Bekarken gezen evlenince eve bağlı adam varmı? Ben görmedim açıkçası. Hatta arttıran da oluyorNisanliniz hergun aksamlari dışarılarda bazen 12 bazen 1 ,2 lere kadar(alkol almiyor bundan eminsiniz)
Ama cogunlukta hep disarlarda olan biri ,hatta bundan kendi annesi de hosnut degil .keske tum arkadslari evlensede en azindan ailecek gorusmeleriniz olur der.
Bende hoslanmiyorum,haftada 1,2 cikarsinda.hergun aksam disarda olmasi düşündüruyor ,evlenince de bahanelerle disari cikmak istermi arkadslariyla gorusmek icin diye.arkads cevresi cok geniş.disarlardan gelenler oluyor e diyor istanbuldan gelmis adam gorusmeyeyim mi ,e gorus .ama 12 ,1,2 nedir.benimle okadr saat oturup muhabbet etmez.elin adamlariyla niye hic sıkılmaz.hadi suan nişanlı.evlenince boyle olmasindan korkuyorum asıl.siz nasil düşünüyorsunuz
+1Nişanlınızla diyaloğunuz nedir bu konuda?
Benim eşim de bekarken aşağı yukarı böyleydi. Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Birlikteyken gece yarılarına kadar vakit geçirir, zamanın nasıl geçtiğini de anlamazdık. Arkadaşlarıyla olduğu zaman 1-2'lere kadar gezerlerdi. Hattâ sırf yemek yemek için şehirlerarası yolculuk yapar, gezerlerdi. Çevresini bildiğim ve diyalog halinde olduğum için hiç sorun olarak görmemiştim açıkçası.
Evlendik, şimdi ben geziyorum sürekli. Adamı da zorla evden koyuyorum resmen çık arkadaşlarınla vakit geçir diye. Boş bulduğu her an evde alır soluğu.
Kısacası değişebilir yani.
Nisanliniz hergun aksamlari dışarılarda bazen 12 bazen 1 ,2 lere kadar(alkol almiyor bundan eminsiniz)
Ama cogunlukta hep disarlarda olan biri ,hatta bundan kendi annesi de hosnut degil .keske tum arkadslari evlensede en azindan ailecek gorusmeleriniz olur der.
Bende hoslanmiyorum,haftada 1,2 cikarsinda.hergun aksam disarda olmasi düşündüruyor ,evlenince de bahanelerle disari cikmak istermi arkadslariyla gorusmek icin diye.arkads cevresi cok geniş.disarlardan gelenler oluyor e diyor istanbuldan gelmis adam gorusmeyeyim mi ,e gorus .ama 12 ,1,2 nedir.benimle okadr saat oturup muhabbet etmez.elin adamlariyla niye hic sıkılmaz.hadi suan nişanlı.evlenince boyle olmasindan korkuyorum asıl.siz nasil düşünüyorsunuz
Benim eşim de aynı böyle maalesef. Bekarken de geç saatlere kadar gezerdi o zamandan anlamıştım ben böyle olacağını. 6 yıllık evliyiz kendi evimizdeyken haftada bikac gun çıkar gittiği yeri kimlere gideceğini ve ne zaman döneceğini bilirim sıkıntı yapmiyorum bende çıkarım hatta çoğu zaman o çıkınca kendim vakit geciririm. Yazları 2 ay kadar eşimin memleketine geliyoruz işte o zaman adamın yüzünü göremiyorum heeeer gün sabahtan gece yarısına kadar dışarda ne yaptıysam kar etmedi yaklaşık bi 3-4 gündür sirf bu yüzden eşimin yüzüne bile bakmiyorum gerçek anlamda bakmiyorum. Çok kırıldım beni yalnız bırakıp surekli çıkmasına ben yokmusum gibi davranmasına.. yani diyeceğim o ki değişmez sen bu durumu kabullenebilir misin onu düşün bence..Nisanliniz hergun aksamlari dışarılarda bazen 12 bazen 1 ,2 lere kadar(alkol almiyor bundan eminsiniz)
haftada hergün cıkmazda cogu gun yine cıkarNisanliniz hergun aksamlari dışarılarda bazen 12 bazen 1 ,2 lere kadar(alkol almiyor bundan eminsiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?