Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benimki dert değil ama genede kafama takılıyor
benim 13 yıllık arkadaşım evlenmeden önce heryönüyle iyi bir insandı tamam durumları yoktu ama olsun benim arkadaşımdı.bu arkadaşım evlenikten sonra çok değişti bir hava bir hava sormayın yani yok ben sizin arabanızdan istemem son model araba istiyorum benim aldığım şeylerş beğenmez,en basiti yarı yarıya borca girerek 165 m ev aldık ben 200 m altında ev almayacağım oda evmi.kendi şuan evi 90 m evde oturuyor.birazda entel takılmaya çalışıyor.kendini herkesten üstün görüyor bu hareketleri beni çok üzüyor kendinin de benimde 2,5 yaşında çocuğumuz var kendi kızını kreşe gönderiyor(bu arada çalışmıyor)bana durmadan sende göndersene ay canım benim çocuk üzülüor benim kızı giderken görünce param olsa oğlunuda yazdırırım.işte araba sürüyorum onu nasıl kıskanıyor bende ehliyete yazılacağım altıma son model araba alacağım falan gibi sözler hep bir hava anlayacağınız herkes konuşma diyor ama 13 yıl var yani birden kesip atmak olmuyor işte. nasıl davranayım sizce ona karşı onun gibimi olayım ne dersiniz
altını kırmızı ile çizdiğim cümlenizi hiç beğenmedim. maddi durum özelidir. maddi durumu olmayan insana ''vasat durumda da olsa katlanıyordum, eh işte'' şeklinde düşünülmezde yansıtılmazda.
geçmişte de şuan da sizin yanınızda eziliyor ki yanınızda böyle davranıyor. bence arkadaslığınızı çok fazla sürdürmeyin o da daha fazla üzülüp yalana başvurmasın psikolojisi de bozulmasın.
sizin 165 m2 lik evinize içlenerek bende 200 m2 alıcam demiş olabilir. ben olsam inşallah canım daha iyileri senin olsun. deyip üzerine gitmem.
aman canım nasıl alacaksın havasına girmem!
son model alacakmış istiyormuş heesi var.ne güzel inşallah güzel olur beni de gezdirirsin diyin. ne olacak.
arkadasınız mutsuz ve iyice komplekse girmiş daha fazla üzmeyin uzak durun diyorum.