Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azönce de açtım başlık ama kayboldu profilimde de görrünmüyor anlamadım.
ya evlenmek için hiç bir engeliniz yoksa sadece anneniz üzülmesin die evliliği erteler misiniz?
neden kimse bana yazmıyorannemin rızasını almak benim için çok önemli ama annem benden ayrılmak istemiyor
hoş zaten ayrıyım ondan çok uzaklardayım ama evlenme fikrimi kabullenemiyor
kendi ayaklarinin uzerinde durabiliyorsan her anlamda erken degil.
Ailene maddi yardimda bulunuyor musun?
onlara zaman tanı bence üzme yani. bende dinlemedim babamı hemen evlendim şimdi diyorum keşke biraz daha vakit geçirseydim onlarla
benim yerimde olsan erteler miydin? ailenden 2000 km uzaktasın. sevdiğinden 100 km uzaktasın.
annen sana kıyamadığı için tek başına 1 yıl daha geçirir miydin?
benim yerimde olsan erteler miydin? ailenden 2000 km uzaktasın. sevdiğinden 100 km uzaktasın.
annen sana kıyamadığı için tek başına 1 yıl daha geçirir miydin?
evet bencede biraz bekle derim bende.evlenmek farklı ya şidi olsa bende ailemle biraz daha zaman geçirirdim koca hergün bulunur da ana baba bulunmaz
durumumu biraz açıklıyım o zaman. Maddi olarak bi sıkıntımız yok düğün yapabilcek durumdayız.
ben çalışıyorum sözlüm çalışıyo. ayrı şehirlerdeyiz görüşmemiz sorun oluyor. ailem antalyada ben doğudayım.
ve sırf annem üzülmesin psikolojisi bozulmasın diye doğuda bir yıl daha yalnız yaşamak istemiyorum.
sözlüm de ben de ayrı ayrı bir sürü sıkıntı çekiyoruz artık ayrı yaşamak istemiyoruz. ama annem ikna olmadan,
evlenememki... o ağlarken ben gülemem
annen sözlün konusunda emin mi..biraz daha tanıyın filan dio mu?
emin ya. ailesini deçocuğu da gayet iyi tanıyo. sadece bana çok bağlıdır annem. psikolojik olarak durumu kabullenemiyo
sorun orda zaten. çünkü onlarla beraber yaşamıyorum. 5 yıldır uzağım başka şehirde okudum başka şehre atandım.
çok zorluk çekiyorum artık sıkıldım tek başıma yaşamaktan.