Fikirleriniz benim için çok değerli.

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
KIzlar merhaba
Daha öncede açmıştım konu bilenleriniz vardır belki.kısa yazıcam eski erkek arkadasımla aynı yerde calısıyoruz o ciddi bir ilişkiye başladı.işyerinde başka biri var bana ilgisi var .onunla beni yanyana görünce yüzü Asılıyo morali bozuluyo.aslında yeniden bişeylere baslayabileceğim biri ilgimi çekebildi.ama asıl sorun eski erkek arkadasımın da tanıdıgı sohbeti olan biriyle bişiylere baslamak.yanlış düşünülmesini istemiyorum hakkımda.ne yapmAlıyım ben:((((

Ayni ortamda iki farkli insanla birşeyler yasamak her turlu lafa söze davetiye cikartir ama sen üstesinden gelip sevgine guvenirsen neden olmasin

Adamdan cidden hoslaniyorsaniz baslayin bence, adi ustund eski!!! sevgili, kocaniz degil, babaniz degil. Beriki etrafta diye hayatinizi yasamayacak misiniz, ya hayatinizin aski bu adamsa? Bence deneyin, olmazsa almazsiniz olur biter :)

Son düzenleme:
Ben sağlıklı bulmuyorum. Iki sevgili de gözünüzün önünde ve ayni cevrede. Hic saglikli değil gerçekten.

Ben olsam canım ne isterse onu yaparım. Milletin ağzı torba değil ki bırak istediklerini konuşsunlar.

riskli bi durum amaaann bakma elaleme.. ama karşındaki ne kadar güven veriyor onu bi ölç tart

KIzlar merhaba
Daha öncede açmıştım konu bilenleriniz vardır belki.kısa yazıcam eski erkek arkadasımla aynı yerde calısıyoruz o ciddi bir ilişkiye başladı.işyerinde başka biri var bana ilgisi var .onunla beni yanyana görünce yüzü Asılıyo morali bozuluyo.aslında yeniden bişeylere baslayabileceğim biri ilgimi çekebildi.ama asıl sorun eski erkek arkadasımın da tanıdıgı sohbeti olan biriyle bişiylere baslamak.yanlış düşünülmesini istemiyorum hakkımda.ne yapmAlıyım ben:KK43:(((

Yaslar kac canim?

KIzlar merhaba
Daha öncede açmıştım konu bilenleriniz vardır belki.kısa yazıcam eski erkek arkadasımla aynı yerde calısıyoruz o ciddi bir ilişkiye başladı.işyerinde başka biri var bana ilgisi var .onunla beni yanyana görünce yüzü Asılıyo morali bozuluyo.aslında yeniden bişeylere baslayabileceğim biri ilgimi çekebildi.ama asıl sorun eski erkek arkadasımın da tanıdıgı sohbeti olan biriyle bişiylere baslamak.yanlış düşünülmesini istemiyorum hakkımda.ne yapmAlıyım ben:KK43:(((
Belki seni gorunce asiliyodur surati :/

Bence umursama taniyosa taniyo bosver

Bence hic saglikli bir iliski olmaz aksine sadece sorun yasarsin..
Senin yerinde olsam uzak dururdum...

Mylong bu eski konundaki intikam icin yazildigin yakisikli mudur yardimcisi mi baska biri mi? Ay dallas gibi ofis

Bir süre gözlerden uzak taniyin ilişki olur mu olmaz mi diye emin olun.
Belki de hic olmayacak ve kimse bilmeden biter gider.hem kimsenin agzina da sakız olmazsınız.
Olumlu olursa da kime ne

KIzlar merhaba
Daha öncede açmıştım konu bilenleriniz vardır belki.kısa yazıcam eski erkek arkadasımla aynı yerde calısıyoruz o ciddi bir ilişkiye başladı.işyerinde başka biri var bana ilgisi var .onunla beni yanyana görünce yüzü Asılıyo morali bozuluyo.aslında yeniden bişeylere baslayabileceğim biri ilgimi çekebildi.ama asıl sorun eski erkek arkadasımın da tanıdıgı sohbeti olan biriyle bişiylere baslamak.yanlış düşünülmesini istemiyorum hakkımda.ne yapmAlıyım ben:((((
sana ilgisi olan kisi biliyo mu eski erkek arkadasinin o kisi oldygunu?

KIzlar merhaba

sıkıntılı bir durum
yıpratıcılığı yüksek bir ilişki olucaktır
birde şu durum var ki
yeni ilişkinde yürümez ise
malaesef toplum sana keser faturayı
emin olmadan adım atma
ayrıca dürüst davran ve eski erkek arkadaşını bilmiyorsa mutlaka sen ifade et

gereksiz.....zaten iş yeri olayı baştan sakat üst üste 2 kişi hiç hoş olmaz.

Kıskandırmak gibi bir niyet de var mı azıcık sanki??
Siz size asılandan bahsetmemişsiniz ki hiç nedir ne değildir?
Değer biri midir?
Siz sadece eski sevgiliniz ve diğer çalışanlar ne der diye soruyorsunuz?
Eğer düzgün biriyse kim ne derse desin?
Hele eski sevgilinizin ne düşündüğünden size ne?
Zaten ciddi bir ilişkisi varmış.. Umursamaz bile..

Back
X