Büyük ihtimalle vardır bende de belli belirsizdi sonra koyulasti bir kaç gün sonra tekrar yapın testiKızlar ben en son şubat 9 da adet oldum ve kasıklarımda
Göğüs uçlarımda ağrı var ve bugün 2 tane test yaptım iki çizgi var ama çizginin biri belli belirsiz sizce gebelik varmıdır malum sebepten dolayı hastaneye de gidemiyorum yardım edermisiniz?
En son 9 şubatta adet olduysan neredeyse 2 aylık hamile oluyorsun. Doktora gitmelisin
Doktora gidemiyorum ki canım hastanelere almadıkları için ne yapcağımı bilmiyorumEn son 9 şubatta adet olduysan neredeyse 2 aylık hamile oluyorsun. Doktora gitmelisin
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama özele gitme ihtimalin yok mu?Doktora gidemiyorum ki canım hastanelere almadıkları için ne yapcağımı bilmiyorum
Canım bugün test yaptırdım ve 0.36 çıktı sonuç doktorum ağır ilaçlar yazmıyorum olabilirde dedi anlayamadım yaniNerede yaşıyorsun bilmiyorum ama özele gitme ihtimalin yok mu?
Folik asit kullanman bebeğin gelişimi için ilk 3 ay çok önemli
Bende anlamadım vallaCanım bugün test yaptırdım ve 0.36 çıktı sonuç doktorum ağır ilaçlar yazmıyorum olabilirde dedi anlayamadım yani
Ewet düzensizBende anlamadım valla
Normalde adet düzensizliğin var mı?
Adet duzensizliginiz varmış sebebini biliyor musunuz yani bunun icin doktora gittiniz miKızlar ben en son şubat 9 da adet oldum ve kasıklarımda
Göğüs uçlarımda ağrı var ve bugün 2 tane test yaptım iki çizgi var ama çizginin biri belli belirsiz sizce gebelik varmıdır malum sebepten dolayı hastaneye de gidemiyorum yardım edermisiniz?
0.36 diye gördüm yanlış hatirlamiyosam ve hamile değilsiniz. En az bes olması lazım. Benim hamilelik düşünmediğim zamanlarda 1 çıktığı bile oluyoduAdet duzensizliginiz varmış sebebini biliyor musunuz yani bunun icin doktora gittiniz mi
Ewet öyle ama doktor beni şüphede bıraktı o yüzden kararsız kaldım hamilemiyim değilmiyim0.36 diye gördüm yanlış hatirlamiyosam ve hamile değilsiniz. En az bes olması lazım. Benim hamilelik düşünmediğim zamanlarda 1 çıktığı bile oluyodu
Doktor 0.36 degerine hamile olabilirsin mi dediEwet öyle ama doktor beni şüphede bıraktı o yüzden kararsız kaldım hamilemiyim değilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?