fikirlenirinize onem veriyorum

Evet asgari ücretle çalışan insan için 35 TL yüksek bir meblag olabilir. Ama sizin çocuğunuz var ve acil bir şey olduğunda aramanız gerekir. Eşinize kontörlüye çevirdiğimizde acil bir şey olsa çağrı yapıp karşımdaki insanın beni aramasını mı bekleyeceğim ayrıca bir yerlerden tasarruf etmemiz gerekiyorsa buna önce senin başlaman gerekiyor. Telefon faturasından ziyade gereksiz elektronik eşya almaktan başlayama ne dersin deyin bence.

Evet akşam konusucam

Ben şimdi mutfağa gidiyorum eşim gelince konusucam yorumlar için teşekkür ederim vaktinizi ayirdiiniz için sagolun

Arkadaşım bende ayda 30 lira veriyordum bize de çok geldi. Şimdi b.mcell kullanıyorum ve gayet memnunum. Etrafımızdaki herkese de tavsiye ettik onlarda memnun. Bir araştır istersen. B.m marketlerinin herhangi birinden bilgi alabilirsin bu konuda. işine gelen tarife varsa onu al bence gayet uygunlar.

Eşinin durumuna gelince ona bir şey diyemeyeceğim en iyi sen biliyorsun eşinin durumunu onu ne şekilde caydıracağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…