Fikirleriniz benim icin cok onemli:((

Esiniz is ariyor mu? 3 aydir issizken neyle gecindiniz? Siz calisiyorsaniz alin esinizi karsiniza konusun ben gecindiririm evi gitmeyelim ailene deyin. Siz de calismiyorsaniz adama da hak verdim ne yedirsin bu adam ailesine ne icirsin mecbur gidecek anasina yerlesmeye

Bence eşine de ki tamam taşınalım. Bundan sonra daa devir totonu yat o evde. Ağrım, sancım var de, kanamam var de hiçbir işe el sürme. KV yapsın. E zaten kendi evi. Bebek olunca da size bakar. El kadar bebeğin 24 saat ağlamasını annesine dinletsin. Ailenin yanına dönsen her şeyi sana yıkar. Doğum, bebek eşyası vs. Doğurursun ondan sonra almaya kalkar. Ne uğraşacaksın ki. Bir yerden sonra KV bıkacak sizden. Habire kavga et evlerinde eşinle huzur bırakma. Sonra yine boşanıyormuşsun boşan ama onları da perişan et.

1.si ev bozup kv evine giden biri olarak şuan iki çocukla boşanıyorum asla yapma bu onun tek başına kararı olamaz.
2.si ilk önce otur düşün bu çocuğu doğuracak mısın, doğurmayacaksan boşan kurtul. Doğuracaksın da ben bu konularda yeterince tecrübwliyim ankara nın en iyi avukatlarını tuttum daha önce. 0-3 yaş arası çocuğu afedersin de ahlaksız bşr kadın bile olsan senden alamazlar maddi durumun vs önemli değil ( psikolojik hasta değilsen)
3.sü çoxuk 3 yaşına geldiğinde kurulu bir düzenin varsa o çocuğu baba 6 yaşına kadar yine alamaz. 6 yaşından sonrada çocuk iyiyse hakim alıştığı ortamdan ayırmak istemiyor boş boş konuşsun o s. Lak kocan boşver.
4.sü ben kimseye boşan deyip günahına giremem ama bak 9 aylık hamileyim ayrıyım eşimden 3 yaşında da kızım var ben aklımı kullanamadım sen kullan o çocuğun günahına girme. Olmayacak bir evlilikae çocuk yapmayın. Boşanacaksan da başka şans verme bir kerede bitir daha sonra cılkı çıkıyor

Sizin doğum olmadı mı?

Esiniz is ariyor mu? 3 aydir issizken neyle gecindiniz? Siz calisiyorsaniz alin esinizi karsiniza konusun ben gecindiririm evi gitmeyelim ailene deyin. Siz de calismiyorsaniz adama da hak verdim ne yedirsin bu adam ailesine ne icirsin mecbur gidecek anasina yerlesmeye
Eşim iş arıyor bende girdim çalıştım ama korona sebebiyle çıkarıldık ben ve ailem ona her konuda destegiz ailem para yardımı yapar bizde yeni evli sayılırız kenarımizda da var

Eşim iş arıyor bende girdim çalıştım ama korona sebebiyle çıkarıldık ben ve ailem ona her konuda destegiz ailem para yardımı yapar bizde yeni evli sayılırız kenarımizda da var
Moralinizi bozmak istemem ama korona sebebiyle batmamis olan da batacak. Bundan sonra is bulmak daha da zor olacak. Aileniz size kac ay bakabilecek?ve bu durum sizi kari-koca germeyecek mi? Evde issiz bir adam,issiz bir kadin. Cok zor yani. Bence bir care bulmalisiniz,eviniz kira miydi? Kenardaki para sizi ne kadar idare edebilir?

siz işe ne zaman girdiniz ? hamile olmanız nedeniyle corona muhabbetinde çıkarılmışsınızdır diycem ama hamile kişiyi işten çıkarmak yasak diye biliyorum.

Napmaliyim kalp atışını duyduğum birşeyin nasıl canına kast edeyim zaten korunuyorduk nasıl oldu anlamadım rabbimin bir mucizesi nasıl kiyayim
Eğer Hz. Meryem değilseniz hamilelik mucizeyle değil sadece doğru düzgün korunmamanız sonucu oluşuyor, bilin istedim.

Bence eşine de ki tamam taşınalım. Bundan sonra daa devir totonu yat o evde. Ağrım, sancım var de, kanamam var de hiçbir işe el sürme. KV yapsın. E zaten kendi evi. Bebek olunca da size bakar. El kadar bebeğin 24 saat ağlamasını annesine dinletsin. Ailenin yanına dönsen her şeyi sana yıkar. Doğum, bebek eşyası vs. Doğurursun ondan sonra almaya kalkar. Ne uğraşacaksın ki. Bir yerden sonra KV bıkacak sizden. Habire kavga et evlerinde eşinle huzur bırakma. Sonra yine boşanıyormuşsun boşan ama onları da perişan et.
Ben zaten ailemin yanındayım zaten bebeğimin herşeyini aldım kimseye muhtaç değilim şükür o benim hayatımda bir fazlalık onu fark ettim şükür ki bir mikroptan kurtuldm

Bilerek çalışmayan adamın nesine hak verdiniz?

Ailen destekciyse bosan sana sormadan ailesiyle yasayacakmis seni yaninda tasidigi bir canta olarak goruyor heralde. Ayrica sen bosan belkide cocugun yuzune bakmiycak uzgunum ama alirim senden falan hikaye hicbisey yapamaz seni korkutmak icin soyluyor cok kotu kalpli bencil birisi ailen arlandaysa ailenin yanina git eger cidden adam duzelmek isterse bir sans verirsin duruma gore bakarsin ama bana kalirsa boyle biriyle omrunu tuketme ne demek es ailesiyle yasamak

Sabır canım sabır sabır acıdır meyvası tatlıdır..Bebişin için biraz daha mantıklı düşün ve hereket et bence💛💛💛

Çocuğu bırakıp gidersinmis .. sizde ne özgüven nede mantık bırakmış bu mahluk galiba yenidoğan bir çocuğu .... Alır o mahluk ...sen görmek istemiyorsun kendindeki gücü gör özgüvenini al işsiz hemde o çocuğunun ..ç sini görürse Allah'a sukretsin

Eşiniz işsiz siz çalışıyor musunuz? tek başınıza geçinebilirseniz bunları çekmenizin eşinizin peşinde sürüklenmenizin hiç gereği yok.

Ailem beni asla bırakmayacak kişilikte babam değil bir on tane çocuğum da olsa bakar ama ben babasız büyümesinin boşanmazsam da böyle kaos ortamında büyümesini kestiremiyorum
Bosaninca neden babasiz buyuyor cocuk? Siz boşandıktan sonra adam zaten babalik yapmayacaksa , cocugunu gormeyecekse evli kalsaniz da iyi baba olamaz o adam
Boyle bir bana ile buyumektense en azindan sevgili dolu , huzurlu dede yaninda buyumesi daha sagliklidir bir cocuk icin

Eğer Hz. Meryem değilseniz hamilelik mucizeyle değil sadece doğru düzgün korunmamanız sonucu oluşuyor, bilin istedim.
Spiral kayabiliyor. Spirale ragmen hamile kalan bir sürü kadin var kaydigi icin. Kondom yırtılabiliyor. ertesi gün hapı işe yaramayabiliyor. Farkinda olmadan dogum kontrol hapini 1 gun unutmasi hamilekalmasina sebep olabiliyor. Hepsi gayet mümkün seyler.

Bilerek çalışmayan adamın nesine hak verdiniz?
Ben yazacaktum da yazmıyım dedim. Kadin cocuklara bakmakla yükümlüyse o evde, erkek de esek gibi calismakla yükümlü. Zaten ana kuzusu oldugu eksik yetersiz olduğu bellu. 27 yasinda annemin evine gidicez diyor. Niye evleniyor ki bu insanlar? Niye evlendiriliyor? 19 yasinda kizin başını yakmislar.

Back
X