Fıkırler Toplansınn

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaslarr bu konuda cok baslık var fakat her konuda oldugu gıbı bazıları konuyu dısına cıkarmıs ve sonuca varılamamıss...
Sızın yardımlarınıza ıhtıyacım varr cunku aklıma ınanın bırsey gelmıyor...Yakın zamanda abıme araba carptıgı ıcın dusunemedım suan abım ıyı cok sukurr..
Konumuza gelecek olursak ''Ilk Evlılık Yıldonumu''...
Neler yaptınız ? Ne hedıye aldınız esınıze ?
Klasıgın dısında fıkırler ıstıyorum...Esımı gercekten mutlu edecek farklı fıkırler...Yarın 8 Temmuz ılk evlılık yıldonumum...
(Konunun dısına lutfen cıkmayalım...Herkes bu konuda fıkır beklıyordur emınım)
Yardım edecegınıze ınanıyorum canlarımm hadı bakalım beyın fırtınasıı baslasınn

dün bizimkilerin evlilik yıldönümüydü babam anneme salıncak almış
annem bişey almamış tabi

61 kısı bakmıs ama 1 kısı cevap yazmıs ılgınc...
Bu konunun sıze de faydalı olacagını dusunmustum...

canımm valla ben sevgilime ilk yıldönümümzde sevdiği yemekleri yapmıstımmm 3.yıl dönümümüzdeyse ona kullandığı yarış motorunun oyuncağını almıstım cok mutlu olmustuu eğer böyle tutkunu olduğu bir şey varsa onun minyatürünü hediye edebilirsin :)

Suan esımın ıstedıgı yanı en azından benım bıldıgım bırseyı yok...O yuzden caresız kalıyorum ne yapmam gerektıgı konusunda...

Buna benzer bi'dünya konu açıldı Kadınlar Kulübünde onun için şahsen ben artık girip sadece yorumları okuyorum
Bence geçmiş konulara bakmalısın

kitap hazırlayabilirsin cnm google yaz içinde sizin resimlerinizin ve senin sözlerinin olduğu bir kitap. ben evli değilim ama benim yengem ağbime o kitabı hazırlatmıştı çokk güzel olmuştu ve çok anlamlıydı

valla benim tecrübelerimden bahsedeyim erkekler romantik hediyelerden çok eğlenceli şeyleri seviyorlar
onun için dart playstation ligtv gibi hediyeler düşünebilirsin :)
ayrıca arabalara düşkünse pek bulunmayan özel bir modelin model arabasını alabilirsin

Son düzenleme:
Fıkırler ıcın tesekkur ederım arkadaslar..Esım fotografcı oldugu ıcın fotografla ılgılı bırsey yapmak ıstemıyorum..Araba tutkusu var evet bununla ılgılı de hedıyeler almıstım ayrıca takım cantası evımızde mevcut ...Baska fıkrı olan ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…