nişanlıyım nişanlım başka şehirde yaşıyor.daha öncede kayınvalidem ile aynı apartmanda oturma durumum hakkında sizden yardım beklemiştim.iş ciddiye bindikçe daha büyük sorunlar yaşamaya başladım.mafoldumben
nişanlımın ailesi bize göre daha tutucu daha mazbut bir aile .nişanlımla üniversiteden tanışıp aşık olduğumuz için pek ailesi yapısında olmadığını biliyorum.evliliğe biraz daha yaklaştıkta ailesini daha yakınen tanıyorum.ben devlet kurumunda sözleşmeli çalısıyorum.ailem beni okuttu ve elinizde altın bileziğiniz olsun der her zaman babam.beni kendi ayakları üzerinde duran bir genç kız olarak yetiştirdi...
ancak kayınvalidem benim çalışmama karşı.bayanlar çalışmaz , çalışmayacak , kılık kıyafetine özen gösterecek,izinsiz evden çıkmayacak, bizim himayemizde burda gözümüzün önünde oturacak , daha dindar hareket edecek gibi isteklerde bulunmamı istiyor.(benim annemde kapalı ama baskı yapmadılar bana hiç bir zaman, daha modern davrandılar)
nişanlım her ne kadar ailesi gibi düşünmesede onlara saygısından dolayı çok karşı çıkmıyor.sadece sen bana güven herşey bizim istediğimiz gibi olacak diyor.çok sevdiğim için inanmak istiyorum ama etrafımdakiler seni alana dek ole yapar.sonra çok üzülürsün diyorlar.
çıldıracağım artık.ailem kararı bana bıraktı.ama yüzlerinde bitmesini bekler gibi bir ifade seziyorum.çok iyi düşün diyorlar sadece.:Saruboceq:
ayrılırsam bir daha başkasıyla yapamam gibi geliyor. senağlama ama bu şartlarda da çok zor.siz olsanız ne yapardınız yardımlarını bekliyorum.olumlu olumsuz her eleştiri ve fikire açığım
ilginize teşekkürler