Fikirleriniz benim icin cok onemli:((

Napmaliyim kalp atışını duyduğum birşeyin nasıl canına kast edeyim zaten korunuyorduk nasıl oldu anlamadım rabbimin bir mucizesi nasıl kiyayim
Annem keske bana kıysaydı da ben karnindayken copla dayak yemeseydi. Şimdi hatirlamiyorum ama ben onun çığlıklarını gozyaslarini duymadim mi? Baba denen o adamin hakaretlerini kavgalari herkesin babasina boynum bükük hevesle bakmayi, cok büyük yastaki insanlara baba sevgisiyle yaklasip aşık oldum sanmayi... daha neler neler. Butun bu zorluklari sadece siz cekmeyeceksiniz. O da çekecek. Rabbim sabrini verir rabbim rizkini verir falan bunlar avuntu sadece.annemin pesinde 3 cocuk hicbir yere sığamadık. Babam yuzunden hep asagilandik. Simdi bir sürü psikolojik sorunum var. 25 yasindayim kanseri atlattim. Babam haftalar sonra ogrendu kanser oldugumu. Boyle bir adam baba olmasaydi keske. O cocugu hic hakemiyor. Bunlar yasamayi da o minik yavru haketmiyor.

Korunmamışsınız. 6 haftalık yasal sınırda. Kararı siz verin. Buraya sayfa sayfa başlık başlık konu açacak gibi bir durumunuz var. Ayaklarınızın üzerinde durup çocuğa ben bakarım kimseye ihtiyacım yok diyemezseniz yazık.
Babam bakar babam cok iyi bir insan diyebiliyor. Kendi kendine bakabilecek durumu yok. Sayfa sayfa açacağı tespiti o kadar dogru ki. O çocuğun ruhunda açılacak yaralar duzelmeyecek psikolojik sorunlar hastaliklar... Bu ulkede bosanmis cocuksuz kadini bile barindirmiyorlar. Bir de cocukla nAsil olacak?

Korunmamışsınız. 6 haftalık yasal sınırda. Kararı siz verin. Buraya sayfa sayfa başlık başlık konu açacak gibi bir durumunuz var. Ayaklarınızın üzerinde durup çocuğa ben bakarım kimseye ihtiyacım yok diyemezseniz yazık.
Elbette derim ama buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım sayfa sayfa başlık başlık derken kimsenin iç yaşantısını kimse bilemez

19 yasinda misin bi de yavrum yaa. Of of of niye evlendin bu yasta ne kadar tanidin da evlendin sen anne olmak icin de küçüksün eş olmak icin de. Yaşın küçük diye seni boyle eziyorlar. Baban niye evlendirdi seni?

Babam bakar babam cok iyi bir insan diyebiliyor. Kendi kendine bakabilecek durumu yok. Sayfa sayfa açacağı tespiti o kadar dogru ki. O çocuğun ruhunda açılacak yaralar duzelmeyecek psikolojik sorunlar hastaliklar... Bu ulkede bosanmis cocuksuz kadini bile barindirmiyorlar. Bir de cocukla nAsil olacak?
Fikirlerinize saygı duyuyorum türkiye de yaşıyoruz elbette ki ailemden destek alicam 19 yaşımda hem eşimden ayrılıp küçücük cocugumla ben nasıl ayağımın üstüne tek başıma basabilirim ben buraya konu açtıysam derdimi paylasayim diye açtım kimse beni kucumsesin diye değil hepimiz kadınız biraz insanın yerine kendinizi koymanızi rica ediyorum

Elbette derim ama buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım sayfa sayfa başlık başlık derken kimsenin iç yaşantısını kimse bilemez
E öyle de kendin çocuksun. Çevrende kimse sana hemen evlenme, yaşa hayatını, bir işin olsun, eğitim tamamlansın, az para kazan başkasına muhtaç olma demedi mi? Senin için içim acıyor. Kendin çocuksun.Daha erkek nedir, sevgili olmak nedir öğrenmeden hop eş ve şimdi anne oluyorsun. Hazır mısın? Her şeyle mücadele edebilecek misin? Ben şu yaşımda yüz kere sorumluluk aldığımda düşünüyorum. Bilmiyorum hayatını bilen sensin ama cinsel sağlık bilgin bile yok gördüğüm kadarıyla. Korunma yöntemleri arasında geri çekilme var galiba? Yoksa nasıl hamile kalacaksın?

Amacım seni üzmek değil, ben üzüldüm haline.
%50 şansla başlamışsın evliliğe, herkes gibi ama küçüksün. Eğer ciddi ciddi kendin planlarsan hayatını, meslek edinmeyi, dönüp hatalarım neydi diye düşünürsen, bundan sonra ilk önce kendine güvenip, kendin haricinde kimseye bağlı olmadan yaşayabileceksen yaparsın. Baban da gençtir, annen de bakar ama yarın bir gün daha net olmadan adamla veya başka biriyle aynı hayatı yaşamazsın umarım.

Çok güzel bir yaştasın. Babanın evine dönersen bunu bir şans olarak düşün ve mutlaka kendine bir yol çiz, eğitimini tamamla veya en azından güzellik uzmanlığı, kuaförlük gibi yapabileceğin bir zanaat kazan.

Son düzenleme:
Fikirlerinize saygı duyuyorum türkiye de yaşıyoruz elbette ki ailemden destek alicam 19 yaşımda hem eşimden ayrılıp küçücük cocugumla ben nasıl ayağımın üstüne tek başıma basabilirim ben buraya konu açtıysam derdimi paylasayim diye açtım kimse beni kucumsesin diye değil hepimiz kadınız biraz insanın yerine kendinizi koymanızi rica ediyorum
Özür dilerim kırıcı olduysam. Yaşını da sonra ogrendim. Zorla mi evlendirildin kocanla? Niye evlendin?

Yazmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Canım sen 19yasindasin 18 yaşında evlenirken düşünmüyordun şimdi mi aklına düştü ne ne yapacam demek.evcilik oynar gibi gelinlik damatlık giyip evlenmişsiniz. Kocan da çocuk sen de çocuksun. Bi de üstüne çocuk var. Evlilikten ne bekliyordun ki? Ölene kadar mutlu mesut yaşarım, kocam benim için herseyi yapar falan mı? Kimse sana evlenme, kocana evliliğe bu kadar güvenme, yarın bosanirsan ne olacak demedi mi? Bakamam diyorsan kürtaj düşün. Çoğu konuda karşıyım ancak bu da ihtimaller arasında. Ailen arkanda ama kocan seni kv ye hizmetçi olarak götürecek bir de tehdit ediyor. En azından şimdi mantıklı düşün. Bu adam kocalı yapacak olgunlukta değil.

Özür dilerim kırıcı olduysam. Yaşını da sonra ogrendim. Zorla mi evlendirildin kocanla? Niye evlendin?
Estağfurullah zorla evlendirilmedim babam çok iyi insandı ama çok iyi bir baba olamadı benim için bir kacisti ıyi bir baba değildi ama bana sahip çıkacağından fazlasıyla eminim bekarken kuramadık bir bağ evlendim birbirimizi yeni anladık adeta yeni tanistik

Estağfurullah zorla evlendirilmedim babam çok iyi insandı ama çok iyi bir baba olamadı benim için bir kacisti ıyi bir baba değildi ama bana sahip çıkacağından fazlasıyla eminim bekarken kuramadık bir bağ evlendim birbirimizi yeni anladık adeta yeni tanistik
Keske okusaydin. Bu sorunlari yasamak icin cok küçüksün daha. O kadar uzuldum ki.

Yazmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Canım sen 19yasindasin 18 yaşında evlenirken düşünmüyordun şimdi mi aklına düştü ne ne yapacam demek.evcilik oynar gibi gelinlik damatlık giyip evlenmişsiniz. Kocan da çocuk sen de çocuksun. Bi de üstüne çocuk var. Evlilikten ne bekliyordun ki? Ölene kadar mutlu mesut yaşarım, kocam benim için herseyi yapar falan mı? Kimse sana evlenme, kocana evliliğe bu kadar güvenme, yarın bosanirsan ne olacak demedi mi? Bakamam diyorsan kürtaj düşün. Çoğu konuda karşıyım ancak bu da ihtimaller arasında. Ailen arkanda ama kocan seni kv ye hizmetçi olarak götürecek bir de tehdit ediyor. En azından şimdi mantıklı düşün. Bu adam kocalı yapacak olgunlukta değil.
Benim eşim 27 yaşında tabikide evliliği evcilik zannetmedim insanlar size burada dertlerini paylaşıyor klavye başından ne güzel eziyorsunuz ya ben size bir buyuk olatak bi çıkış yolu ne bileyim bi fikir soruyorum insanı nasıl yargiliyorsunuz kimse hayatini seçmiyor mecbur kalınıyor bir yerden bir yere savruluyorsunuz bu kadar kırıcı ve gaddar olmanıza gerek yok biraz vicdan ve merhamet diliyorum adınıza..

Kimseye hizmetçi olma o zaman. Otur babanın evine, çocukla annen ilgilenir sen okula gider veya meslek kursuna gidersin. Umarım yolun açık olur. Bu arada eşin gayet büyük biri ama olgunlaşmamış, olmamış. 27 yaşında, küçücük birinin hayatıyla oynamış. Mutsuzsan bil ki çocuk sonrası da değişmeyecek. Eğer şansın varsa ailen arkandaysa onlarla devam et ve daha önce yapamadığın okuldu, eğitimdi, meslek öğrenmeydi tamamla. Öpüyorum seni. Umarım her şey düzelir ve nu günler geride kalır. Çocuk için kalırsan mahvolursun, hizmetçi olursun.

Malesef böyle bir şansım olmadi şuan açıktan devam ediyorum çok teşekkür ederim benim yerime kendinizi koyup incelikle yorum yaptığınız icin
Baştan ziyan etmisler seni. Bence önce ailenle konuş bosanmak istiuorum de desteklerini al. Anlat ne varsa. Sabret diyene sabretmek istemiyorum de. Arkandayiz dedikleri an kocana resti çek. Bir kere bile düşünme.

Benim eşim 27 yaşında tabikide evliliği evcilik zannetmedim insanlar size burada dertlerini paylaşıyor klavye başından ne güzel eziyorsunuz ya ben size bir buyuk olatak bi çıkış yolu ne bileyim bi fikir soruyorum insanı nasıl yargiliyorsunuz kimse hayatini seçmiyor mecbur kalınıyor bir yerden bir yere savruluyorsunuz bu kadar kırıcı ve gaddar olmanıza gerek yok biraz vicdan ve merhamet diliyorum adınıza..
Merak etmeyin vicdanlı ve merhametli biriyimdir. Senin yaşadığından daha çok zorluk gördüm. Burda ki herkes gördü. Kurtuluşu bir erkekte aramadığım için çok şükür şu an birçok derdim yok. En ufak birsey de evden gitmek için de evlenmedim. Siz dizilerde gördüğünüz gibi bir yaşam bekliyor olabilirsiniz. Şu an yaşadığınız gerçek hayat. Tam olarak gerçek hayat. Ağlayıp sizlayip sorunlarınizi çözemesiniz. Bana iyi davranın, bana iyi konuşun diyerek te çözemezsiniz. Bu arada bilin ki derdinizi paylaştığınız kişi "Ayy canım çok üzüldüm, kocanın aklı başına gelir huyuna git, Allah bildiği gibi yapsın vb." diyip kapatiyorsa yardım etmiş olmuyor, sadece sizin duymak istediklerinizi söylüyor. Şu an dediklerimi anlamıyor olabilirsiniz ama ilerde bir gün anlarsınız. Gerçek yardım vah, tüh diyerek olmaz.

Çok üzüldüm durumunuza. Kocanızla devam etme ihtimalini aklınıza bile getirmeyin bence. Doğmamış çocuğunu koz olarak kullanan adamdan hayır gelmez. Eğer onunla barışırsanız bir ömür hizmetçilik yapacak, mutsuz olacaksınız. Mutlu bir evliliğiniz bile olsa anne olmak için daha çok küçüksünüz hoş evlenmek için de çok küçüksünüz ya neyse.

Önünüzde iki yol var birincisi geciktirmeden daha fazla kürtaj olmak. İkincisi doğurup tek başınıza büyütmek. Şunu bilin ki eğer doğurmayı seçerseniz tek başınızasınız. Aileniz arkanızda evet ama onlara değil kendinize güveniyorsanız doğurun çocuğunuzu.

1.si ev bozup kv evine giden biri olarak şuan iki çocukla boşanıyorum asla yapma bu onun tek başına kararı olamaz.
2.si ilk önce otur düşün bu çocuğu doğuracak mısın, doğurmayacaksan boşan kurtul. Doğuracaksın da ben bu konularda yeterince tecrübwliyim ankara nın en iyi avukatlarını tuttum daha önce. 0-3 yaş arası çocuğu afedersin de ahlaksız bşr kadın bile olsan senden alamazlar maddi durumun vs önemli değil ( psikolojik hasta değilsen)
3.sü çoxuk 3 yaşına geldiğinde kurulu bir düzenin varsa o çocuğu baba 6 yaşına kadar yine alamaz. 6 yaşından sonrada çocuk iyiyse hakim alıştığı ortamdan ayırmak istemiyor boş boş konuşsun o s. Lak kocan boşver.
4.sü ben kimseye boşan deyip günahına giremem ama bak 9 aylık hamileyim ayrıyım eşimden 3 yaşında da kızım var ben aklımı kullanamadım sen kullan o çocuğun günahına girme. Olmayacak bir evlilikae çocuk yapmayın. Boşanacaksan da başka şans verme bir kerede bitir daha sonra cılkı çıkıyor

Back
X