- Konu Sahibi Burcuxoxzge
Kızlar ben de sizlere bir şey danışmak istiyorum
3 lü testim çok kötü çıktı.
down sendromu riski çok düşük ancak nöral tüp defekti denilen olayda çok yüksek risk çıktı. 1:6 Size moralimi anlatamam dünden beri yıkılmış durumdayım.
AFP hormonu 493 çıkmış buda değerin çok üstünde ondan risk yüksek görünüyor.
Haftaya cumartesi detaylı ultrason için bir doçentten randevu aldım. Bakılacak. Ama zaman nasıl gerçecek bilmiyorum.
Bilmeyenler için açıklıyım. omurilik açıklığı kapanmayan sırt derisi gibi bir durum szö konusu.sipina bifida diyorlar buna.
Aranızda bu oran bu kadar düşük çıkan yüksek risk faktöründe olan varmı?
Sizce şansım var mı ? Bu kadar kötü olupta sağlam çıkan gördünüz mü duydunuz mU?
Keşke benimkide 100 rakamlarda olsaydı ama çokkk çokk düşük....
folik asit eksikliğinden olabiliyormuş iyide ben 3 ay önce başlamıştım folik aside.yaşım genç. hiç bir anlam veremiyorum.
gebeliğim haftalık gelişimi çok normal. dün 17 haftamıza girdik.
sadece son adet tarihim kesin değil onun içinde gebelik haftası tam saptanamıyor. o mu etkiledi bilemiyorum.
yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum....
3 lü testim çok kötü çıktı.
down sendromu riski çok düşük ancak nöral tüp defekti denilen olayda çok yüksek risk çıktı. 1:6 Size moralimi anlatamam dünden beri yıkılmış durumdayım.
AFP hormonu 493 çıkmış buda değerin çok üstünde ondan risk yüksek görünüyor.
Haftaya cumartesi detaylı ultrason için bir doçentten randevu aldım. Bakılacak. Ama zaman nasıl gerçecek bilmiyorum.
Bilmeyenler için açıklıyım. omurilik açıklığı kapanmayan sırt derisi gibi bir durum szö konusu.sipina bifida diyorlar buna.
Aranızda bu oran bu kadar düşük çıkan yüksek risk faktöründe olan varmı?
Sizce şansım var mı ? Bu kadar kötü olupta sağlam çıkan gördünüz mü duydunuz mU?
Keşke benimkide 100 rakamlarda olsaydı ama çokkk çokk düşük....
folik asit eksikliğinden olabiliyormuş iyide ben 3 ay önce başlamıştım folik aside.yaşım genç. hiç bir anlam veremiyorum.
gebeliğim haftalık gelişimi çok normal. dün 17 haftamıza girdik.
sadece son adet tarihim kesin değil onun içinde gebelik haftası tam saptanamıyor. o mu etkiledi bilemiyorum.
yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum....