Fikirkerinize çok ihtiyacım var :(

Gmz866

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
21
17
1
35
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım konum kilitlenmiş. Aracı vasıtasıyla biriyle tanıştım. Görüşme esnasında havadan sudan konuşabildik çünkü yalnız değildik. Dolayısıyla numaramı da almadı. Belki de alma gereği duymadı bilemiyorum.

Görüşmeden sonra aracı bana sordu ne düşünüyorsun diye. Bende gayet kibar ve efendiydi ama başka bir şey diyemem ilk kez gördüğüm biri için dedim. Üzerinden 12 gün geçti kimseden ses çıkmadı ne kişiden ne de aracıdan. Ben de aracıya sormayı kendime yediremedim.

En sonunda dün dayanamadım bahaneyle aracıya mesaj attım. Ben de ne yaptınız diye merak ediyordum ama sizden haber bekledim dedi. Görüşmeye başladığınızı düşündüm sorup da sık Boğaz etmek istemedim dedi. Ben de görüşmediğimizi söyledim. Numaranı aldı mı dedi hayır dedim. Yalnız olmadığınız için gerilmiş olabilir belki dedi. Ben de hiç kendisini görüp soramadım dedi. Ama görüşmeden sonra aracının eşi çocuğu aramış çocuk da yüz yüze görüşelim demiş ona. Ama hala görüşememişler çünkü aracının eşi çok yoğun çalışıyormuş son bir haftadır.

Yani sizce neden bu kadar uzamış olabilir? Çocuk neden telefonda fikrini söylememiştir? Kaç gündür merakla bekliyorum

Anladigim kadariyla siz istiyorsunuz.ama karsi tarafin sizin kadar ilgili merak ettigi gozukmuyor.numaranizi aracidan bile alabilirdi bence simdi birine ulasmak cok kolay.

Haklısınız istese sosyal hesaplardan bile ulaşabilirdi. Ben de düşündüm ki acaba aracıya ayıp olmasın diye mi onlardan bir haber bekliyor. Yani evet ben hoşlandığım için biraz olumlu olduğuna inandırmışım kendimi

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Aracıyla irtibata geçeli 2 gün oldu yani benden aldığı cevabı eşine iletmiştir muhtemelen. Ama hala ses yok. Olumsuz da olsa bana dönüş yapmaları gerekmez miydi sizce?

Bence kendisi olumsuz görüyor. Kendini fazla kaptırma. Bence sana söyliceklerini bilmiyorlar. Ama kesinikle sana olumsuzda olsa bir an once cevap vermeleri gerekiyor.

Bence kendisi olumsuz görüyor. Kendini fazla kaptırma. Bence sana söyliceklerini bilmiyorlar. Ama kesinikle sana olumsuzda olsa bir an once cevap vermeleri gerekiyor.

Evet bence de olumsuzdur bu saatten sonra artık olumlu olabileceğini sanmıyorum ama yine de net bir cevap gelmeyince insan kafasına takıyor. Çünkü bir bahaneyle olumsuz olduğunu belirtebilirlerdi. Bu şekilde muallakta bırakmaları sinirimi bozdu. O kadar ısrar ettiler görüştürmek için sonra bir anda sesleri kesildi sanki dalga geçer gibi.

Çok hoşlandıysanız siz ekleseniz sosyal medyadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…