fikirlerınız önemli ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
4 senelık bır arkadaşlık
1 bucun senelık bır beraberlık
sevdıgınız ınsanın sızı kırdıgı seylerı unuturmusunuz yoksa kırgınlıgınızı sonuna kadar devam ettırırmısınız?

örnegın bı sorununuz olsa uzattıkca uzatırmısınız ?

4 senelık bır arkadaşlık
1 bucun senelık bır beraberlık
sevdıgınız ınsanın sızı kırdıgı seylerı unuturmusunuz yoksa kırgınlıgınızı sonuna kadar devam ettırırmısınız?

örnegın bı sorununuz olsa uzattıkca uzatırmısınız ?

İlişkinin veya arkadaşlığın süresi önemli değil bence bana yapılanı unutmak yada unutmamak içinyasakkelime
Aynı zmanda canım uzatıcağım konunun içeriğine bağlı. Sen yaşadıklarını anlat daha detaylı cevap yazalım bence:delphin:

o iliskiye devam edeceksem izin veririm kirginliklarimi iyilestirsin, yok cidden cok kizmissam zaten konusmasina bile firsat vermem.

valla soruna bağlı.çok acıtmamışsa uzatmam.ama canımı yaktıysa söylediği yada herhangi bir davranışı bende onu canını fazlasıyla yakarım.acımıycan bu erkek milletine.

Yaşatılan şeyleri unutup unutmamak konunun büyüklüğüne ve önemine bağlı....
Ve bi sorunu uzatıp uzatmamakta konuya bağlı...Bazen uzatırım bazen uzatmam ben yani nasıl bir sorun olduğuna bağlı.
Biraz daha açarmısın sen şu konuyu?

benim en büyük hatam bu, uzattıkça uzatırım, hiç unutamıyorum kırgınlıklarımı ben malesef.

ortada bır sorun yok ama tartısıyoruz bu arallar bana göre o ona göre ben hatalıyım
konusuyoruz bır daha olmayacak dıyoruz ama ben soylenenlerın fazlasıyla etkısınde kalırım karsımdakı ıse uzatma kı konu surunmesın der uzadıkça konu carpıtılır der de..
acaba yanlısmıyım dıye danısayım dedim

Konulari fazla uzatmak iyi deyil bence. Surekli ayni sey tekrarlanirsa bi sure sonra bogar insani bu. Once bi dusun gercekten uzatilmasi gereken bi konu mu diye. Ona gore davranirsin. Ha bazende uzatilmasi gereken konular vardir onda da ciddi ciddi konusursun.
Yinede iliskilerde bi konuyu fazla uzatmak boguyo bi yerde insani....

ortada bır sorun yok ama tartısıyoruz bu arallar bana göre o ona göre ben hatalıyım
konusuyoruz bır daha olmayacak dıyoruz ama ben soylenenlerın fazlasıyla etkısınde kalırım karsımdakı ıse uzatma kı konu surunmesın der uzadıkça konu carpıtılır der de..

çok yanlışsın hem de...

en kızdığım tipler konuları sakız gibi uzatanlardır....

hayat çekilmez olur öyleleriye yanlarında 1 dakika bile durmak istemem...

konu kapandıysa kapanmıştır kapatmıyorda karşımdaki kişi beni kendisinden hızla uzaklaştırır.

birşey sormak istiyorum size...
4 yıllık bir arkadaşlık ve 1,5 yıllık beraberlik ne anlama geliyor...
yani 4 yıl normal bir arkadaşlık dönemi geçirdiniz,
1,5 yıldır da sevgilimisiniz tam anlayamadım....?

Bir problem olur, o problemi konusursun anlasirsin ve cözersin, iki tarafda fikrini söyler ve ortak bir paydada bulusulur.....ondan sonra o konu kapanir...:delphin:

Tekrar isitip isitip bunu öne sürmek cok yanlis!! süprizzzzz

Kendini yipratir karsindakinide bezdirirsin:kahve:

çok yanlışsın hem de...

en kızdığım tipler konuları sakız gibi uzatanlardır....

hayat çekilmez olur öyleleriye yanlarında 1 dakika bile durmak istemem...

konu kapandıysa kapanmıştır kapatmıyorda karşımdaki kişi beni kendisinden hızla uzaklaştırır.

Sardunya bende kızıyorum bu tiplere. :oklava:
Yani bende öyleyim malesef kendime de kızıyorum ama huy işte. Konuyu kapayamıyor bazen insan. Ama dediğim gibi konun içeriği önemli bazen hiç takmam:lepi:
Bazen öyle bir konu olurki yıllar geçer aklıma gelir söylerim. Tabi herkese yapılmaz ohihoyyyt

birşey sormak istiyorum size...
4 yıllık bir arkadaşlık ve 1,5 yıllık beraberlik ne anlama geliyor...
yani 4 yıl normal bir arkadaşlık dönemi geçirdiniz,
1,5 yıldır da sevgilimisiniz tam anlayamadım....?

evet aynen öyleeşutarafagitti

uzatılacak sorun var..kestirip atılacak sorun var canım.......önemli olan sorunun ne ölçüde büyük olduğu..

Hangi ilişki 4/4lük ki?
Tabiki tartışma olucak allah allah...
Çok büyük bi sorun olmadıkça ve aşılamayacak gibi bi problem yoksa uzatmanın ve bir daha o konuya dönmenin ne lüzumu var?
Sana olumsuz bir şekilde geri dönüyor çünkü tartışma devam ediyor bu şekilde....
Yanlışsın hemde çok... Bu şekilde kendinizi de ilişkinizide yıpratırsınız...Ve bir şey daha inan hiç çekilmicek bi durum bu....

konuya ve ilişkinin yıpranmışlık durumuna göre değişir.pek uzatmayı da uzatılmasını da sevmem.ama ciddi bir konuysa uzatmadan tavrımı koyarım.genelde de ağır bir tavır koyarıma.s

eğer ilişkinize değer veriyor,sevginizi korumak istiyorsanız
hiçbir sorunu uzatmaya değmez...
sakız gibi sürekli ağza düşen her sorun değerini kaybeder...
konu uzatıldıkça insanı sıkar ve yeni sorunların çıkmasına neden olur...
o zaman da baştan aşağı sorunlu bir ilişki olur..eh o da sağlıklı olmaz diye düşünüyorum...
sevgiler...

bence içindekini çekinmeden söyle ve sonrasında 1 dakşka bile uzatma konuyu ben söyleyeceğimi söylerim ve normala dönerin bazen eşim şaşırıyor bitti mi daha kızmayacakmısın diyor söylenecek söz tek 10 kere tekrarın anlamı yok ki anlayan anlar tek seferde

Sen kırgınlığını unutmaya calışsanda yada calışsakta, çözülmediği müddetçe, emin ol, üstünden 10 senede geçse, benzer bir olay, bunu sana hatırlatır...

Back
X