• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirleriniz nedir?

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Bir erkek size karşı ilgi duymuyor daha doğrusu size o gözle bakmamış aranızda flörtvari bir konuşmanın olacağı bir zemin olmamış ama kötü niyetli biri olmadığını biliyorsunuz.Siz bu kişiye açılarak deyim yerindeyse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin mümkün olacağını düşünür müsünüz en azından haberi olur yoksa size o gözle bakmayan biri sizin ona açılmanızla da bir şey değişmez diyerek en iyisi hiç söylememek mi? Fikirlerinizi merak ediyorum

Erkek şimdiye kadar "o gözle" bakmadıysa bundan sonra da "o gözle" bakmaz. Yine de şansımı deneyeceğim diyorsanız deneyin. İçinizde kalmamış olur en azından..

Direkt birine açılmayı mantıklı bulmuyorum. Önce samimiyeti ilerletip kendinizi düzgünce tanıtın. Keyifli vakit geçirirseniz ve arkadaşlık kurarsanız belki olabilir zaten o zaman direkt açılmanıza da gerek kalmaz.

Senle bende aynı durumdayım bende burda kalayım . Değişmez fikrine binaen bende açılmıyor . Gerçi bende şöyle de bi durum var , kendi arada bana şarkı atıyor veya darıldığım da felan o şekilde gönlümü alıyor ama flört olayı yok çok değişik bişey yaşıyoruz onla

Bir erkek size karşı ilgi duymuyor daha doğrusu size o gözle bakmamış aranızda flörtvari bir konuşmanın olacağı bir zemin olmamış ama kötü niyetli biri olmadığını biliyorsunuz.Siz bu kişiye açılarak deyim yerindeyse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin mümkün olacağını düşünür müsünüz en azından haberi olur yoksa size o gözle bakmayan biri sizin ona açılmanızla da bir şey değişmez diyerek en iyisi hiç söylememek mi? Fikirlerinizi merak ediyorum
İyi bir insansa ve hayatında kimse olmadığına eminseniz ona açılmadan kendinizi fark ettirebilmenizde bir sakınca görmüyorum.

Direkt hislerinizi itiraf etmeyin yavaş yavaş yaklaşıp flört ortamı oluşturun. Ben bir kadın isterse erkeklerin çok kolay tavlanabileceğine (daha uygun bi kelime bulamadım) inanıyorum

Ben ikili ilişkilerde tak diye giderek açılmanın biraz tecrübesizlik olduğunu düşünüyorum. Bunu bir erkek yapsa, kadın tarafı korkar. Kadın yapınca da bence bir erkek çekinir. Bi anda bir insana açılmak sağlıksız gibi.

Sohbet, muhabbet edersiniz. Önce bir fikirler uyuşuyor mu, zevkler neler, tanımaya çalışırsınız. Belki adamı tanısanız bir anda soğuyacağınız bir özelliği var? Zaten arkadaş gibi takılırken aradaki kimya uyuşursa o iş kendiliğinden sevgiliğe doğru evrilir. Şu aşamada yapılan şey eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuyor. Daha çok, bayram değik seyran değil eniştem beni niye öptü durumu olur.

O gözle bakmak isteyip istemediğini bilemezsiniz. Belki duygularını çok iyi saklayabilen ya da mantıkla hareket eden biri?

Biraz yakınlık gösterin bakalım değişecek mi.

Kadınlarda itiraf sonrasında değişiyor hisler ama erkeklerde zor. Bence daha ilk görüşte kategorize ediyor çoğu o nedenle değişeceğini sanmıyorum.

Back
X