fikir

balyanak86

BaZı DavaLar Mah$ere KaLıR!!
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
80
37
kızlar beğendiğim bir çocuk vardı ama sohbetimiz yoktu pek bu askerdeyken sohbetimiz başladı ve gayet iyiyiz cok yakın zamanda geliyor. ama ben gerilip kendim gibi olamamaktan korkuyorum neler yapmalıyım hatunlar etkilemek için yardım lütfen...

Neden kendin olamıyorsun ki?
kendin ol etkilenirse etkilenir,etkilenmezse sağlık olsun :KK51:

canım ben anlamadım. hem kendin gibi olmak istiyorsun, hem de etkilemek için davranış önerisi istiyorsun.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. baya heyecan yapmışsın anlaşılan.

şimdik ben biraz utangacım yüz yüze olduğumda çok rahat olamıyorum susup kalıyorum öle öneri istiyorum çünkü ona alıştığımda ihtiyacım olacaktır:KK66:

Giy bahar a yakışır cicilerini fresh ol. Mis gibi kok. Heyecanlanma . Ne kadar rahat ve kendin olursan o kadar güzel geçer günün. Çekinme hiç. Utangaç sıkılgan davranırsan ondan hoşlanmadığını düşünebilir,
inşallah güzel geçer :) buraya yazarsın artık güzel geçti diye.

Giy bahar a yakışır cicilerini fresh ol. Mis gibi kok. Heyecanlanma . Ne kadar rahat ve kendin olursan o kadar güzel geçer günün. Çekinme hiç. Utangaç sıkılgan davranırsan ondan hoşlanmadığını düşünebilir,
inşallah güzel geçer :) buraya yazarsın artık güzel geçti diye.
inşşş canım yakında geliyor haberdar ederim:KK66:

kızlar beğendiğim bir çocuk vardı ama sohbetimiz yoktu pek bu askerdeyken sohbetimiz başladı ve gayet iyiyiz cok yakın zamanda geliyor. ama ben gerilip kendim gibi olamamaktan korkuyorum neler yapmalıyım hatunlar etkilemek için yardım lütfen...
bu asker arkadaşla daha önceden yüzyüze görüşmüşlüğün var mı?

kendin gibi davran diğer türlüsü yapmacık olur doğal ol herzmn giyindiğin gibi giyin abartısız makyaj ve ağır olmayan kokular sık yüzünde gülücük eksik olmasın gerildiğini belli etme hoşlanmadı diye düşünebilir

Kendil ol dürüst, gençler geziyorsunuz senelerce arkadaslik yapip hep iyi yönünüzü gösterip baskasi olup evlenince bir evi paylasinca kisilikler ortaya çıkıyor ayriliyorsunuz rol nereye kadar kizim sonra hem birbirinizi ve Aileri üzüyorsunuz

Kendil ol dürüst, gençler geziyorsunuz senelerce arkadaslik yapip hep iyi yönünüzü gösterip baskasi olup evlenince bir evi paylasinca kisilikler ortaya çıkıyor ayriliyorsunuz rol nereye kadar
rol yapıcam diye bişey yok zaten sadece ilk görüşme olduğu için çekinme söz konusu yoksa gayet eğleniorum konuşurken oda öle ama yuz yuz bilemiorum işte...

Yazılanı okuyunca aklıma direk Tarkan'ın şarkısı geldi...
"Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin." :KK76:

evet kızlar görüşmemiz çok güsel geçti hatta defalarca vakit geçirdik beraber gayet eğlenceli keyifliydi hepside ve cok ortak yanımız var. Fakat görüşmeme kararı aldım çünkü bana karşı hissiyatı yokmuş bende vazgeçtim... Tüm sosyal hesaplardan engelledim kendisini yine çok istedim ve yine sevilmedim...

X