Eşiniz sınır koymayı bilmiyor. Sözde sinirlenmiş, kızmış ama hala devam ediyormuş bak kadın. Sabah 7 görüntülü aramak nedir?
Gece 4 sizi araması falan, insanın ödü kopar o saatte gelen aramaya. Biri öldü kesin diye düşünürdüm ben.
Bana da çok garip geliyor bu iletişim tarzı. Benim görümcem de, kv yi günde en az 6-7 kere arar.
Evinde misafiri varmış yada kadın misafirliğe gitmiş farketmiyor yine arar ve hiç "aa hadi yanında birileri var, ayıp olmasın sonra konuşuruz" demez.
20 dakika kitler kadını telefona. Annelerimizi tanıştırdığımız gün yine görümcem arayıp (biliyor o günün anlam ve önemini) kv yi "ne yapıyorsunuz?" diye 15 dakika kitlemişti telefona. Kadın artık "hı hı hı hı" diye geciştirmeye çalışıyor. Masada 4 kişi telefonun kapanmasını beklemiştik oturup fhsfjkfs
Nişanlım seslenmişti artık telefona doğru "Sohbet ediyoruz, sal annemi hadi" diye ablasına. Kimi insanlar böyle bağımlı oluyor.
Sonra aynı tarifeyi bana uygulamak istedi görümcem, biz nişanlandıktan sonra. Ben 3 arıyorsa 1 açtım.
Onda da çok kısa konuşup " iş yerindeyim canım müsait değilim" dedim kapadım. Evdeysem ve açtıysam " çok yorgunum, çok başım ağrıyor. Duş alıp yatacağım" vs gibi gibi başımdan ata ata şimdi ayda 1 fln ararsa arıyor.