• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir?

Ev isini masaya yatirabilir ortak bi noktada tartisarak bulusabilirsiniz ama tayin meselesinde damadin guclu durmasi bi yetiskin gibi davranmasi gerek. Oglan cocugugibi degil
Belkibirgun isimli varlik sana sesleniyorum..Sen buralarda insanların derdine derman olmaya çalışacağına, alninin teriyle ugrasarak evine katkı sağlamaya çalışan bir bayanın yani benim parami odeseydin önce. Benden aldiklarini Yiyemezsin ve giyemezsin inşallah...

Takılar ile ilgili konunuza yazıyorum; bunu okumadım.

Takı alacaklarsa dersiniz ki gönlünüzden ne koparsa alın; altın düştü buraya gelin dediler; biz o zaman gitmedik sonra gittik vs vs.

Hadi en fazla dersinki 5 burma bilezik olsun; bir set olsun.

Bu kadar basit konularda olay çıkıyorsa sonrası daha zor olur. Beklentiniz yüksek; bohçanın dışındaki poşete bile takmışsınız; erkek adam elinde dantel bohça ile mi gelsin şehir dışından...

Otobüs parası vermemek için araba ile geleceklerdi demişsiniz; ne var bunda; hem akrabaları da gelecekmiş; hem maliyet düşecekmiş; başkaları bana değer vermiyorlar; gelmiyorlar der; siz de kalabalık gelmek istediler; olmaz dedik diyorsunuz.

Eşimin ailesi beni istemeye geldiler; çiçeği ben sipariş verdim; çikolatanın altındaki kabı ben aldım; çikolatayı nerden yaptıracağını eşime ben söyledim; parasını ortak bütçeden eşim verdi; yüzükleri biz aldık; gelirken bindikleri otobüsün parasını kim verdi bilmiyorum. Sorun mu değil...

Kv kız istemede dedi ki öbür geline nişanda 4 bilezik taktım; sonra huzursuzluk çıkardı; buna takmıyorum. Hiç de tınmam; bana ne?

Evime eşyama hiçbir şey istemedim; karıştırtmadım da; düğünde de gelip birer bilezik taktılar; bekar ve çalışan kızları ile birlikte; toplam 4 bilezik etti. yüzüme karşı da biz set falan alamayız dedi bir ara ki biz seti aldık dediğimiz için.

Bunlar sizin evinizin huzuru için gerekli değil; gösteriş yapılacaksa alırsınız kendiniz; set olmazsa etraf laf eder dedik; ben takmam dedim; bir tane beğendim; eşim biraz daha pahalısını da alabiliriz dedi; araştırdık; daha hoşuma giden az daha pahalısını bulduk onu aldık.

Çalıştık; kazandık; kimseye muhtaç olmadık; evimizi de kurduk; düğünümüzü de yaptık; şimdi evimiz arabamız da var. Kimsenin de herhangi bir şekilde üstümüzde söz hakkı yok...

Hayatı kendinize zorlaştırmayın; beklenti içine girmeyin; 6 yıldır birlikte olduğunuz adamın da ailesini; tarzını vs bilirsiniz ya da bilmelisiniz; hayat sokakta canım cicim böcüğüm şeklinde gezmekten ibaret değil maalesef.

bu söyledikleriniz doğru ama kv ben flört ederek evleniyorum diye o sevgi senin boynundaki ip nereye çekerse gideceksin ölümünde ondan olacak diyor.kendi kızıda flört ederek evlendi kızını başka ile göndermemek için görücü usulü diyerek kapatıyor.ama ben açıktan yaşadığım için beni bazı şeylere mecbursun demeye getiriyor.ben buna kızıyorum.
sevmek suç sanki seviyorsan mecbursun diyo oğluda beni seviyor tek taraflı değil bu ilişki.kendi kızı söz konusu olunca kıymetli oluyor

Back
X