Fikirlere ihtiyacım var

carpe_diem_222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
35
0
86
Ankara
Çok kıskanç bir sevgilim var ve ben de onun kadar kıskanç olduğumu söyleyebilirim biliyorum ilişkiler böyle yıpranıyor ama benim sormak istediğim şey farklı ... Bana msne girmediğini söylüyordu bende merak ederek baktım başka bi adrese girerek ve msnde bulunduğunu gördüm kötü birşey yaptığını zannetmiyorum ama bana biraz önce konuştuğumuzda uyuyacağını söylemişti ... Siz ne dersiniz bu konuda?

ikiniz de kıskançmışsınız ya belki de sana msn e giriceğini söyleseydi sen onu kıskanıcaktın ve aranızda bi tartışma olabilirdi, huzursuzluk çıkmaması için sölememiş olabilir canım.

Muhtemelen msni kapatıp uyumadan önce arar beni ama söylemeyecek gibi geliyor uyandım özledim vs diyecek .. Acaba rüyamda kötü şeyler gördüm gibisinden mi konuşsam ki

ikiniz de kıskançmışsınız ya belki de sana msn e giriceğini söyleseydi sen onu kıskanıcaktın ve aranızda bi tartışma olabilirdi, huzursuzluk çıkmaması için sölememiş olabilir canım.

Evet büyük ihtimalle o yüzden söylemedi ama yine de yalan değil mi ... ? Hem seni çok özledim diyor hem benimle konuşabilecekken msnde mi oyalanıyor?

Evet büyük ihtimalle o yüzden söylemedi ama yine de yalan değil mi ... ? Hem seni çok özledim diyor hem benimle konuşabilecekken msnde mi oyalanıyor?

bence ona bu soruların cevabını sor arkadaşının msninde ekliymiş ya; arkadaşım aradı beni senin msnde olduğunu söyledi falan de
ya da onun msnini kullanarak yakın bi arkadaşı veya kardeşi falan girmiş olabilir mi canım?
bu arada msnde ne kadar durdu belki de sınav hakkında bir şey sormak için girmiştir

hala msnde :( işin kötüsü sen ne yapacaksın dedi uyurum ben de dedim tamam ben gece uyanırsam seni ararım dedi:S bi anda nereden çıktıysa acaba dedim baktım? Arkadaşımı falan tanımıyor hani kontrol amaçlı olduğunu da anlasın istemiyorum ki ...
yarım saat falan olmuş

Back
X