Kızlar merhaba size bir sorum olacak ben yaklaşık iki aydır regl olmuyordum hastaneye gittim doktor hormon testi alabilirim şu anda dedi madem regl olmuyorsun dedi çünkü regl olduğun zaman üçüncü gün gel diyordu ben olmadığım için ve neden olmadığımı da sorgulayabilecek için gittim daha sonra ultrasonla baktı yani kist görmediğini yazmış aslında sisteme öyle çok da bir açıklama yapmıyor işte devamlı test yapıp yapıp beni gönderiyorlardı şimdi en sonki hormon testimi
bir yorumlayabilir misiniz ayrıca tiroitim var yüksek az çalışıyor polikistik Over’da daha önce bunun tanısı konmuştu yani ben öyle biliyordum en azından 1.5 yıldır falan da evliyim gebelikte planlıyoruz
Ferritin 17.3
Estradiol 204.1
Lh 15.25
Fsh 4.85
Prolaktin 10.11
Testesteron 93.8 bunun için iki ay sonra gel dedi bir de adet söktürücü verdi
Yani aslında genel olarak hiçbir sorun göremediğini görüntüleyemediğini söyledi yani bir takviyeye başlatmadı gebelik planladığımı da gayet iyi biliyordu aslında
Folik asit zaten önceki doktorun vermişti folidoce kullanıyorum.
bir yorumlayabilir misiniz ayrıca tiroitim var yüksek az çalışıyor polikistik Over’da daha önce bunun tanısı konmuştu yani ben öyle biliyordum en azından 1.5 yıldır falan da evliyim gebelikte planlıyoruz
Ferritin 17.3
Estradiol 204.1
Lh 15.25
Fsh 4.85
Prolaktin 10.11
Testesteron 93.8 bunun için iki ay sonra gel dedi bir de adet söktürücü verdi
Yani aslında genel olarak hiçbir sorun göremediğini görüntüleyemediğini söyledi yani bir takviyeye başlatmadı gebelik planladığımı da gayet iyi biliyordu aslında
Folik asit zaten önceki doktorun vermişti folidoce kullanıyorum.