- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Beğenilmek güzeldir yaa yoksa ben mi yanlış biliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dertsiz basina dert arayanlari mi dersin, ilgi odagi olmak icin konu acanlari mi..burda bi sürü konu okuyorum ya eşlerle ilgili bazen dönüp dönüp sevdiceğime sarıyorum bende![]()
valal diyecek söz bulamıyorum..dertsiz basina dert arayanlari mi dersin, ilgi odagi olmak icin konu acanlari mi..
Konu sahibesinin ''Eviniz bok gibi, Allah belanizi versin.'' dense sevinecek gibi bir hali var.Beğenilmek güzeldir yaa yoksa ben mi yanlış biliyorum![]()
bi konu vardi, surekli aklima gelir.. 'esim bana parfum kullanma, teninin kokusunu daha cok seviyorum dedi,SİZCE ESİM NORMAL Mİ?' aayy ay! fenalik getirir ya.. amac: piremsesi pohpohlayin KK hatunlari..
Vallahi olası görünüyor. Herşey iyi güzelde benim bu konular yuzunden epey bir bakış açım gelişti. Her türden düşünür oldum. Bir düğmeye basiyorum kıskanç bakış açısı diğer bir düğmeye basiyorum saf kadın ayakları başka bir düğmeye basiyorum fesatlik fettanlik ama masumum.Konu sahibesinin ''Eviniz bok gibi, Allah belanizi versin.'' dense sevinecek gibi bir hali var.
sorun mu ariyorsun, prenses modunda pohpohlanmak mi istiyorsun?
sen diyince geldi aklima, evliyken bi arkadasim evime gelip ne kadar begendigini dile getirmisti.. sonra da kendi evinin cok aceleye geldigini soylemisti.. ben de sadece uzulmustum, onun evi icine sinmemis diye.. hic normal mi, tuhaf mi gibi seyler gelmedi aklima.. sen normal misin, ben pek anlam veremedim de..![]()
kraldan fazla kralci geldi, cekilin yoldanal sana bariz bi kadin kiskancligi. size ne ki elalemin prenseslik modundan felan? dedikodu yapip ta ortalikta huzursuzluk cikartmak hic hos degil!
huzursuzluk arayan konu sahibi sanki?al sana bariz bi kadin kiskancligi. size ne ki elalemin prenseslik modundan felan? dedikodu yapip ta ortalikta huzursuzluk cikartmak hic hos degil!