Fikirlere ihtiyacim var

O halde sucun en buyugu esinizde aranizda dengeyi kurmasi lazimdi.elbette cocuklarindan vazgecmez aralarini duzeltmesi de guzel ama cocuklarla iyi olunca sizi gozden cikarmis sanki.acaba anneleriyle nasil arasi onunla da yakinlasmis olabilir mi bu surecte?
Bunuda düşündüm kafamda çok kurdum bu konuyla ilgili hislerime tercüman oldunuz.inş öyle birşey yapmamıştır

Valizi toplayıp git demek hiç hoş değil hem bunu söyleyip hem de seviyorum demek çok tuhaf . Eşim bana aynısını söylese alır valizi giderdim o hatasını anlayıp ozurdileyene kadar da donmezdim . Benden haber alabileceği tüm kanallarida kisitlardim .
Ben hatamın farkındayım zaten ama önemsenmediğini hissettirmesi çok kötü bi kadın için

Ne olmasını bekliyordunuz?
Çocuklarını bir kenara atıp sadece sizin etrafınızda pervane olmasını falan mı?

Ha eğer öyle olmasını umarak evlendiyseniz evlatlarını atan adam size neler yapmaz ki durumu olurdu.

Her şeyi kabullenerek 2. evliliği yapmışsınız çocuklarına olan sevgisini kıskanmanız çok saçma. Adam da durup bi düşünmüştür ben kiminle evlendim diye.
Üstelik valiz hazırlayıp evden kış kışlamışsınız ne olması lazımdı ne güzel yapmışsın hayatım gel seni bir öpeyim demesini mi falan mı?
Kusura bakmayın çocuklara olan tutumunuzdan ötürü olumlu konuşamayacağım.
Sanırım yazdıklarımı dikkatli okumadınız çocukları ona tavirliyken ben ondan daha çok üzülüyordum kabullenrmedigim onlar esimi affedince bana olan tutumunun değişmesi

Eşin dengeyi kuramamış. Ama senin de kendi vman hata olmuş kardescazim.

İkinci evliliğini yapmış bir kadının daha tecrübeli ve olgun davranmasını bekliyor insan.
Kurduğunuz cümleler ve eşinizi evden kovmanız çok ergence geldi bana.

Bazen hemcinslerimi anlamakta zorlanıyorum.
Kafanıza estiği gibi davranıp,
adamın valizini eline veriyorsunuz
sonra da kocamı seviyorum,niye böyle oldu?Diye dertleniyorsunuz.

'Valizini al ve git' derken;
ben bu adamı seviyorum,
ilişkimizi zedelemeyeyim
diye düşünmediniz mi?

Adam zaten ilgisiz diyorsunuz,
evden kovunca,aydınlanma yaşayıp ayaklarınıza kapanacağını mı umdunuz?

Gözünüzü seveyim meseleleri doğru değerlendirin.
Kendinizi ve muhatabınızı tahlil edin biraz.

Ben hatamın farkındayım zaten ama önemsenmediğini hissettirmesi çok kötü bi kadın için
Çocukları annelerinin olması gereken yerde sizi gördükleri için rahatsız olmuş olabilir ki çok normal . Birlikte fotoğrafınızı görmekten de rahaizlik duymuş olabilirler ki bu da çok normal bir baba olarak o fotoğrafları kaldırması da normal neticede söz konusu olan çocuklar.
Sizin dikkat etmeniz gereken onlar değil özünde size nasıl davrandığı

Bunuda düşündüm kafamda çok kurdum bu konuyla ilgili hislerime tercüman oldunuz.inş öyle birşey yapmamıştır
Yaptiginizin yanlis oldugunun siz de farkindasiniz ama esiniz ilgisiz davrandigi icin hircinlasip bu sekilde davranis sergilemissiniz.etkiye tepki gibi yani.sonucta gelinen nokta bir surecin neticesi.konusmayi da denemissiniz bir sonuc elde edememissiniz.bence sessiz kalin bekleyin artik.sakinlesince adim atacaktir herhalde.Ya da siz adim atip ozur diler duruma gore hareket edersiniz.

İkinci evliliğini yapmış bir kadının daha tecrübeli ve olgun davranmasını bekliyor insan.
Kurduğunuz cümleler ve eşinizi evden kovmanız çok ergence geldi bana.

Bazen hemcinslerimi anlamakta zorlanıyorum.
Kafanıza estiği gibi davranıp,
adamın valizini eline veriyorsunuz
sonra da kocamı seviyorum,niye böyle oldu?Diye dertleniyorsunuz.

'Valizini al ve git' derken;
ben bu adamı seviyorum,
ilişkimizi zedelemeyeyim
diye düşünmediniz mi?

Adam zaten ilgisiz diyorsunuz,
evden kovunca,aydınlanma yaşayıp ayaklarınıza kapanacağını mı umdunuz?

Gözünüzü seveyim meseleleri doğru değerlendirin.
Kendinizi ve muhatabınızı tahlil edin biraz.
Valizini al git dedikten sonra barisilsa bile ilişkide bu eşiği aşmak yıllar alır ya , kadınlar erkeklere bağımlı yaşadıkları için (ilgisel , sevgisel vs) bu tarz beslenememe durumlarında 2 yaşındaki çocuk gibi ofkeleniyorlar .
Evlilik, evcilik oluyor resmen.

Back
X