benim de başıma böyle bir olay geldi... hiç yapmayacağım bir şeyi yapıp telefonu aldım elime ve inceledim... ben de eskiden kalma mesajlar gördüm... tabii o anda beynimde şimşekler çaktı... yalnız şöyle bir durum var ... benden önceki 2 sevgilisine ait mesajlar vardı...
bizim ilişkimiz 1,5 yıllık filandı o zaman... bana da ait bikaç mesaj vardı ilişkinin başlarında attığım... silmemiştim sonra da unutmuşum dedi... ben çok öfkelenmiştim... evinde sakla ama telefonda elinin altında ne işi var demiştim...
o mesajları hemen sildi... kızlardan biri facebookta ekliydi... ordan da sileceksin dedim... onla olan şeyleri de sildi... ama kırılmıştım... biraz uğraştı gönlümü almak için... keşke diyorum daha fazla uğraştırsaymışım...
önemli olan sensin dedi.. şimdim dedi ... vs... vs... inandım... bir de eğer tek kızın olsaydı o zaman derdim bu kızı unutamamış diye ama 2 kız olunca olabilir dedim ... unutmuştur belkimesajların varlığını...
2. yıldan sonra ayrıldık... benden ayrıldıktan 1,5 ay sonra filan o kızı facebooka yeniden ekledi...
evet sanırım unutamamış... bunu şimdi farkediyorum...
bu erkekler eskiye dönme konusunda çok meraklılar... anlayamıyorum... ve şimdi de kim olduğunu bilmesem de eskilerden biri için acı çektiğini biliyorum... ama o ben değilim...
bence arkadaşın gözünün yaşına bakmasın ; yoksa günün birinde ben sana tutkuyla bağlı değilim diye terkedilebilir... kaldı ki eskiler hala aklında demek ki adamın...
yok vazgeçemem diyorsa mutlaka ama mutlaka süründürsün ; pişman etsin... ve kaybetme korkusunu yaşatsın...
ben bunu hiç yapmadığım için kaybettim...