Fikir

Efm12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
33
9
6
25
Kızlar ben en son şubat 9 da adet oldum ve kasıklarımda
Göğüs uçlarımda ağrı var ve bugün 2 tane test yaptım iki çizgi var ama çizginin biri belli belirsiz sizce gebelik varmıdır malum sebepten dolayı hastaneye de gidemiyorum yardım edermisiniz?

Büyük ihtimalle vardır bende de belli belirsizdi sonra koyulasti bir kaç gün sonra tekrar yapın testi

En son 9 şubatta adet olduysan neredeyse 2 aylık hamile oluyorsun. Doktora gitmelisin

Belirsiz bile olsa iki cizgi varsa vardir eger varsa hayirli olsun

Doktora gidemiyorum ki canım hastanelere almadıkları için ne yapcağımı bilmiyorum
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama özele gitme ihtimalin yok mu?
Folik asit kullanman bebeğin gelişimi için ilk 3 ay çok önemli

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama özele gitme ihtimalin yok mu?
Folik asit kullanman bebeğin gelişimi için ilk 3 ay çok önemli
Canım bugün test yaptırdım ve 0.36 çıktı sonuç doktorum ağır ilaçlar yazmıyorum olabilirde dedi anlayamadım yani

Adet duzensizliginiz varmış sebebini biliyor musunuz yani bunun icin doktora gittiniz mi

Adet duzensizliginiz varmış sebebini biliyor musunuz yani bunun icin doktora gittiniz mi
0.36 diye gördüm yanlış hatirlamiyosam ve hamile değilsiniz. En az bes olması lazım. Benim hamilelik düşünmediğim zamanlarda 1 çıktığı bile oluyodu

0.36 diye gördüm yanlış hatirlamiyosam ve hamile değilsiniz. En az bes olması lazım. Benim hamilelik düşünmediğim zamanlarda 1 çıktığı bile oluyodu
Ewet öyle ama doktor beni şüphede bıraktı o yüzden kararsız kaldım hamilemiyim değilmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…