürge açmış sağolsun
çalışan insan için zor oluyor
kendinizi acındırın biraz eşinize karşı
tek derdiniz bu olsun
allah başka dertler vermesin...

ablam evlenince abimle yanlız kaldık evde ablam bekarken her işi hallediyordu farkında değildim meğer abim acayip dağınıkmış bir söyledim iki söyledim yok tıklamıyor sonralarda sadece kirli sepetindekileri yıkadım ütüledim etrafı hiç ellemedim kıyafetlerini soruyor kirli sepetindekileri yıkadım dışındakiler kirli değildir diye dokunmadım dedim dokunmam dedim giycek kıyafeti kalmayıp bir aylığını yeni kıyafete verince daha fazla dayanamadı sonuç yengeme tertipli düzenli abimi verdim :)))

aminnnnn tabi ki başka dert vermesin ama ben çok düzenliyimdir,dağınıklık görünce dayanamıyorum.toplamıcam diyorum ama yine duramıyorum...tamam ara sıra yemek yapar,bulaşık makinasının sorumluluğunu kendi üstüne aldı ben birşey söylemeden.peki acındırayım bakalım kendimi biraz nolcak

Son düzenleme:
Hımmm çok zekice tebrikler canımmmmm

Kendini acındırmana gerek yok bence, karşına al oturun konuşun, başka çözüm yolu yok. Bir görev bölümü yapın aranızda. Hatta liste haline getirip yazın. İstersen her sabah evden çıkmadan buzdolabının üzerine o gün ona düşenleri yaz bırak. Mutlaka bir şeyler yap ama, yoksa böyle çok yıpranırsın.

bence erkekler şansını deniyo eğer toplarsanız elini ellemiyo baktı tepki gösteriyosunuz kendine çeki düzen veriyo en azından benimki böyle oldu ve şuan kirlileri sepete atıyor dolaptan bir kazak alacaksa hepsini yerle bir etmiyo düzenli bırakıyo

huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazık ki.ben bir süre iyice her şeyin çığrından çıkmasını bekliyorum.sonra bütünn o dağılmış kıyafetleri toplayıp dağ halinde önüne fırlatıp bunları yerine koyacaksın ben senin annen değilim diyorum.evet yerine koyuyor ama sonra aynen devam.
erkek anneleri kesinlikle oğullarına bu eğitimi vermeliler.kimse onların arkalarını toplamak zorunda değil.aman erkek iş yapmaz diye birşey yok.hayat müşterek kadın yapıyorsa erkekler de yapıcak.
eğitim annede başlar yani siz ne yapsanız boş.

Bu bir çok kadının sorunu canım. Benim eşimde ilk zamanlarda böyle yapıyordu ve konuşmama rağmen bildiğini okudu. Sonra artık onun şeyleri toplamamaya, kirli sepetine atmazsa yıkamamaya başladım ve bu konuda ciddi olduğumu gösterdim. Hala çok tertipli değil ama en azından kirlilerini sepete atıyor, ortaya çorap atmıyor. Sen ne yaparsın bilmiyorum ama ben kısmen de olsa bu şekilde bu sorunu çözdüm. Umarım sen de kendi eşin için etkili bir teknik bulursun

sana kesinlikle katılıyorum ve erkek çocuğum olursa onu böyle eğiteceğim...

bence hiçç ellemeyin. nerde bıraktıysa orda bulsun. siz arkasından topladıkça o asla düzelmez. çorabını salondamı bıraktı orda kalsın ellemeyin gerçekten. çamaşırı sepete atmadımı onunkileri yıkamayın aa orda unuttum sandım deyin geçin. biraz ders almaları şart bu erkeklerin.

sana kesinlikle katılıyorum ve erkek çocuğum olursa onu böyle eğiteceğim...

Evet herşey annede başlıyor. Sizi çok takdir ettim, aynı şeyi düşünüyoruz. Ben de erkek çocuğum olursa böyle eğiteceğim ki ileride hem kendine yetebilsin, hem de kadınlara karşı doğru bir bakış açısı edinsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…