nerden başlıcamı bilmiyorum.kafam çok karışık.9 yıllık evliyim.3 ay önce 2. çocuğum oldu.hamileliğimin son zamanları eşimde bir ilgisizlik başladı.sanki ben yokmuşum gibi.zaten çok ilgili bir eş olmadı ama son zaman dediğim gibi beni hiç görmedi gözü.bana yakınlaşmayı geçtim çoğu zaman oturma odasını tercih etti yatmak için.tv karşısında uyuyabiliyormuş.açık açık konuştum kendisiyle beni üzüyorsun yapma dedim.o an bi düzelir gibi oluyordu sonra yine devam.neyse evladım dünyaya geldi.ben tabi düzelmesini beklerken bu yine aynı.çok üzdü beni anlatamam.sonra bişey farkettim.bu sürekli balkona çıkıyor,bahçeye iniyor.evde durduğu yok.biraz dur yanımda dediğimde suç oluyor.hatta daralıyorum bile dedi.çok ağladım inanın.yanımda durursada ikide bir pencereden bakıyor.çok uzatmıcam,ben bunu takip etmeye başladımgördümki,yanbinaya bakıyor.duramadım kime bakıyorsun dedim.saçmalama demeye başladı,sonra şüphelendiğin biri vrmı diye sordu.ewet vardı ama demedim.konu her gün tekrar açıldı.sonra bi komşumun adını öyledi.ciddimisin dediğimde şaka dedi.şuan inanın ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.yemin etti yok diye.kurana el bastı,bastıktan sonra hemen tövbe estağfirullah dedi 1-2 kez.neden öyle dedin diyede sormadım.fikirlerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar.buluşma.tel.görüşme falan yok.sadece bakıyor o eve.kadında farkındmı bilmiyorum inş değildir diyorum çünkü düştüğüm durum çok kötü olur.inanın evi satıp gitmek istiyorum.