fikirlerinize çok ihtiyacım var:(

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
azönce de açtım başlık ama kayboldu profilimde de görrünmüyor anlamadım.
ya evlenmek için hiç bir engeliniz yoksa sadece anneniz üzülmesin die evliliği erteler misiniz?

daha önce olsa ertelemezdim ama şimdi annemi, babamı çok iyi anlıyorm ertelerdim..!

neden kimse bana yazmıyor:( annemin rızasını almak benim için çok önemli ama annem benden ayrılmak istemiyor
hoş zaten ayrıyım ondan çok uzaklardayım ama evlenme fikrimi kabullenemiyor

onlara zaman tanı bence üzme yani. bende dinlemedim babamı hemen evlendim şimdi diyorum keşke biraz daha vakit geçirseydim onlarla

azönce de açtım başlık ama kayboldu profilimde de görrünmüyor anlamadım.
ya evlenmek için hiç bir engeliniz yoksa sadece anneniz üzülmesin die evliliği erteler misiniz?

bu çok kısa olmuş..sadece evet yada hayır denebilir...hayır..ama belki de evet..sana engel olmayan bana engel gelebilir belki..

benim yerimde olsan erteler miydin? ailenden 2000 km uzaktasın. sevdiğinden 100 km uzaktasın.
annen sana kıyamadığı için tek başına 1 yıl daha geçirir miydin?

neden kimse bana yazmıyor:( annemin rızasını almak benim için çok önemli ama annem benden ayrılmak istemiyor
hoş zaten ayrıyım ondan çok uzaklardayım ama evlenme fikrimi kabullenemiyor

canım kesinlikle evlenmee derimm ozman . senden büyükmüyüm bilmiyorm abla tavsiyesi veya bi dost tavsiyesi olarak al sakınnn . sonra çok pişman olursun. neden niçin die kurcalama sadece anneni dinle..!

kendi ayaklarinin uzerinde durabiliyorsan her anlamda erken degil.

Ailene maddi yardimda bulunuyor musun?

onlara zaman tanı bence üzme yani. bende dinlemedim babamı hemen evlendim şimdi diyorum keşke biraz daha vakit geçirseydim onlarla

evet bencede biraz bekle derim bende.evlenmek farklı ya şidi olsa bende ailemle biraz daha zaman geçirirdim koca hergün bulunur da ana baba bulunmaz

durumumu biraz açıklıyım o zaman. Maddi olarak bi sıkıntımız yok düğün yapabilcek durumdayız.
ben çalışıyorum sözlüm çalışıyo. ayrı şehirlerdeyiz görüşmemiz sorun oluyor. ailem antalyada ben doğudayım.
ve sırf annem üzülmesin psikolojisi bozulmasın diye doğuda bir yıl daha yalnız yaşamak istemiyorum.
sözlüm de ben de ayrı ayrı bir sürü sıkıntı çekiyoruz artık ayrı yaşamak istemiyoruz. ama annem ikna olmadan,
evlenememki... o ağlarken ben gülemem

evet bencede biraz bekle derim bende.evlenmek farklı ya şidi olsa bende ailemle biraz daha zaman geçirirdim koca hergün bulunur da ana baba bulunmaz

sorun orda zaten. çünkü onlarla beraber yaşamıyorum. 5 yıldır uzağım başka şehirde okudum başka şehre atandım.
çok zorluk çekiyorum artık sıkıldım tek başıma yaşamaktan.

durumumu biraz açıklıyım o zaman. Maddi olarak bi sıkıntımız yok düğün yapabilcek durumdayız.
ben çalışıyorum sözlüm çalışıyo. ayrı şehirlerdeyiz görüşmemiz sorun oluyor. ailem antalyada ben doğudayım.
ve sırf annem üzülmesin psikolojisi bozulmasın diye doğuda bir yıl daha yalnız yaşamak istemiyorum.
sözlüm de ben de ayrı ayrı bir sürü sıkıntı çekiyoruz artık ayrı yaşamak istemiyoruz. ama annem ikna olmadan,
evlenememki... o ağlarken ben gülemem

iyi geceler, bencede bekle aileni sakın üzme

herkes bekle diyo burda. neden kimse beni anlamıyoki.. annemin gönlü olsun diye hem ailemden hem sevdiğimden 1 yıl uzakta neden yaşıyımki? çok mu saçma düşünüyorum arkadaşlar?

sorun orda zaten. çünkü onlarla beraber yaşamıyorum. 5 yıldır uzağım başka şehirde okudum başka şehre atandım.
çok zorluk çekiyorum artık sıkıldım tek başıma yaşamaktan.

bence haklısın, eger annenlerin nişanlının karakteri, güven vermesiyle ilgili bir sorunları yoksa neden bekleyeceksin..

ben de senn gibi 8 senedir ailemden uzaktayım..2 yıllık evliyim ve evlilik eğer mutlu olursan gurbeti filan herşeyi unutturabiliyor..ben de çalışıyordum abim evlenmek üzereydi ve toplam 2 sene sonra evlendik..bir de işyerlerimiz farklı şehirlerdeydi..ona rağmen şimdi diyorum acab bir şekilde orta noktada buluşsa mıydık vs..yalnızlık çok zor bekarken daha da zor..:50:

Back
X